Bu gösteriş budalası insanların ortak özelliği. Okula değil, podyuma geliyormuş gibi giyinirler. Diğerlerini kıyafetlerine göre yargılarlar vs. Nasıl istiyorsan öyle giyinirsin herkesleşmek ya da onlara uymak zorunda değilsin.
Hayır aşkım değiliz sonuçta okumaya gidiyorum moda şovuna değil aynı bluzu bir gün pantalon ile diğer gün etekle kombinler yine giyersin çok normal bunlar.
Kendi gelişimine eğitim hayatına önem vermelisin görselliğin bizim kadar abartıldığı bir ülke görmedim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Hayır değilsin ama ben Akdeniz üniversitesinde okuyorum kızların hepsi düğüne gider gibi süslenip geliyorlar. İlk zamanlar kendimi çok kötü hissediyordum sonra yavaş yavaş bende giyimimr önem vermeye başladım.
Bence üniversite olsun başka neresi olursa olsun kendin ol o gün giymek istedigini giy sırf başkaları yapıyor diye sen yapma ki farklı olduğunun farkına varsinlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bu gösteriş budalası insanların ortak özelliği. Okula değil, podyuma geliyormuş gibi giyinirler. Diğerlerini kıyafetlerine göre yargılarlar vs. Nasıl istiyorsan öyle giyinirsin herkesleşmek ya da onlara uymak zorunda değilsin.
Hayır aşkım değiliz sonuçta okumaya gidiyorum moda şovuna değil aynı bluzu bir gün pantalon ile diğer gün etekle kombinler yine giyersin çok normal bunlar.
Hocalar bile her gün aynı eşofmanla gelirken sizin abartarak yeni kıyafetler alıp farklı giymeniz hiç mantıklı değil
Ben oyle mi giyiniyorum dedim?
Ben de uni okudum bazıları gösteriş merakliysiydi. Kışın şortla gezerlerdi. Onun dışındakiler normal aynı şeyleri giyerlerdi. Böyle bir algı var
Sosyal medya böyle yaptı işte sizleri bu hale getirdi
Kendi gelişimine eğitim hayatına önem vermelisin görselliğin bizim kadar abartıldığı bir ülke görmedim.
Hayır değilsin ama ben Akdeniz üniversitesinde okuyorum kızların hepsi düğüne gider gibi süslenip geliyorlar. İlk zamanlar kendimi çok kötü hissediyordum sonra yavaş yavaş bende giyimimr önem vermeye başladım.
Anime karakteri gibi hep ayni elbiseden dolap yapmak lazım 🥹
Tabi kızlar bunu asla sevmez 😮💨
Hayır her gün ayrı kıyafet giymek zorunda değiliz
Tiktoka kaldıysan günübirlik uzay seyahatleri yapmak da normalmiş gibi görünecektir 😂😂😂
Hayır değilsin ne varsa onu giyersin aldırma kimseye sen
Siz oraya okumaya gidiyorsunuz boş ver millet istediği gibi giyinsin sen rahat ol yoluna bak
Değilsin ve görünüşe göre bazı insanlar liseli kafa yapısını geride bırakmayı başaramamışlar.
Kıyafete o kadar para vermem asla. Saçmalık.
Hayr ya kasma kendini
Bence üniversite olsun başka neresi olursa olsun kendin ol o gün giymek istedigini giy sırf başkaları yapıyor diye sen yapma ki farklı olduğunun farkına varsinlar
Hayır değilsin tabi ki
Bu bi imkan meselesi her sana uygun değilse yapmamalisn
Her gün farklı kıyafet olur ama öğrenci için yıkama ve ütüleme derdi olmasa daha iui okur
Asla böyle düşunme sen kendin ol herkesi boş ver her gün farklı kıyafet yanlış bir düşünce