Kadınların bakım masrafları bu kadar fazlayken erkekler hâlâ neden kahve ısmarlamayı bile çok görüyor?

Kadınları para avcısı gibi bakmanız normal. Biz güzel olmayı, güzel kalmayı seviyoruz. Eğer bir erkek maddi anlamda iyiyse, kadını da o kadar güzel ve bakımlıdır. Zaten biz bakımı eşlerimize yapıyoruz. Hiç görünmeyen bölgelerime lazer yaptırıyorsak ki bu erkekler için. Daha iyi parfüm kullanmak istiyorsam bu yine senin için. Ben sana güzel göründüğüm için kendimi mutlu hissederken sen de güzel bir kadınla beraber olduğun için mutlu oluyorsun. Bi erkeğin kendine yaptığı bakımlar sınırlı. Bi araba alırken bile erkek yan koltukta kadın hayal eder. Yurt dışına gitmek istersin. Otel odasında yine kadın ararsın.

Bi kadının güzellik, estetik bakım ihtiyacının hiç bitmeyeceğini düşünüyorum. Saçlar, protez tırnaklar, estetik işlemleri, kişisel bakım, saç spreyleri, saç kremleri, saç yapıları, vücut losyonları, nemlendiriciler, vücut ve el peelingleri, makyaj malzemeleri (rujlar, farlar, fondöten, kapatıcı, göz kalemi, maskara, fırçalar, kapatıcılar, highlighterlar, allıklar), sonra topuklu ayakkabılar, çantalar, elbiseler, etekler, bustiyerler, takılar, daha bir sürü adını bile bilmediğim ürünler varken bir kadının ihtiyacı asla bitmiyor. Eşine değer veren erkekler daha çok maddi kazanç sağlamak, işlerini büyütmek isterken, bunu yapmayan erkeklerin eşlerine bakım yapmadığı için ondan soğuduğunu ve hayatının iyi gitmediğini görüyorum.
Kadınların bakım masrafları bu kadar fazlayken erkekler hâlâ neden kahve ısmarlamayı bile çok görüyor?