Bence bu terslikte bir iş var, ya da bana öyle geldi ama 500TL gibi bir fiyat özellikle bu terliğe fazla değil mi sana daha güzel terlikler önerebilirdim. Keşke almadan önce sorsaydın. Biraz eski anne terliklerine benziyor azıcık onun dışında fiyatını saymazsak normal bir terlik ama fiyatı göz önüne alındığında sıkıntı, bir şeyde diyemedim umarım troldür güle güle kullan.
Şekli şemali rahatlığı iyiyse gerisini boşver Yurtdışındasın galiba Orada basit bir ayakkabı bile 30 eurodan başlıyor. Kaliteliyse fiyatı size göre normal. 500 lira diyip burada milletin aklını başından alma, 50 euro de🤣🤣🤣 Aslında önem vermeyiz ama en önemli organların başında gelir ayak, ne kadar rahat ettirir sek vücudumuz ve ruhumuzda o kadar rahat olur
evde giyilen terliklere benziyor , acıkcası tamam seenelerce kullanılır falan ama bu kadar para verdikten sonra keşke biraz daha estetik olarak hoş bir terlik alsaydın, bunun modeli fazla düz
Maddi açıdan terlik fiyatının ideal olup olmaması sizin kişisel durumunuza göre değişiklik gösterir. Maddi durumunuz iyi ise de alıp almamak ya da o parayı başka ürünlerde kullanmakta sizin kendi iradenizle vericeğiniz karar.
Tabi ayrıca aldığınız ürünün ortapedik, güzel model vs. olması açısındanda konforu önemli ve bu terliklerde dediklerimizi karşılıyor diye düşünüyorum.
Ciddi olamazsın bunları pazarda 10 tlye satıyolar 500 tlye almak çok abartı değilmi bir terliği bir özelliği bile yok ben olsam buna 10 tlden fazla para ödemem çok güzel olsa neysede normal sıradan bir terlik bu çok gereksiz bir harcama yapmışsın yazık parana bari güzel bir şey alsaydın en azından verdiğin paraya değerdi bence çok abartı ben ayağımı yorganıma göre uzatırım o kadar para ödemem şahsen bir terliğede bir özelliği bile yok
Ciddi olamazsın bunları pazarda 10 tlye satıyolar 500 tlye almak çok abartı değilmi bir terliği bir özelliği bile yok ben olsam buna 10 tlden fazla para ödemem çok güzel olsa neysede normal sıradan bir terlik bu çok gereksiz bir harcama yapmışsın yazık parana bari güzel bir şey alsaydın en azından verdiğin paraya değerdi
Ciddi olamazsın bunları pazarda 10 tlye satıyolar 500 tlye almak çok abartı değilmi bir terliği bir özelliği bile yok ben olsam buna 10 tlden fazla para ödemem çok güzel olsa neysede normal sıradan bir terlik bu çok gereksiz bir harcama yapmışsın yazık parana bari güzel birşey alsaydın en azından verdiğin paraya değerdi
Ciddi olamazsın bunları pazarda 10 tlye satıyolar 500 tlye almak çok abartı değilmi bir terliği bir özelliği bile yok ben olsam buna 10 tlden fazla para ödemem çok güzel olsa neysede normal sıradan bir terlik bu çok gereksiz bir harcama yapmışsın yazık parana bari güzel birşey alsaydın en azından verdiğin paraya değerdi
Beğenmiş almışsın gerisi teferruat güle güle giy. Aynı zamanda bir söz var aklıma geldi; -“Ucuz mal alacak kadar zengin değilim” Kaliteli ve yakışanı bulunca ihtiyaç ile orantılı alınması taraftarıyım…
Markası Birkenstock... ömür boyu giyin artık, üstelik bu terlikler çok rahat... güle güle kullan inşallah 🥰
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya ben bi ayakkabiya 500 lira vermiyorum sen bi terliğe vermissin.. bur terliğe 500 lira verilmez görünüşü de çok kötü zaten.. onun yerine renkli çeşitli uçurumdan alabilirdin bambide flo da daha güzel ve daha ucuz.. cok fazla maaş alıyorsun bence...