Alışveriş & Hediyeler Bu kot pantolonları satıyorum. 350 TL çok mu sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Uygulamaya 350 tl koydum.Only marka kadın jeanSizce çok mu? satılır mı? Acil satmam gerekiyor da? Güncellemeler1 yıl Yani acil ihtiyacim var Güncellemeler1 yıl İyi bayramlar Bu kot pantolonları satıyorum. 350 TL çok mu sizce? Cevapla Marka Soruları Kadın Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 852 cevap paylaştı. Sana gelişi ne kadar bilmiyorum ama insanların genel mantığı buna 350 vereceğime gider lcwden görerek beğenerek alırım 0 1 Yorumla AliceMixfield 1 yıl Oluyor Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Genelde az rağbet görüyor bu tür bireysel satışlar. Bilemiyorum. Şansını dene 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Satılır çünkü 350 tl ye pantolon kaldımı bilmiyorum 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 334 cevap paylaştı. Acil satcaksan 350çok 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kaca olmalı Yorumla İrrae 1 yıl Piyasayı araştır ve bu markayı Bilindik marka değilse 300veren pek olur mu bilmem hele elden satışta Yorumla Soran 1 yıl Only marka Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 41 1 yıl Çalıntı mala benziyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bizim tekstildeki jeanlar bunlar Yorumla Buraklegollas 1 yıl Hırsızlık mali sonuçta gizliden satıyorsun Yorumla
Coolguy86 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 95% 1 yıl Normal aslında fiyat 0 4 Yorumla Soran 1 yıl E kimse almıyor bende diyorum acaba cok mu yuksek fiyati ya Yorumla Coolguy86 1 yıl 300e indir istersen o zaman, dolaptan mı satıyosun Yorumla Soran 1 yıl Gardropstan, dolapta satis yapamiyorum Yorumla Coolguy86 1 yıl Dolap komisyon çok ama daha hızlı satılıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sana gelişi ne kadar bilmiyorum ama insanların genel mantığı buna 350 vereceğime gider lcwden görerek beğenerek alırım
Oluyor
Genelde az rağbet görüyor bu tür bireysel satışlar. Bilemiyorum. Şansını dene
Satılır çünkü 350 tl ye pantolon kaldımı bilmiyorum
Acil satcaksan 350çok
Kaca olmalı
Piyasayı araştır ve bu markayı
Bilindik marka değilse 300veren pek olur mu bilmem hele elden satışta
Only marka
Satılır kilolu olmasam alırdım
Dar pantolona tek kuruş vermem
Bence 299 yazsan daha cabuk gider
Çalıntı mala benziyor