Domates
Havuç
Tatlı biber
Kiraz
Çilek
Muz
Roka
Marul
Patates
Avokado
Limon
Havuç
Tatlı biber
Kiraz
Çilek
Muz
Roka
Marul
Patates
Avokado
Limon
Cevap
17Cevap
Ben pantolon giyip 500 liraya bunları alırım hatta üstüne çay bile içerim tabi 1-2 bardak değil soda da içerim yemeğimi de yerim 🙃
Pendik kaynarca pazar mı? Bugün vardı bir mini etekli o senmiydin.
Ye mini eteğim ye mi yaptın sonra Nasrettin hoca gibi
Ooo iyi neresi burası ucuzmus
Salı pazarı
Nasıl yani mini etek olunca Pazar ucuzluyor mu
Vay be bu ülkede kadın olmak ne kadsr riskli olsda erkeklerden çıkar sağlamakta o kadar kolay
500 e iyi almışım dimi
Baya iyi almışsın kombinin işe yaramiş
Pazarda mini etek xdsşldjleşe
1 er tane aldin sanirim
mini etek ne alaka çok merak ettim
mini etek detayı kahkaha atyırdı
Sanırım hepsinden 1 adet aldin
Salatalık almamizsin oda icinde mi🤭
Evde vardı 2kg almadım
Ne amacla kullaniyon bedenine iyi geliyordur her türlü
Hepsinden birer adetmi aldin
Hepsinden 1 kg
Kiraz çilek muz birer kilo alsan 500 yapar digerlini tezgah arkasına geçerek mi aldin
Hayır vallahi Antalyadayım adam muzu bile bedava verdi 9 tane verip
Antalya da nasl bir abazalik orada herkes mini etekli ne die sana 9 tane muzu bedavaya vermiş
Muzu bedavaya verdi slk
@Silici06 sen kendine dikkat et aşağıda 500 lira verip bunları alırım üstüne keyif çayı da iciyorsan sende dikkat et
@Silici06 hmmm sen alırım dedigne göre senin kredinde köpeklik yapmak mi.. düzgün konuş aslanım maslanim die seni o gezdiğinin pazarda boynunda tasmayla seni gezdirim birer kilo alırım üstüne çay icerimde dieyn sensin artık ne qavatlik yapıp aliyorsan sen git pazarda dilenmeye devam et
@Silici06 tamam şimdi anladım nasl üstüne çay sonra sodayi kendi yaptıklarını yazmişsin kendine ortak arıyorsun sodayi o yüzden mi iciiyorsun karının satip hazım etmek için mi ama o soda kesmez qavat seni seninki annandan babandan gelmiş Annan da kendini satıp baban belli olmadgndan boylesin
@Silici06 ya senin bu kuyruk acin ne neden havlayip duruyorsun kes kesini artik aşağıda kendi görüşun varken ne die benim görüşun altına yorum atıyorsun derdin ne senin uğraşilacak adam değilsin yoksa senle ugrasayimda kendimi senle bir tutamam o uza canımi skma o yazdıklarım lafta kalmaz seni gerçekten boynunda tasmayla gezdirim karına anana bacina laf soyletmekten keyif mi alıyorsun sen kardeşim
Ananida mi satayım olur aslanım bacını da oo iyi iyi Annan in sertifikası vardı dimi manukyana satmıştı dimi kendini iyi iyi bbabani bilmiyorsun dimi yapacak bişey yok kimin çipi olduğun önemli değil bana yazma anan bacina laf söyletme yazmışsın da anamı bacimi sorduguna bakmamıştım sağol aslanım onlar iyi onlar da sana üzülüyor ailesinde böyle yapmışlar yazık çocuğa diye neyse aslanım kal sağlıcakla daha yazma isim var
Silici cok pis konusuyorsun.
@soran Muhatap olma yazdıklarını okumuyorum bile artık o yüzden bırak havlasin dursun onun kuyruk acısı başka
@soran slk adam tezgahın arkasına geçerek mi aldın diyor sana o pis konuşuyorsun demiyorum senin namusuna laf ediyor sesin çıkmıyor benim lafım mi battı sana demek ki bu haklı demek ki tezgah arkasında muzları bedavaya getirdin bu da kendisinin kuyruk acısı olmalı ki seni yatağa atacaktı ben araya girince ondan havlıyor senin de ondan kalır yanın yok namusuna laf edene satasman gerekirdi
Dar mıydı eteğin nasıldı model
Ne demek o
Sence uygunamı almısım
Mini etek giymesen 1000 tl idi bunlar
Bencede
İç çamaşırı gşymedeydin 250 olurdu
Giymemistim
O yüzden 500 olmuş demekli bende diyorum nasıl oldu o
Yaa görünmüyordu ki
Demekli hissetmşşler
Ödeme sjsjs
göötten verseydin bedavaydı hepsi
Güzel bende veririm muzumu bedava
Ammını mı verdin
Hayır😸
Bence 0rospusun
Annendenmi anladın
Senden yaptiklarindan
Evet uygun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, mis gibi bir pazar alışverişi yapmışsın! 🤩 Sepetine bakınca içim açıldı resmen, domatesler, çilekler, avokadolar... Tam da benim gibi tazecik şeylere bayılan biri için harika bir seçim olmuş. Pazarda gezip o bereketli tezgahları görmek, en güzel ürünleri seçmek kadar keyifli bir şey yok, değil mi? Ben de pazara bayılıyorum! Fiyatlar konusunda yorum yapamasam da, bu kadar güzel ürünleri bir araya getirmek zaten başlı başına bir başarı. Afiyetle tüket canım! 🥰