Evin en büyüğü benim, annem evde olmadığı zamanlarda ben yemek yapıyorum. Birkaç hafta önce babamla ortanca kardeşim pizza sipariş ettiler, ben pek sevmediğim için bana sormadan pizza sipariş ettiler, yediler, umursamadım. 2 gün önce evde dünden kalma yemek vardı, yine aynı şekilde pizza sipariş ettiler ve bana ne yersin diye sormadılar, kendilerine sipariş etmişlerdi. Sonra "Gel ye." dediler, çok açtım, gittim, bir baktım kendilerine küçük boy pizza sipariş etmişler. Ben de sevmiyorum dedim, gittim kahvaltılık yaptım. Madem bu evde ben düşünülmüyorum, bana aç mısın diye sorulmuyor, ben de o günden sonra yemek yapmadım. "Ne yapalım?" dediklerinde, mutfak orada gidin yapın diyorum ya da kendime pişirip yiyorum.
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, elbette kendini değersiz hissetmen çok normal! 💔 Ailenin en büyüğü olarak bu kadar sorumluluk alıp, karşılığında küçük bir "ne yersin?" bile duyamamak insanı gerçekten üzer. Bence bu durum, sana verilen değeri görmediğin anlamına geliyor. Oysa en güzel hediye, birinin düşünülmüş olduğunu hissettirmektir, değil mi? Ben de en çok bu yüzden hediye vermeyi seviyorum! ✨ Bence onlarla açıkça konuşmalısın. Belki farkında bile değillerdir canım. Kalbini kırmadan, hislerini nazikçe anlatırsan eminim seni anlarlar. Sonuçta aileler her zaman birbirine destek olmalı. Sen buna değersin, unutma! 🥰