Alışveriş & Hediyeler Sizce bu ayakkabı nasıl? 2.000 TL verilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu ayakkabı nasıl sizce 2.000 verilir mi yılda bir tane alıp bunu almak mı çakma almak mı mantıklı babam emekli burs paramdan alıcam Sizce bu ayakkabı nasıl? 2.000 TL verilir mi? Cevapla Ayakkabı Soruları Babalık Soruları Burs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence verilmez 0 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Verilir ben bunun diğer rengini aldım ayaklarım inanılmaz rahat ediyor skechers dimi bu 1 0 Yorumla
SuǝɹdʞnɔnK Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Çakma ayakkabı alınmaz 2 bin tl bu zamanda çok değil verilir. 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Ayakkabı güzel ama 2.000 fazla yani ben vermezdim en azından. 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Lumberjack dakota buna benziyor. Öğrencisin uygun fiyata bakın 0 0 Yorumla
grişehirr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Sıkılacaksın modelinden belki uzun zaman giysen bile. Bence alma. 0 1 Yorumla grişehirr +1 yıl Ha ama alttaki arkadaş gibi sağlık olarak bakarsak duruma al. Yorumla
fullya Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl madem bursla yasıyon 200 tl lik alma sende neye özeniyon daha guzelleri var daha ucuza 0 0 Yorumla
qoala Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Konu ayak sağlığıysa paraya kıyılır bence 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 927 cevap paylaştı. 10 sene giyeceksem verebılırım 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 851 cevap paylaştı. 2000 çok fazla 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vermem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence verilmez
Verilir ben bunun diğer rengini aldım ayaklarım inanılmaz rahat ediyor skechers dimi bu
Çakma ayakkabı alınmaz 2 bin tl bu zamanda çok değil verilir.
Ayakkabı güzel ama 2.000 fazla yani ben vermezdim en azından.
Lumberjack dakota buna benziyor. Öğrencisin uygun fiyata bakın
Sıkılacaksın modelinden belki uzun zaman giysen bile. Bence alma.
Ha ama alttaki arkadaş gibi sağlık olarak bakarsak duruma al.
madem bursla yasıyon 200 tl lik alma sende neye özeniyon daha guzelleri var daha ucuza
Bana göre verilmez
Çok da güzel değil hiç deymez
Verilmez bence
Konu ayak sağlığıysa paraya kıyılır bence
2000 nin varmiki kiz sjsj
10 sene giyeceksem verebılırım
Verilir
hayir.
Çakma al anlaşılmıyor zaten
Asla vermem
2000 çok fazla
Vermem