Sınav senesi situationship ve aldatılma karşılığı 5 ayımı yaktım ne yapabilirim?

Kız (13 Aralık) Ankara 'ya arkadaşımla ODTÜ'yü gezeceğim diye gitti, oradayken aradım falan açmadı. Pazar gelince de bana soğuk yaptı. Ben 1 hafta sonra belirsizlikten dolayı konuşmaya gittim. YKS çalışma bahanesiyle bıraktı, arkadaş kalalım yazın olalım diye yedekledi. 1 hafta sonra geri döndü. 3 hafta takıldık, bana BJK Çarşı logosu diktiği şapkayı arkadaşıma yapıyorum nasıl olmuş diye gösterdi (BJK'liyim). Sonra aralığın sonu yılbaşı hediyesi aldım, kabul etmedi. Kendisi almamış, full sarıldı, öptü, mahcup olduğunu söyledi. 4 gün geçti çok yakınlaştığımız halde yine tamamen aynı şekilde (kucağıma oturdu) başka biri olduğunu düşünüyorsan yok, yazın sevgili olacağız diye bıraktı. (4 Ocak) 2 gün sonra başka çocukla fotoğrafını buldum, elinde çiçek buketi.. elim ayağım titredi. Söylememeye karar verdim. 2 hafta kızı görmezden geldim. O, yaptığı şapkayı arkadaşıma yapıyorum diye dershanede hocaya göstermiş, üstünde e❤️f yazıyordu bu sefer... Sonra ocakın 18'inde geldi, Spotify'dan pldeki fotoğrafımı kaldır dedi, el hareketi çekerken fotoğrafı vardı. Sonra çocukça hareketler yaptı, ben de kaldırmadım. 2 tane kız arkadaşıma anlattım. Onlar da güldü. Bu yüzden kız camdan görünce sınıfa girdi dedi, çabuk dediğimi yap ##, kapıyı vurdu. 4 gün sonra silmedim diye geldi, konuştuk falan, dedim yanlış, çocukça hareketler yapıyorsun ondan kaldırmıyorum, sebebini söyle diyorum söylemiyor, yok istemiyorum, bu sapıkça, istemiyorum diye tekrar ediyor. Ben sürekli çocuk görmesin diye kaldırtığını tahmin ettiğim için irdeliyordum. Neyse dedim, sadece elin gözüküyor, gerçek sapık sensin niye Spotify'dan stalk'luyorsun. O da dedi çünkü seni seviyorum. Bir de kızlarla gülüşüyorsun, görürsün sen dedi. En son anlaştık, kızın yüzü gülmeye başladı, selamlaştık gitti. O günden sonra 2 hafta boyu iletişim kurmaya çalıştı, tek tük cevaplar verdim hep. Cuma deneme çıkışı geldi yanıma, dedi napıyorsun, dibime girdi, arkadaşça da yaklaşmıyor yani, sohbet etmeye çalıştı, tepki vermedim ters davrandım. Ben gidiyorum görüşürüz ortamcı dedi gitti, arkadaşlarımı sevmediği için. Sonra pazartesi soru çözüyorum, başımda bekledi 10 dk, selam verdim devam ettim. Sonra denk gelmedik, sonraki pazar merdivende denk geldim, ne yapıyorsun göremedim seni dedi, gülümsedi. Ben de dedim geç geldim, camlı sınıftaydım, yürümeye devam ettim, görüşürüz falan demeyince mutsuz mutsuz tamam dedi gitti. Sonraki cuma geldi, kimse yokken kütüphaneye gelecek misin dedi. Geleceğim dedim 1.5 saat beklettim. O da çıktı gitti. Sonra pazartesi geldi, soğuk davranamadım enerjim yoktu, yanlışlıkla çok yapmacık kaba davrandım, yanımda çalışmaya gelmişti. O da anladı herhalde, dedi bilerek böyle yapıyor, mutluydu gitti, başka yere çalışmaya. Sonra bir şey yapmadı. Sonra 1 Mart 'ta sınava girdik, o, nasıl geçti diye benimle konuşmaya geldi. Bir 20 dk konuştuk gitti. Sonra cumartesileri dershaneye gitmeye başladım. Bu, sırtıma vurmaya başladı (yalandan) her arkamdan geçtiğinde. Selam veriyordum denk gelince, sevimli sevimli konuşuyordu. Bir ara napıyorsun falan diye de konuştuk ayaküstü, gözünün içi gülüyordu konuşurken, ben çok uzatmadan dedim gidiyorsun herhalde, tatlı tatlı selamlaştık gitti. Sonra (11 Şubat ) arkamdan geçerken vurmayı bıraktı. 12 Şubat 'ta AYT'den çıktım. Arkadaşlar görmüş, senin kız bavullu bir çocukla yemek yemeye girip çıktılar dediler. Şok oldum. Perşembe yine bavulla geldi, yani 5 gün kalıp gitti, 0 selamlaşma devam ediyoruz. Geçen akşam Letterbox hesabını buldum, oradan Spotify'ı, çocuğu ve onunla fotoğraflarını buldum, Instagram hesabını buldum patlatayım diyorum

İlk kızla konuş (ne diyeceğim? önerin lütfen)
Çocukla erkek dayanışması yapıp kızdan kurtulalım
İçime atıyım kızın yanına kar kalsın bende sürekli pişman olayım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sınav senesi situationship ve aldatılma karşılığı 5 ayımı yaktım ne yapabilirim?