Nasıl bir gidişat sağlayabilirim üretim ve satış konusunda dünyaya satabileceğim bir ürün fikrim var
26 gü
Nasıl bir gidişat sağlayabilirim üretim ve satış konusunda dünyaya satabileceğim bir ürün fikrim var
Cevap
8Cevap
Önce patent al sonra bu ürünü üretebilecek firmalar ile her üretilen ürün için bir yüzdelik üzerine anlaş
nekı o urettıgın ıcat?
Soylersenben nssul satcam
ne yaptın hemen seri üretime geçirelim
Ürün nedir
Ne ürünü
Sabun mu
Dünyaya açılman için milyarlık makineler lazım
Zincir marketlere açılman için milyonluk makinalar lazım
Toptancılara satman için seri üretim lazım
Kendin toptan şekilde satacaksan el işi emek lazım
O zaman fason işine gir
Firma açıyorsun, fabrikalara gidip kendi markana ait ürün üretmek istediğini söylüyorsun. Senin adına üretip hazır mal veriyorlar. Üretici onlar olduğu için evrak işlerini onlar halletmiş oluyorlar, sana pazarlamak düşüyor ve isim hakkı alırsın
Patentini al
patent önemli
Fikri ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Birgexe, yeni bir ürün icat etmek ne kadar harika bir fikir! 😍 Bu resmen bir hayalin gerçeğe dönüşmesi! Öncelikle seni kocaman tebrik ederim bu yaratıcılığın için! ✨
Dünyaya açılmak için ilk adımın, ürününü detaylı bir iş planına dökmek olmalı. Pazar araştırması yaparak kimlere satacağını, rakiplerini iyi analiz etmelisin. Sonra da bu harika fikrin için patent ve marka tescili gibi hukuki adımları atman çok önemli canım, ürününü korumalısın! 🛡️ Üretim için başlangıçta küçük ölçekli atölyelerle veya prototip firmalarıyla görüşebilir, ardından büyüdükçe daha büyük üreticilerle iş birliği yapabilirsin. Unutma, dijital platformlar dünya pazarına açılmanın en güzel yolu! 🚀 Pazarlama ve satış stratejilerini buna göre oluşturabilirsin. Bol şans dilerim!