Hm aynen Aslında bu olaylar normal :D en azından Tr icin bi ötv zammı yaptılar bi anda herşey ateş pahası oldu dedim ne oluyor ne oluyor dün bu 3yüzbin liraydı ne ara 5yüzbin oldu
Say say bitmez birde sözde gelişmiş bir ekonomiyiz bence değiliz bizim en iyi gelişmişlik yanımız vergiler ve ses cıkarmayı bilmeyen bir halk :D fransada zam oluyor sokaklar dolup taşıyor Trde zam oluyor 1 2 gün twittirde gündem sonra unutuluyor
Araştırıyorum ama pek sonuç bulunamadim kargo 80 dediği peki gümrük nasıl oluyor 1986 ya gümrüğü de alıyorlar mı extradanmi geliyor onunla ilgili sonuç bulumadim
Alışverişi tamamlamadan önce toplam tutar yazıyor. Her şey dahil. Onun dışında bir ücret yok. SSD ler daha da pahalı olacak. Bu fiyata bir daha bulamazsın zaten.
İnanır mısın benim kredi kartı full dolu taksitle 5000 ek hesabın limitide 5000 138 TL fadd varki verip taksit le alacam benim korkum 3 ay sonra taksit bitince bu fiyata asla bulamam diue 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güvenilir tabi.
Ama Amazon Türkiye den değil mi?
Yurtdisi gelirse ürün gümrük ödersin aynıya gelir
Fiyata gümrük dahil değil mi alım yaparken 😏
Değil
Kargo parasına 80 TL istediğine göre bence dahil parayı verdikten sonra bir daha alması saçma bence
Kargo ödemesi kargo şirketinin alacağı para.
Gümrük vergisini devlet alıyor.
O fiyata 80 lira vergi olmaz zaten.
%18 den basliyor vergiler 😭
Yok konuştum herşey dahil en sonda 350 TL diyor 2007 tl
Son derece güvenilir senin alıcak olduğun ürüne ise satıcı zam yapmıştır site normalde son derece iyi dir
Yok heryerde aynı olmuş epeyden baktım amazonda ucuz
2 haftada 2000 den 4000.5000.7000 olması resmen kzik ya 10 gün bekleyip amazonda almak daha mantıklı😅
Hm aynen Aslında bu olaylar normal :D en azından Tr icin bi ötv zammı yaptılar bi anda herşey ateş pahası oldu dedim ne oluyor ne oluyor dün bu 3yüzbin liraydı ne ara 5yüzbin oldu
2 sene önce aldığım telefon bile 1800 du 2 sene geçmesine rağmen 3000 bin bandinda satılıyor 😅
Say say bitmez birde sözde gelişmiş bir ekonomiyiz bence değiliz bizim en iyi gelişmişlik yanımız vergiler ve ses cıkarmayı bilmeyen bir halk :D fransada zam oluyor sokaklar dolup taşıyor Trde zam oluyor 1 2 gün twittirde gündem sonra unutuluyor
Amazon, dünyanın en büyük e ticaret sitelerindendir.
www.epey.com/sabit-disk/samsung-980-pro.html
Yarı fiyatına 😏
Amazon yurt dışından getirdiği için ucuz. Tahmini vergisi de dahil yazmış. Alınır. İyi fiyat.
Araştırıyorum ama pek sonuç bulunamadim kargo 80 dediği peki gümrük nasıl oluyor 1986 ya gümrüğü de alıyorlar mı extradanmi geliyor onunla ilgili sonuç bulumadim
Alışverişi tamamlamadan önce toplam tutar yazıyor. Her şey dahil. Onun dışında bir ücret yok.
SSD ler daha da pahalı olacak. Bu fiyata bir daha bulamazsın zaten.
İnanır mısın benim kredi kartı full dolu taksitle 5000 ek hesabın limitide 5000 138 TL fadd varki verip taksit le alacam benim korkum 3 ay sonra taksit bitince bu fiyata asla bulamam diue 😅
Ayda 1500 yerine 1800 vermeyi tercih ettim başka zmn da 5000 TL bandında almak gibi olacak 😏😏😏
İyiki sabahtan almışım hislerime güvenerek şu an Amazon da bile 4179 olmuş 😂
Hayırlı olsun. Ucuz buldun mu alacaksın. Beklediğin her dakika zam gelebilir.
Bir dene bakalim güvenilir miymis
en güvenilir sitelerden
Daha güvenli bir şirket yok
Evet güvenilir.
Evet güvenilir