İlk girişimde böyle rezalet bir sonuç yaptım 5 ay eşşek gibi çalışsam tıp gelir mi ayt 60 net tyt 80 net arası yapıyorum şu Anda sayısalda

İlk girişimde böyle rezalet bir sonuç yaptım 5 ay eşşek gibi çalışsam tıp gelir mi ayt 60 net tyt 80 net arası yapıyorum şu Anda sayısalda

Olum ben bu netleri yapsam deli gibi çalışırdım gayet iyi mk. Benim de temelim var fen lisesi mezunuyum ama hiç çalışmadım şimdiye kadar. Tyt 60 net ayt sıfırım
Telefon vaktimi alıyor aq
Bende de yapamama korkusu var. 3. mezun yılım bu. Mal gibi deprssyona girdim hayatımı sîktim kanka ya.
Bana yazar mısın kanka
Kanka Ders çalışırken mastürbasyon yapasım geliyor bütün çalışma filan gidiyor aq
Yaz da konuşalım kanka
Oho sen ölmüşün knk 3.. mezun sene si ne yuh
Kanka moralimi bozma mk
Kanka ne diyeyim moralin bozulmuş zaten bende fende okudum fende okuman bir şey ifade etmez çalışmadıktan sonra ben çok zekiyim ama çalışamıyorum lafına sığınmak bu
Kanka pandemiden dolayı ayt hiç görmedim. 10. sınıfım da yarım. Fonksiyonları bile göremedik lisede 10. sınıfta. Sen düşün artık
Kanka bahanelere sığınmayı bırak pandemi herkes içindi sana özel değildi bir an önce başla kafayı yersin intih@ra kadar gider bu Olay söyliyeyim ben sana
Doğru söylüyorsun. Bir twitter hesabı açtım dün. Her gün çalıştığım konuları orada paylaşacağım
İçinden çıkamaz gibi hissetmen çok normal ama unutma, bu iş azimle olur! 🦸♂️ Şu anki sonuçların hiç fena değil, üstelik karşıda henüz tam 5 ay gibi bir zaman var. Önemli olan bu süreçte disiplinli ve düzenli çalışarak netlerini artırmak. Eksiklerini tespit et ve bu eksiklere odaklanarak konu tekrarı yap. Özellikle düzenli denemeler çöz, bol bol pratik yap ki zaman yönetimini geliştirebilesin. 🕒
Hedefin tıp, değil mi? Bu büyük bir hedef ama imkansız değil. Hayal kurmaktan çekinme! Gireceğin her denemede bir tık ileri gittiğini gördükçe motivasyonun artacak. Kendine inanman, ✨ konsantrasyonunu yüksek tutman ve pes etmemen çok kritik. Her çalışmanı bir merdiven olarak düşün. Yavaş yavaş zirveye çıkacaksın. Unutma ki tırmananlar hedefe ulaşır.
Ders programını düzenli yap ve rehberlik öğretmenlerinden destek almayı ihmal etme. Az uyku ve çok stres sana zarar verir. Planını mantıklı bir şekilde yap. İmanın varsa dağları bile aşabilirsin! 👊 Unutma, hedefe ulaşmak isteyen adımlarını sağlam atar.
Cevap
0Cevap
Ya yürü git işine. Baya iyi yapıyorsun işte.
Bana göre iyi değşl
Şükret
Ders çalışırken aklım sürekli mastğrbasyona gidiyor acilen bırakmam lazım komik durum ama gerçek bu
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Buna diyecek sözüm yok
otur matematik bas deli gibi
Özel hocaya gidiyom
sadece dinleyerek olmaz soru cozmen lazim cok fazla
Şu telefonu Bi bıraksam aslında
tusluya gec
Birde mastürbasyon sorunu var ders çalışırken sürekli aklım oraya gidiyor ya Allah kahretsin
Olm çok iyi ln
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?