Sevgilimin lise arkadaşıma sarılmama böyle trip atıp bağırması normal mi, abartıyor mu?

Marketteyken liseden arkadaşımı gördüm, yıllar sonra görünce eskisi gibi sarıldık. Yanımda sevgilim vardı, ilk başta biraz şaşırdı ve kaşlarını çattı ama bir şey demedi, sonra ben arkadaşımla konuşurken “ben şuradayım” deyip uzaklaştı. Arkadaşımla vedalaşıp giderken bir daha sarıldık sevgilim yanımızda değildi, uzaktan görmüş. Sonrasında beni reyonda kollarını bağlamış, surat asmış şekilde bekliyordu. Alışverişi yarıda kesip arabaya giderken laf sokmaya başladı, baya kıskandığı belliydi ve sert konuştu. Eve kadar gergin gittik, arabada bağırdı ‘elleri popona iniyordu lavuğun, bir de ben bi sarılsaydım ona he kırardım kemiklerini!’ diye neyse eve gelip odama çıktım kırgındım ağlamaya başladım. Sonra yanıma gelip özür diledi, kendini kaybettiğini ve aslında sadece kıskandığını söyledi. Sarıldı, beni sakinleştirdi, ben de yumuşadım. En sonunda barıştık, tekrar dışarı çıkıp alışverişimizi yaptık ve günü daha iyi bir şekilde kapattık.

Sevgilimin lise arkadaşıma sarılmama böyle trip atıp bağırması normal mi, abartıyor mu?