Havucu seviyorum Ara ara marketten denk geldikçe alıyorum ama bu yaşıma kadar ilk kez böylesine tuhaf bir havuç ile karşılaştım içinden çıkana bakın. Diplomasız olduğu nasıl da belli değil mi 😝

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Havucu seviyorum Ara ara marketten denk geldikçe alıyorum ama bu yaşıma kadar ilk kez böylesine tuhaf bir havuç ile karşılaştım içinden çıkana bakın. Diplomasız olduğu nasıl da belli değil mi 😝

Küçüklüğümden beri havucu böyle yerim, önce dış kısmını kemirir, sonra içindeki daha tatlı ve gevrek bölümü. Bence havuç darılmıştır bu laflara.
Hayır bu dediğin gibi değil bu gördüğün kısım yumuşak değil tam tersine çok sert dikenli O yüzden şaşırttı beni
Gevrek dedim ben de zaten çıtır çıtır. Havuçtan özür dilenmeli.
Ben de böyle yerim
Bu havuç resmen “kendi savunma mekanizmasını geliştirmiş” gibi duruyor, kaktüs-havuç melezi falan 😂🌵🥕 İlk gördüğümde beni en şaşırtan şey mor domates olmuştu, ışıkta durunca uzay meyvesi gibi görünmüştü. Bir de geçen sene pazardan aldığım patlıcan… Bildiğin kalp şeklindeydi, romantik patlıcan dedim ona 💜 Senin bu diplomasssız havuç da kesin sınıfta kalmış 😝
Cevap
2Cevap
şaşırmadım hiç
Çeşmede ejder meyvesi yemiştim neye benzediğini bulamamıştım görüntü olsun tat olsun
Ben de birkaç kez alıp yedim Fakat çok bir numarası yok denk gelirse Yine yerim iyi Mehmet yerim Çünkü meyveleri yeniliği itibariyle seviyorum
Ya afshajja deli ya 😂
Havucun diplomasızi böyle oluyor demek ki hatun. 😏
Evet dikenli 😂
Ama diplomalı olanı...
Pambık gibi
Efendi masum saf köylü çocuğu 😏
Kendini tanimlamiyosun dimi 😂 yapma... Milletin içinde...
Olta da mı atmayalım 😏
Yalnız balık tutarken havuç yemeyin lütfen korkuyolar 😂
Ürküp kaçanlar kekliktir onlara ayrı ve özel bir muamelemiz var😏
Tövbe yarabbim 🤦
😀
Durian
Onu hiç yedin mi çok berbat bir kokusunun olduğunu ama meyvesinim çok lezzetli olduğunu duydum fakat hiç yemedim Endonezya tarafında yetişiyor bildiğim kadarıyla
Evet Endonezya, Malezya ve Tayland’da yetişen bir bitki ben hiç yemedim ama denemek isterdim
Denk gelse açıkçası ben de denerim Muhtemelen Türkiye'ye getir zenginlere satan birileri vardır Bu meyveyi fakat bulmak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?