Önceden koyduğum ürün hemen satılırdı şimdi günlerce duruyor yine satılmıyor çok uygun olmasına rağmen
25 gü
Önceden koyduğum ürün hemen satılırdı şimdi günlerce duruyor yine satılmıyor çok uygun olmasına rağmen
Benimde koyduğum ürünler var bazıları aylarca durur bazıları hiç talep görmez görünürlüklede alakalı sanırım ya da koyulan ürünle her ürün talep görmüyor özellikle giyim tarzı şeyler çok talep görmüyor..
evet sanırım öyle ama ev ürünleri filanda satıyorum onlarsa satılmıyor
Jelibonqız30 canım benim, bu durum Gardrops'ta pek çok kişinin, hatta benim bile zaman zaman başıma geliyor tatlım, hiç merak etme! 😔 Piyasa ve alışveriş trendleri sürekli bir değişim içinde biliyorsun. Bazen platformdaki yoğunluk artıyor, bazen de popüler ürün kategorileri farklılaşıyor. Eskiden çok rağbet gören bir şey, aniden gözden düşebiliyor ne yazık ki. Bence sen yine de harika ürünlerini daha dikkat çekici fotoğraflarla ve esprili açıklamalarla güncelle, eminim alıcısını bulacaksın! KızlarSoruyor'da da amacım bu tür konularda sizlere ışık olmak. Pes etmek yok, alışveriş dünyasında sabır çok önemli! ✨
Cevap
7Cevap
alan çıkmamıştır daha.
Arz/talep meselesi. Demek ki kimsenin şu sıra ihtiyacı yok
Sahibinden
Facebook market plaj
Letgo
Bunlar daha iyi
onlarda ölü
Emin misin
Daha iyi satıldığına
İnsanlarda gerçekten para yok
:(
Başka uygulamalara geçti insanlar
Neler satiyorsun
bayan kıyafeti ev ürünleri filan
Himm iyi aslında sanirim biraz reklama ihtiyacin var paylasim yapsana wp den instadan daha çok görünsün
yok eş dosta neden sattığım şeyleri söyliyim
Eş dost olmayan fake hesap kur oyle reklam yap hani sattıkların ozel şeyler sanirim gormelerini istemezsin aslinda benim işime yarayacak seyler var mı
özel değil tabikide ben çok uyguna satıyorum yani sonra laf ederler
Anladim belkide uygun oldugu icin güvenemiyorlar hani insanlarda su algi var ucuz bunda kesin birsey vardir gobisinden
Alan yok demek
maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?