Sevgilimin ucuz ve özensiz gelen yıldönümü hediyesine üzülmek bencillik mi, beklentim mi yüksek?

Merhaba Kızlar Soruyor. Sevgilim bu yıl üniden mezun oldu, ben de son sınıfım. İlk yıldönümümüz geldi. Ben daha çok kullanılabilen bir hediye olmasını istediğim için onun isteklerini, ihtiyaçlarını gözetti. Mesela oyun oynuyor bilgisayarından ve spor yapıyor ama oyuncu kulaklığı yok. Bir de sürekli kullanması için, yak çıkar özellikle bir kulaklık aldım kulaküstü ve yaklaşık 4k para verdim buna. O ise bana Lego almış. Ama işte internetten falan alınanlar var ya ondan yani orijinal Lego markasının değil ve boyutu da küçük çiçek olur ya ondan. Çiçek de hiç güzel değil. Açıkçası görünce hayal kırıklığına uğradım çünkü ben o kadar düşünüp ona yarayan bir şey aldım ama bana gelen rastgele alınmış gibi bir şeydi. Kendim istesem alacağım bir şeydi, yıldönümü için hiç uygun değildi bence. Ya da puzzle ve Lego alınacaksa en azından boyutu büyük onlardan, Lego markasının yani kaliteli bir şey isterdim. Maddi durum sıkıntımız yok ama ikimiz de öğrenciyiz tabi. Yine de ben o kadar araştırıp bulup üzerine 4k verirken, bana rastgele alınmış 1k bile etmeyen bir hediye geldi. Üzüldüm ama üzüldüğüm için de bencillik yaptığımı hissettim. Bu da beni daha çok kahretti.
Sevgilimin ucuz ve özensiz gelen yıldönümü hediyesine üzülmek bencillik mi, beklentim mi yüksek?