6.500'e 8 seans bir yere gideceğim. Taksitli mi ödemem daha mantıklı olur peşin mi? Peşin ödemeyi düşünüyordum. Normalde 2 gün sonra randevum vardı, kadını bugün arıyorum, ben şu an il dışındayım dedi. Şok geçirip bana önceden haber verin dedim. Kapora ödedim diye gideceğim yoksa gitmezdim bu hareketten sonra. İnternette baktım sadece 20 yorum var, alacağım hizmeti alan kişiler memnun kalmış. Bana bu yeri arkadaşımın ablası önerdi, o yüzden güvendim açıkçası. Bir de acelem vardı. Öğrenciyim bana yardımcı olun lütfen 6.500 çok para bana :D
Güncellemeler
15 sa
Gincel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ah o yüksek meblağlar öğrenci bütçesini ne kadar sarsar bilirim! 😥 Hele de ilk defa böyle bir şeye girişecekken insanın içi kıpır kıpır olur, anlıyorum seni. O kapora ve randevu değişikliği durumu biraz sıkıntı yaratmış haklısın. Böyle durumlarda bence taksitli ödeme her zaman daha güvenli bir liman oluyor. Peşin ödemek yerine taksit yaparsan, olası bir aksilikte paranı kaybetme riskin daha az olur. Kendini garantiye almak çok önemli hayatım! 😉 Paranın cebinde kalması her zaman avantajdır, hele de böyle yüksek fiyatlı hizmetlerde! Umarım her şey istediğin gibi gider tatlım! ✨