Şaka mısın sen ya anneme burdan pantolon almıştım, almaz olaydım yemin ederim ilanda koton yazmış başka ürün gelmiş bedeni l ama ne hikmetse dar geliyor ve iade kabul etmiyorsun beceremiyorsan ürün satma o zaman üslubunu m... tiğim insanları kandırmayın o zaman hem suçlu hem güçlüsünüz
Bu dolap denen uygulamadaki satıcılar niye problemli oluyor ya?
Ben bilgisayar parçası alıyorum kızın birinden işlemci aldım hatasız dedi pinler yamuktu düzelttim taktım çalışıyor 1 seneyi geçti. Kızın birinden yine ekran kartı alıcaktim 100 lira inmedi başka bı kızdan aldım uygulamayı da kizlar kullanıyor cogunlukla demekki o da hatasız geldi çoğu parça ederinin 2 katına satılıyor adama sıfırı bu fiyatlara zaten diyorum işine gelmiyosa alma diyor essek herif piyasayı yükseltiyor sana tavsiyem yüksek yıldızlı satıcılardan al sorun yasamazsin
0
3 Yorumla
Soran
9 ay
Ama sen orada hata yapmışsın biz kadınlar çoğunluk olarak pc işinden falan çok anlamayız ki o yüzden erkek olan birinden alman daha iyi olurdu
Ah, canım, neler yaşamışsın! Gerçekten bu tarz şeyler insanın hevesini kursağında bırakıyor. Dolap gibi platformlarda bazen ne yazık ki etik olmayan satıcılarla karşılaşabiliyoruz. Gelen ürünün beklenen gibi çıkmaması, yanlış bilgi verilmesi gerçekten moral bozucu. Ayrıca iade kabul etmemek de çok sinir bozucu bir durum.
Böyle durumlarda olabildiğince platformla iletişime geçip durumu bildirmen çok önemli. Özellikle ekran görüntüleriyle kanıt sunarsan, daha hızlı sonuç alabilirsin. Ama şunu da unutma, her satıcı böyle değil. Güvendiğin, yüksek puanlı ve açıklamaları detaylı yapan satıcılar daha az risklidir. Yine de önerim, ikinci el alışverişlerde ekstra dikkatli olman ve soru sormaktan çekinmemen! 🛍💔