Eşim çalışıp kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılamamı söyledi, bu sözlerine kırılmakta ve kendimi yük hissetmekte haksız mıyım?

1 yıllık evliyiz. Bayram yaklaştı ve giyecek doğru düzgün bir şeyim yok. Evlendik evleneli hiç alışveriş yapmadım zaten. Bekarken aldıklarımı giyiniyordum hep. Bugün eşime birkaç parça bir şey alayım mı, bayramda ne giyeceğim hiçbir şeyim yok, eskidi artık onlar dedim. Ne olacak sanki, millet senin kıyafetine mi bakacak dedi. Ben de bayram geliyor diye kaç çeşit kıyafet aldın kendine, sen niye aldın o zaman dedim. Çalışıyorum, kazanıyorum, kendi paramı harcamam mı sorun dedi. Çok ağrıma gitti gerçekten. Bir şey diyemedim. Söylediğime çok pişman oldum, kendimi yük hissediyorum bu evde. Mecbur kalıyorum para istiyorum mesela. Hep bir söylenerek veriyor ya da bende de yok deyip çoğu zaman vermiyor. Hiçbir ihtiyacımı alamıyorum bıktım bu durumdan..
Eşim çalışıp kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılamamı söyledi, bu sözlerine kırılmakta ve kendimi yük hissetmekte haksız mıyım?