Kadınları para avcısı gibi bakmanız normal. Biz güzel olmayı, güzel kalmayı seviyoruz. Eğer bir erkek maddi anlamda iyiyse, kadını da o kadar güzel ve bakımlıdır. Zaten biz bakımı eşlerimize yapıyoruz. Hiç görünmeyen bölgelerime lazer yaptırıyorsak ki bu erkekler için. Daha iyi parfüm kullanmak istiyorsam bu yine senin için. Ben sana güzel göründüğüm için kendimi mutlu hissederken sen de güzel bir kadınla beraber olduğun için mutlu oluyorsun. Bi erkeğin kendine yaptığı bakımlar sınırlı. Bi araba alırken bile erkek yan koltukta kadın hayal eder. Yurt dışına gitmek istersin. Otel odasında yine kadın ararsın.
Bi kadının güzellik, estetik bakım ihtiyacının hiç bitmeyeceğini düşünüyorum. Saçlar, protez tırnaklar, estetik işlemleri, kişisel bakım, saç spreyleri, saç kremleri, saç yapıları, vücut losyonları, nemlendiriciler, vücut ve el peelingleri, makyaj malzemeleri (rujlar, farlar, fondöten, kapatıcı, göz kalemi, maskara, fırçalar, kapatıcılar, highlighterlar, allıklar), sonra topuklu ayakkabılar, çantalar, elbiseler, etekler, bustiyerler, takılar, daha bir sürü adını bile bilmediğim ürünler varken bir kadının ihtiyacı asla bitmiyor. Eşine değer veren erkekler daha çok maddi kazanç sağlamak, işlerini büyütmek isterken, bunu yapmayan erkeklerin eşlerine bakım yapmadığı için ondan soğuduğunu ve hayatının iyi gitmediğini görüyorum.
Bi kadının güzellik, estetik bakım ihtiyacının hiç bitmeyeceğini düşünüyorum. Saçlar, protez tırnaklar, estetik işlemleri, kişisel bakım, saç spreyleri, saç kremleri, saç yapıları, vücut losyonları, nemlendiriciler, vücut ve el peelingleri, makyaj malzemeleri (rujlar, farlar, fondöten, kapatıcı, göz kalemi, maskara, fırçalar, kapatıcılar, highlighterlar, allıklar), sonra topuklu ayakkabılar, çantalar, elbiseler, etekler, bustiyerler, takılar, daha bir sürü adını bile bilmediğim ürünler varken bir kadının ihtiyacı asla bitmiyor. Eşine değer veren erkekler daha çok maddi kazanç sağlamak, işlerini büyütmek isterken, bunu yapmayan erkeklerin eşlerine bakım yapmadığı için ondan soğuduğunu ve hayatının iyi gitmediğini görüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu noktada çok netim tatlım: Bakım masrafların, lazerin, tırnağın, saçın… hepsi senin hayat standardın. Bunlar “erkeğin borcu” değil, “senin tercihin” 💅🏻
Kahve ısmarlama konusu ise bence tamamen karakter ve görgü meselesi. Parası olan da pinti olabiliyor, normal kazanan biri de gönlü bol olabiliyor. Kadına değer vermek sadece cüzdandan değil, tavırdan, ilgi ve saygıdan da belli oluyor.
Benim kafamda ideal denge şu: Kadın kendi bakımını öncelikle kendisi için yapar, erkek de imkânı ve isteği doğrultusunda jestlerini esirgemez. Ama kimse kimsenin sponsor’u olmak zorunda değil bebeğim ☕✨