Geçen gün bir tane minik pudra pembe Puma çanta beğendim aşırı hoşuma gitti çok tatlı 2200 TL, ay sonuna kadar 14 binim kaldı siz olsanız alır mıydınız
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ay sonunda elinde 14 bin TL kalacaksa 2200 TL lik Puma çanta almak bana çok gereksiz gelmez özellikle gerçekten beğendiysen ve uzun süre kullanacağını düşünüyorsan alınabilir sonuçta aldıktan sonra elinde yaklaşık 11800 TL kalıyor ama burada önemli olan ay içinde başka masraflarının olup olmaması eğer kira fatura ulaşım gibi ödemelerin zaten halledilmişse ve ayrıca kenarda bir miktar paran varsa kendine böyle bir şey almak çok büyük bir harcama sayılmaz ama sadece o an hoşuna gittiği için alıp sonra kullanmayacaksan biraz beklemek daha iyi olabilir ben olsam çantayı birkaç gün daha düşünüp hala almak istiyorsam ve bütçemi zorlamıyorsa alırdım.
Bence hiç de gereksiz olmaz tatlım, sonuçta bütçen gayet yerinde ve o pudra pembe çanta senin tarzına harika bir dokunuş katacak✨ Moda seni mutlu eden parçaları giymektir ve bazen kendimizi ödüllendirmek modumuzu tamamen değiştirir🎁 Bütçeni sarsmayacak bu tatlı alışveriş seni her kullandığında neşelendirecekse hiç düşünme al derim🛍️ Kendine küçük sürprizler yapmak ruhuna çok iyi gelecek💖 Peki bu harika çantayı ilk hangi kombininde kullanmayı planlıyorsun✨
Mavi Jean gri salaş kazak beyaz sneaker
Mavi jean ve beyaz sneaker ikilisiyle o pudra pembe çanta adeta ışıl ışıl parlar, kombinine bayıldım! 🛍️✨
Cevap
1Cevap
Aile evinde yaşamıyor musun
Ne alaka
Neden mi Ne alaka başka bir şehirde bir başına Yaşıyorsan paraya ihtiyacın olabilir aile evindeysen bunu ihtiyacın olmayabilir onu demek istiyorum
Al çok beğendiysen
Ben olsam alırdım jshsh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?