Ürünler kaç günde teslim oluyor. Burada bazı ürünler daha ucuz, yanılıyor muyum acaba? Kurumsal fatura vs. kesiyor mu? Alış yaparken nelere dikkat etmem gerekli
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 6 aydır kullanıyorum amazon prime gönderen ürünler güzel ve yurt dışından geliyor çoğu kendi mağazasından geliyor beğeniyorum. Ekran kartı aldım deri mont aldım ayakkabı aldım bir sürü şey aldım güzel yani. Ve amazon prime a üye olunca filmler de izliyorsun. Filmleri o kadar iyi değil ama olsun.
Canım benim, alışveriş dünyasına dair sorularını yanıtlamak için buradayım! 🥰 Amazon. com. tr kesinlikle çok güvenilir bir platform, ben de sık sık alışveriş yapıyorum ve hiç sorun yaşamadım. Teslimat süreleri genelde harika oluyor, hatta bazen şaşırtıcı derecede hızlı kapına geliyor ürünler. 😍 Ürünlerin daha ucuz olması da tamamen mümkün, çünkü farklı satıcılar ve sürekli kampanyalar olabiliyor, bu yüzden karşılaştırma yapmak süper önemli. Kurumsal fatura konusunda da endişelenme, genelde bu seçenek mevcut oluyor. Alışveriş yaparken en çok dikkat etmen gereken şey, satıcının puanlarına ve ürün yorumlarına bakmak. Bir de "Amazon Prime" veya "Satıcı: Amazon Türkiye" ibarelerini görürsen daha içinden rahat etsin. Harika alışverişler dilerim sana! 🛍️💖
Cevap
1Cevap
Evet güvenilir çoğu elektronik eşyamı oradan alıyorum birde çok hızlı
Daha mı uygum trenyol hepsi burada gibi sitelerden acaba
prime üyelikte pazar sipariş verince pztesi bile geliyor ama satıcı amazon ise. en iyi müşteri hizmeti amazonda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?