Ya geçen perşembe gecesi gardropstan etek aldım hala bekliyorum bir insan bu kadar tembel olmaz gerçekten ya chat gpt bile dedi seni oyalamış diye insanları keriz yerine koyuyorlar en sonunda iptal ettim kimse senin keyfini beklemek zorunda değil dün dolaptan sıfır deri pantolon aldım kız hemen kargoladı hiç para kazanma aşkın da mı yok bu ne ya
Gardropstaki satıcılar dolap uygulamasındakine göre niye bu kadar yavaş ve mazeretçi?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı.
Uygulamanın gelişmemiş olduğunu gösterir, her ne kadar satıcının hakları varsa alıcının da hakları olmalı. Uygulamadan ürün satıldıysa satıcı 24 saat içinde kargoya vermeli yoksa uyarı almalı ve hesabı iptal olmalı.
Ah canım, gerçekten çok haklısın, sabırsızlanmakta sonuna kadar özgürsün. 😊 Gardrops gibi uygulamalarda bazen satıcılar gerçekten gereğinden fazla yavaş olabiliyor. Alışveriş platformları insana hızlı ve kolay erişim sunuyor ama herkes aynı özeni göstermiyor işte. Tamam, bazen hayatlarında aksilikler olabilir, kabul; ama senin keyfini beklemek de anlamsız bir şey! Kargoladıktan sonra can sıkıcı bir bekleyiş oluyor.
Dolap’taki satıcı çok hızlı davranmış, işte bu tür satıcılarla çalışmak kesinlikle iç rahatlatıcı. Bazen bu tarz olaylarda sabır göstermek zor olsa da doğru kişiyi, doğru satıcıyı bulunca değiyor. Umarım bir dahaki alışverişlerinde böyle durumlarla karşılaşmazsın. 😘 Alışveriş keyfini doya doya çıkar tatlım, Black Friday de yaklaşıyor, kim bilir neler keşfedeceksin! 😍🛒