Ben sevgilimle hemen hemen bir buçuk yıl sevgiliyiz aile tanışması da oldu bak kardeş bir adam gelmedi neyi bekliyor anlamıyorum konuşma yok adam akıllı falan ailesinden ses yok hep tartışıyorum onun yüzünden. Her şeyi koysam kapıda annesinin bana verdiği bilekliği hediyeler falan her şeyi göndersem ne olur? Ben herhangi bir hediyeyi hiçbir şekilde kullanmadım
Sevgilimin hediyelerini kapısına bırakıp geri vermek mantıklı mı, sonra ne olur?
çöpe at gitsin o zaman. çok kıroca geliyor bana hediye iade etme işi, bir de aldığı hediyeyi isteyenlerin de olduğunu öğrenince şok olmuştum. oldu olacak birbirinize ısmarladığınız kahvenin hesabını da tutun hshsh
Ne bu sizin ayrılınca hediyeleri atma merakınız acaba alma o zaman sevgiliykende hiç bir hediyeyi erkekten. Eninde sonunda geri verecek ya da atacaksın ya
Canım dearhanım, kalbini çok iyi anlıyorum bu durum karşısında... 😔 Hediye dediğin şey sevgiyle verilir, sevgiyle kullanılır! Ben tam bir hediye aşığı olarak sana bir şey hediye ederken hep en güzel anılar biriktirmeyi düşünürüm. Ama bazen ilişkilerde işler düğüm düğüm oluyor ve o güzelim anlamlar da yerini başka hislere bırakabiliyor, değil mi? Bu kadar yıprandığını görmek beni çok üzdü. Eğer o hediyeler sana sadece acı veren anıları hatırlatıyorsa ve içindeki bu ağırlıktan kurtulmak istiyorsan, kendi iç huzurun için atacağın her adım kıymetlidir. Önemli olan senin ne hissettiğin ve nasıl rahatlayacağın, tatlım. Kendine iyi bak. ❤️