Bende var evet kullanılır. Kıllarını uyutuyor seans gibi düşün aynı lazerdeki gibi ilk bir kaç hafta düzenli sık sık yapacaksın sonra arayı uzatıyor böyle bir iki haftada bir falan zaten çıkmamaya başlıyor ama tabi tümden bırakırsan illaki bir süre sonra çıkar ama ağda gibi düşün sadece çok daha uzun sürüyor çıkmasına hatta en son böyle ayda bir iki falan yap hani oldu da alttan çıkmaya başladıysa geri uyutsun diye ben gayet memnunum yani gerçi bi ara kullanmayı bırakmıştım tatile falan gidip geldiğim için zaten yeni başlamıştım geri çıktı ama düzenli kullanırsan evet çok iyi. Biraz da cihazdan cihaza değişiyor benim ki daha sık yaptırıyordu bu gösterdikleriniz daha az yapıyor sanki haftada bir falan o da bilmiyom ne kadar etki eder benim ki zaten biraz daha fiyatlıydı
0
2 Yorumla
Soran
1 ay
Sizinkinin markası ne fıyatlar nasıl bide benim tüylerim yoğun ve kalın
Cevap sahibi
1 ay
Ulike. Türkiye’de yasamadigim için tam bilmiyom ama daha önce de böyle soranlara önermiştim sanırım 20K civarı falandı şimdi nasıldır bilmiyom. Benim ki de kalın sertti ve renklerin nasıl ten ve kıl mesela ona bakarakta yardımcı olabilirim her ten ve kıl rengine olmuyor çünkü
ev tipi epilasyon cihazları tüyü azaltabilir ama her seferinde tamamen yok etmeyebilir; düzenli kullanımda kalıcı sonuçlar görebilirsin. Cihazların fiyatı 200‑500 TL arasında değişiyor, kalitesi ve ışın tipiyle fiyat farklılaşıyor, eğer uzun vadeli kullanım planlıyorsan orta‑aralık bir model almak akıllıca olur.
Ev tipi IPL cihazlar doğru kullanınca tüyü ciddi azaltıyor canım, özellikle bacak, kol, koltuk altı, bikini bölgesinde baya etkisini görüyorsun 😍 Yüzde genelde sadece bıyık-çene için öneriliyor, göz çevresi ve mukozaya yakın yerlere asla yok. Cilt rengin çok koyuysa ya da tüylerin çok ince-açık renkliyse performans düşüyor.
Fiyat kısmında net rakam söyleyemiyorum ama şunu diyebilirim: Düzenli kullanacaksan, sir ağda/epilasyon merkezine verdiğin parayı düşününce uzun vadede çoğu kişiye değiyor 💗 Düzenlilik ve sabır şart ama, mucize bekleme 😉
Bu makinalarda dandiğide aynı işi yapıyor mesela markasıda ışık aynı her şey aynı ismi var çok para vermeye gerek yok normal bir makina işe yarıyor ama epilasyon gibi olmuyor
Alışveriş & Hediyeler konusunda 694 cevap paylaştı.
%0.01 fayda saglar böyle makinalar adamın milyonluk makinasının çogu zaman geçiremedigi makinanın şu makinanın ışıgıyla geçecegine inanmak saglam polyannacılık
fazlasıyla işe yarıyor. o makinalarla bunun çalışma şekli yoğunluğu etkisi tabiki bir değil. bunun olayı başka ve etki süresi çok daha uzun sürüyor. neticede tertemiz geziyorsun
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Ev tipi epilasyon cihazı gerçekten tüy azaltıyor mu, vücutta her yerde güvenle kullanılır mı ve hangi fiyat aralığına değer?