Alışveriş & Hediyeler Amazon’dan alışveriş yapan var mı? güvenilir mi? İsimsizim2 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Tecrübesi olan paylaşabilir mi? Amazon’dan alışveriş yapan var mı? güvenilir mi? Cevapla Alışveriş Soruları Tecrübe Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dunya'nin en buyuk alisveris sitesi de bir tek Turkiye'de guvenlik acisindan sorgulanmistir herhalde :)Satici kendileriyse gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz. 1 1 Yorumla İsimsizim2 +1 yıl Amazon. com. tr tarafından yazıyordu Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl İçin rahat olsun güvenilir ve iyi bir site merak etme 0 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Babana güvenme amazona güven o kadar diyeyim 1 1 Yorumla İsimsizim2 +1 yıl Sipariş verdim ama içimde ukte kaldı Yorumla
Mid-AtlanticRidge Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yaptım birçok kez. Amazon mu satıyor yoksa oradaki herhangi bir kullanıcı mı ona dikkat et. 0 5 Yorumla İsimsizim2 +1 yıl Gerçi hepsinde Amazon yazıyordu sipariş verdiğimde Velev ki öyle olmasa bile iade ettiğimde parayı geri vermiyorlar mı Yorumla Mid-AtlanticRidge +1 yıl Verirler ama çürük elma da çıkabilir Yorumla İsimsizim2 +1 yıl Anladım PEKİ kargo hasarlı geldiğinde nasıl yapacağım hani kargocu bırakıp gidiyor orada onu bekletip açacağım sonra iade mi ediliyor Yorumla İsimsizim2 +1 yıl Yani hasar raporu mu tutturuyoruz bekler mi kargocu? Yorumla Mid-AtlanticRidge +1 yıl Bence hiç kargoyu açmadan geri yolla. Başıma geldi kasa kırık çıktı açmıştım geri iade ettim kabul oldu ama siz kırmışsınız da diyebilirlerdi. İade et aynen hiç alma bile Yorumla
centilmen0007 Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Rahat olun güvenilir hemde kargo çok hızlı 1 4 Yorumla İsimsizim2 +1 yıl Çok sevindim :) Yorumla centilmen0007 +1 yıl Çok hızlı kargosu var nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama Yorumla İsimsizim2 +1 yıl Teslim gününden önce getirdikleri oluyor mu peki? Yorumla centilmen0007 +1 yıl Evet genelde Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 620 cevap paylaştı. yapıyorum ve güvenilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dunya'nin en buyuk alisveris sitesi de bir tek Turkiye'de guvenlik acisindan sorgulanmistir herhalde :)
Satici kendileriyse gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz.
Amazon. com. tr tarafından yazıyordu
İçin rahat olsun güvenilir ve iyi bir site merak etme
Babana güvenme amazona güven o kadar diyeyim
Sipariş verdim ama içimde ukte kaldı
Yaptım birçok kez. Amazon mu satıyor yoksa oradaki herhangi bir kullanıcı mı ona dikkat et.
Gerçi hepsinde Amazon yazıyordu sipariş verdiğimde Velev ki öyle olmasa bile iade ettiğimde parayı geri vermiyorlar mı
Verirler ama çürük elma da çıkabilir
Anladım PEKİ kargo hasarlı geldiğinde nasıl yapacağım hani kargocu bırakıp gidiyor orada onu bekletip açacağım sonra iade mi ediliyor
Yani hasar raporu mu tutturuyoruz bekler mi kargocu?
Bence hiç kargoyu açmadan geri yolla. Başıma geldi kasa kırık çıktı açmıştım geri iade ettim kabul oldu ama siz kırmışsınız da diyebilirlerdi. İade et aynen hiç alma bile
Rahat olun güvenilir hemde kargo çok hızlı
Çok sevindim :)
Çok hızlı kargosu var nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama
Teslim gününden önce getirdikleri oluyor mu peki?
Evet genelde
yapıyorum ve güvenilir
Babam amazon da çalışıyor 😅
Her ay yapaeım
Sorun yok yani?