- Alışveriş & Hediyeler konusunda 462 cevap paylaştı.
3 ayYani illaki hediyenin küçüğü büyüğü olmaz , imkanlar varken bunu getirmişse bu sana verdiği değeri gösterir ben şahsen sevinmek ten ziyade çok üzülür ve kırılırdım yanına bir kaç bir şey daha koyabilirdi ya da bir tişört vss ama imkanı yoksa ozaman başım gözüm üstüne ona asla bir şey demem okadar bütçesi vardır onu almıştır derim ve mutlu olurum
12 Yorumla
Soran3 ayYok bu hediyede hesapcilik var ama yorumlarda bazilari anlamamis ve tam tersi beni hesapcilikla suclamis.
Şoyle ki, bunu alan kisi baskalarina 10 bin liralik harcamalar yapiyor. Hatta hic alakamiz olmayan, bize mobbing yapan, yanimiza yaklasmayan yoneticilerimize de memleketinden zeytinyagi filan getiriyor... bana da bunu almis. Ben bir liste hissettim, cikar saglayabilecegi durumlara gore hediye dagitiyor, parayla veya sahte ilgiyle etrafinda tutmaya calisiyor.
Bak maddi beklentim yok. bu maddi beklentiyle alakali da degil.
Soyle dusun. Sen, sevgisini insanlara hediye vererek ifade etmeyi tercih etmis biriysen, insanlar aldigin hediyeye bakip onu sevmedigini dusunmekte ya da baskalarina aldigin pahali hediyelerle kiyaslamakta haksiz mi olurlar? Evet birini daha cok sevebilirsin ama sosyal hayat icinde kimseye kor goze parmak sokar gibi seni daha az seviyorum demiyorsak, gosterisli yollarla ifade de etmeyiz, yeterince guzel bir duygumuz yoksa sukunet gostermemiz gerekir. Cikolata alsa ya da bir sey almasa. gozume daha samimi gelirdi ama birine 10 binlik alip bana bunu getiriyorsa ben de demek ki benim ederim bu senin gozunde derim.
Ben yurt disindan gelirken 4-7 euroluk seyler aliyorum evet onlar da pahali degil ama dusunulmus cunku oranin kendi insani tarafindan elle cizilmis sulu boya resim ya da turkiyede uretilmeyen cikolatalardan ya da vegan deodorant filan aliyorum.
Bir sey almasaydi bir sey dusunmezdim, bir abla mesela dankek almis cok mutlu oldum. Kirdigim sey bu- 3 ay
Anladım ve çok haklısınız , bunun sizin çıkar hesabınızla ilgisi yok zaten ben sizin yerinizde olsam o Arkadasima mesafe koyarım çünkü değer görmediğin birşeyde sevgi aramam açıkçası millete öyle yapacak bana böyle , olmaz öyle bunda art niyet ararım
En İyi Cevaplar
Bu oluşum bir hediye mi?
Açık konuşacak olursam, b*k gibi, dandik, tuhaf... gibi kelimeleri art arda yazabilirim ama neyse. :d
Hediyenin büyüğü güccüğü olmaz ama bu ne aq?
Bu da olmasın artık. Ulan söylediğin gibi bir çikolata, gofret al bari. En azından ağzımız tatlanır yav. :D18 Yorumla
Soran3 ayHerkes yanlis anliyor. Ben maddi beklentide degilim.
Ama bu maddi beklentiyle alakali da degil.
Soyle dusun. Sen, sevgisini insanlara hediye vererek ifade etmeyi tercih etmis biriysen, insanlar aldigin hediyeye bakip onu sevmedigini dusunmekte ya da baskalarina aldigin pahali hediyelerle kiyaslamakta haksiz mi olurlar? Evet birini daha cok sevebilirsin ama sosyal hayat icinde kimseye kor goze parmak sokar gibi seni daha azvseviyorum demiyorsak, gosterisli yollarla ifade de etmeyiz, yeterince guzel. bir duygumuz yoksa sukunet gostermemiz gerekir.- 3 ay
Pahalı olmasına gerek yok. Ben değeri üzerine konuşmadım. Özenmek mesele.
Bu hiçte özenilmiş bir hediye gibi durmuyor. Daha doğrusu hediye gibi durmuyor.
''Ya elim boş kaldı. Neyse şu kullanmadığım tokayı veririm'' demiş gibi sanki.
Sevmek, değer vermek falan, onlara girmeden konuşursam, özenmek lazım. Hediye vereceksen eğer, özenmelisin. Ben böyle düşünüyorum.
Soran3 ayBence de.
Soran3 ayCikolata alsa da mutlu olurdum sen karamelli seversin deyip karamelli cikolata alsaydi. Ya da hic almasaydi
- 3 ay
Amaan üzülme gızz. Allah allah. Onun hediyesine mi kaldın? :d
Soran3 ayBen yurt disina gittigimde donerken 4-7 euroluk seyler getiriyorum pahali degil ama sadece orada uretilen cikolatalardan oluyor ya da oranin insani tarafindan elle cizilmis resim oluyor. Pahaki degil. Ama dusunulmus
- 3 ay
Bir daha hediye almazsın ya da onun verdiği gibi dandik bir hediye verirsin. Olur biter.
Soran3 ayMobbingçi patronlara memleketinden zeytinyagi filan getiriyormus, belli ki bu kisinin çikarina gore bir listesi var ona gore elinde tutmak icin meta dagitiyor. Evet mesafe koymak en iyisi
güzel bir hediye ama çok da düşünülmüş gibi değil sanki. eğer ki bunu sen almışsan arkadaşın için bir şeyler daha düşünmelisin bence. tabii yine de sana kalmış.
13 Yorumla
Soran3 aybunu alan kisi is yerinde herkese mobbing yapan yoneticilere, samimi olmadiklarina da hediye dagitiyormus, memleketinden zeytinyagi getiriyormus mobbingci yoneticilere.
Bana da bunu getirince ben bir cikar listesindeymisim de cikari buyuk degil ve bunu metalarla ifade ediyor gibi geldi, mobbinci yoneticilere zeytinyagi, cocuklarin ogretmenlerine 10 bin liralik yemek, bana ise bunu aldiysa degerli degilimdir. Almasaydi ya da cikolata alsaydi
Soran3 ayBen almadim bana alindi :(
Soran3 ayBen hediye alacagim zaman yurt disindan gelirken, turkiyede olmayan markanin cikolatalarini, ya da orada bir sokak sanatcisinin kendi cizdigi resimlerinden getiriyorum, ben de pahali bir sey almiyorum 4-7 euroluk aliyorum ama dusunulmus oluyor
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hediyenin küçüğü büyüğü gerçekten olmaz ama günlerce beklenti oluşturulunca insanın içinde minik bir “bu muydu?” hissi oluşabiliyor 💔 Görseldeki tokayı görünce şunu düşündüm; aslında kullanışlı bir parça ama sunum ve beklenti yönetimi çok önemli. Ben hediyede hep şuna bakarım: Karşı taraf beni düşünmüş mü? Eğer samimiyet varsa o toka bile anlam kazanır 💝 Ama içine sinmediyse bunu büyütmeden kenara koy, enerjini düşürme. Belki günlük kombinlerinde kullanır, her taktığında “beni düşünmüş” dersin ✨ Hediye biraz da niyet işi, unutma.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
3 ayBu ne a*m*k nesini günler öncesinden haber verdin derdim sen yine kibar davranmışsın.
23 Yorumla
Soran3 ayBi de sarildim :(
Cikolata verseydi daha iyiydi
Soran3 ayAklima ne geldi bu kisi aslinda hediye kulturu olmayan biri degil biliyor musun
Bir baskasini yenege goturmek icin 10 bin lira para harcadi. Bana bunu almissa belki onun isine bu kadar geldigimi dusundugu icindir cunku onun icin diyordu ki cocuklarina dershane bulmus belki onun gizundeki ederim bu kadardir, hicbir sey almasa aklima gelmezdi alip bunu alinca aklima geldi vallahi- 3 ay
O zaman yol ver.
3 aybune ya dalga geçiyor muhtemelen çöpe at varoş Kezban tarzı bir şey
12 Yorumla
Soran3 ayBen hediye alacagim zaman yurt disindan gelirken, turkiyede olmayan markanin cikolatalarini, ya da orada bir sokak sanatcisinin kendi cizdigi resimlerinden getiriyorum, ben de pahali bir sey almiyorum 4-7 euroluk aliyorum ama dusunulmus oluyor
bunu alan kisi is yerinde herkese mobbing yapan yoneticilere, samimi olmadiklarina da hediye dagitiyormus, memleketinden zeytinyagi getiriyormus mobbingci yoneticilere.
Bana da bunu getirince ben bir cikar listesindeymisim de cikari buyuk degil ve bunu metalarla ifade ediyor gibi geldi, mobbinci yoneticilere zeytinyagi, cocuklarin ogretmenlerine 10 bin liralik yemek, bana ise bunu aldiysa degerli degilimdir. Almasaydi ya da cikolata alsaydi- 3 ay
tamamıyla saygısızlık çöpe at muhatap olma
Bu kadar olmaz. Hiç almasın daha iyi..
Kendi kullanmadığı ne malum11 Yorumla
Soran3 ayBen de oyle dusundum
Hic almasaydi aklima gelemezdi.
Cikolata alsaydi da cok mutlu olurdum.
bu maddi beklentiyle alakali da degil.
Soyle dusun. Sen, sevgisini insanlara hediye vererek ifade etmeyi tercih etmis biriysen, insanlar aldigin hediyeye bakip onu sevmedigini dusunmekte ya da baskalarina aldigin pahali hediyelerle kiyaslamakta haksiz mi olurlar? Evet birini daha cok sevebilirsin ama sosyal hayat icinde kimseye kor goze parmak sokar gibi seni daha azvseviyorum demiyorsak, gosterisli yollarla ifade de etmeyiz, yeterince guzel bir duygumuz yoksa sukunet gerekir.
Baskalarina bonkor olup sana bunu verdiyse gozunde fazla kucultmus seni vermeseydi zaten sen istemedin
11 Yorumla
Soran3 ayEvet kesinlikle
bence arkadaşın bu kadar abartılı 1 hediye almamalıydı nereye sığar ki bu
10 Yorumla
3 ayÖnce hediyeyi hazırladığını söylemişlerdi ama gelince anlamadığım bir şey vermişlerdi. Ne yapacağımı şaşırdım, sadece çok güzelmiş dedim.
00 Yorumla
3 ayBu ne tam olarak toka mi anlamadım
14 Yorumla
Soran3 ayEvet kelebek toka.
Yadirgadim cunku baskalarina 10 bin liralik harcamalar yapiyor.
maddi beklentim yok. bu maddi beklentiyle alakali degil.
Soyle dusun. Sen, sevgisini insanlara hediye vererek ifade etmeyi tercih etmis biriysen, insanlar aldigin hediyeye bakip onu sevmedigini dusunmekte ya da baskalarina aldigin pahali hediyelerle kiyaslamakta haksiz mi olurlar? Evet birini daha cok sevebilirsin ama sosyal hayat icinde kimseye kor goze parmak sokar gibi seni daha azvseviyorum demiyorsak, gosterisli yollarla ifade de etmeyiz, yeterince guzel bir duygumuz yoksa sukunet gostermemiz gerekir. Cikolata alsa ya da bir sey almasa gozume daha samimi gelirdi ama birine 10 binlik alip bana bunu getiriyorsa ben de demek ki benim ederim bu senin gozunde derim. Ogrendim ki samimi olmadigi insanlara, yoneticilere de hediye aliyormus ve onlara aldiklari cok pahali oyleyse cikar durumuna gore liste yapiyor demek ki.
Benim sahsen aklima bile gelmezdi ki. Ben yuet disina gittigimde oahali bir sey getirmiyorum 4-7 euroluk seyler ama ya sadece orada uretilen cikolata ya da oranin insani tarafindan elle cizilmis sulu boya resim getiriyorum. Pahali degil ama dusunulmus.
Bu bediyede hesapcilik var.- 3 ay
Ayıp olmasın hediyesi bu zaten normalde yani utanmadan paket yapmış birde mesele de zaten maddiyat değil hiçbir şey almamakta bir seçenek insan kırılmaz ama bu şekilde davranması sana verdiği değerin özeti basit bir çiçek bile çok daha zarif dururdu veya iki Çift söz bile bundan değerli hissettirirdi
Soran3 ayKesinlikle bu.
Benim aklima bile gelmeyen seyler ama beni hesapcilikla suclamislar cok ilginc. Bu insan ayroca mobbingci yoneticilere de memleketinden zeytinyagi getiriyormus belki de cikar listesi vardir- 3 ay
Yağcı tayfadan işte bunlar rüzgar nerden eserse o tarafa savrulurlar. Dengi olana bir bardak çay bir çöp kibriti çok görür kendisinden güçlü olanlara öyle gördüklerine herşeyi seferber ederler
Bence ince düsünmüs ne aldıgı önemli değil
14 Yorumla
Soran3 ayEvet ama cikolata gorsem daha cok mutlu olurdum paket gorunce bir kolye filan sandim anahtarlik bile degil
Soran3 ayBilemedim soyle bir sey var bunu alan kisi is yerinde gayet herkese mobbing yapan yoneticilere, samimi olmadiklarina da hediye dagitiyormus, memleketinden zeytinyagi getiriyormus mobbingci yoneticilere.
Bana da bunu getirince ben bir cikar listesindeymisim de cikari buyuk degil ve bunu metalarla ifade ediyor gibi geldi
3 ayŞey bu ne acaba
16 Yorumla
Soran3 ayHahahhahaa cok guldurdun ya 🤣
Toka.
Minik kelebek toka
- 3 ay
Yani bir şey demek istemiyorum ama elektrik süpürgesinin bir parçası sandım bir iki tane tablet çikolata daha mantıklı ya bide sanki evde bulduğu birşeyi getirmiş gibi
Soran3 ayCikolata alsa aynen hic kotu bir sey dusunmezdim
- 3 ay
Evde bulmuş getirmiş ya çarşıda 30 tl falan bu neden hediye aldı onu anlamadım ben durduk yere mi
Soran3 ayIs yerinsen kadin arkadasim aslinda pek de sevdigim biridir ama cikar icin kisinin capina gore agza parmak bal caliyor gibi geldi.
bu kisi aslinda hediye kulturu olmayan biri degilm
Bir baskasini yenege goturmek icin 10 bin lira para harcadi. Bana bunu almissa belki onun isine bu kadar geldigimi dusundugu icindir cunku onun icin diyordu ki cocuklarina dershane bulmus belki onun gizundeki ederim bu kadardir, hicbir sey almasa aklima gelmezdi alip bunu alinca aklima geldi.
Hic almamak ya da bir cikolata almak varken bunu almak demek, karsidakini hic dusunmedin demek- 3 ay
Sanırım göz dağı vermeye çalışıyor
3 ayBune cidden ya
13 Yorumla
Soran3 ayBen oahali bir sey dusunmedim ki hatta istemedim bile ama bi cikolata getirseydi bile daha iyiydi bir de paket yapmis
- 3 ay
Erkek mi bunu alan :d
Soran3 ayHayir kadin.
Bak aklima ne geldi bu kisi aslinda hediye kulturu olmayan biri degil biliyor musun
Bir baskasini yenege goturmek icin 10 bin lira para harcadi. Bana bunu almissa belki onun isine bu kadar geldigimi dusundugu icindir cunku onun icin diyordu ki cocuklarina dershane bulmus belki onun gizundeki ederim bu kadardir, hicbir sey almasa aklima gelmezdi alip bunu alinca aklima geldi vallahi
Yani bütçe zayıfsa değerli yine de ama imkan varken bunu yaptıysa da dalga geçmek gibi bişey olmuş
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 700 cevap paylaştı. Belki Paris'te özel üretilmiştir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayÖnemli olan düşünmesi, hediyenin önemi yok.
00 Yorumla
3 ayDüşünmüş işte ne güzel
12 Yorumla
Soran3 aybunu alan kisi is yerinde herkese mobbing yapan yoneticilere, samimi olmadiklarina da hediye dagitiyormus, memleketinden zeytinyagi getiriyormus mobbingci yoneticilere.
Bana da bunu getirince ben bir cikar listesindeymisim de cikari buyuk degil ve bunu metalarla ifade ediyor gibi geldi, mobbinci yoneticilere zeytinyagi, cocuklarin ogretmenlerine 10 bin liralik yemek, bana ise bunu aldiysa degerli degilimdir. Almasaydi ya da cikolata alsaydi- 3 ay
Keşke almasaymış o zaman durum farklı
3 ayToka mi hediye
15 Yorumla
Soran3 ayYes
- 3 ay
Çocukça geldi ama yine de kalbini kırma
Hediye anlayışı böyle demekki
Soran3 ayYok ya bunu alan kisi is yerinde herkese mobbing yapan yoneticilere, samimi olmadiklarina da hediye dagitiyormus, memleketinden zeytinyagi getiriyormus mobbingci yoneticilere.
mobbinci yoneticilere zeytinyagi, cocuklarin ogretmenlerine 10 bin liralik yemek, bana ise bunu aldiysa degerli degilimdir. Almasaydi ya da cikolata alsaydi demek ki cikar listesi var ben de son siradayim- 3 ay
Memleketten zeytinyağı deyince sordum nereli İzmir Manisa Balıkesir Bursa daha çok zeytinyağı buralarda var çünkü Hatay tarafında da var ama orası çok bilinmiyor
- 3 ay
Şimdi anladım demek istediğini hoş olmamış bundan sonra iletişimine Bu doğrultuda yeniden kurgularsak Muhtemelen samimiyet kuracak bir durum kalmamış gözüküyor
3 ayPaket tokadan pahalı
12 Yorumla
Soran3 ay🤣
- 3 ay
😂
3 ayKürdan niye almamış 😄
110 Yorumla
Soran3 ayPaket halde satiliyor ya o daha pahaki gelmis olabilir :ad
- 3 ay
😄 😄 bence bunun altında kalma. Sen de ona umut verip böyle berbat bı şey hediye et 😉
Soran3 ayHahaha
- 3 ay
Ciddiyim ben. Bunu alırken hediye paketi yaptırmaya utanır insan 😄
Soran3 ayEvet ben de mutluluktan sarilmistim bile.
Ama yadirgadim cunku baskalarina 10 bin liralik harcamalar yapiyor.
Soyle dusun. Sen, sevgisini insanlara hediye vererek ifade etmeyi tercih etmis biriysen, insanlar aldigin hediyeye bakip onu sevmedigini dusunmekte ya da baskalarina aldigin pahali hediyelerle kiyaslamakta haksiz mi olurlar? Evet birini daha cok sevebilirsin ama sosyal hayat icinde kimseye kor goze parmak sokar gibi seni daha azvseviyorum demiyorsak, gosterisli yollarla ifade de etmeyiz, yeterince guzel bir duygumuz yoksa sukunet gostermemiz gerekir. Cikolata alsa ya da bir sey almasa. gozume daha samimi gelirdi ama birine 10 binlik alip bana bunu getiriyorsa ben de demek ki benim ederim bu senin gozunde derim- 3 ay
Haklısın. Bunu alan erkek arkadaşın mi
Soran3 ayHayir kadin arkadasim ve samimi olmadigi ykneticilere filan da hediye aliyormus megerse hem de pahali. Belki de herkes onun hayatinda kalsin diye caba harciyor ve bunu da parayla yapmaya calisiyor
- 3 ay
Sana bı şey diyim mi yani ben seni gerçekten seven biri canım yapmış gibi düşündüm. Hatta sana şaka yapmış olabilir mi diye soracaktım. Ama başkasına başka şey alıp sana bunu alan iyi niyetli diil. Mutlaka senin de buna ziktiri boktan bı hediye alman lazım. bemce onu düşünelim ama nokta atışı olsun
Soran3 ayYok saka degil ciddi ciddi boyle yapti ama bence de iyi niyetli degil ve insanlar anlamayip aa iste paraya bakan kadin deyip geciyorlar ortada, kim bana ne kadar menfaat saglar diye siralama yapip ona gore hediye dagitsn biri var, benim aklima bile gelmiyor ben mi menfaatciyim? Aklima bile gelmeyerek mi? Yurt disindan donusumde sadece sevdigim birkac kisiye cikolata ve oranin insanlari tarafindan elle cizilmis ufak sulu boya tablolar getirmistim, oahali miydi? Hayir, 7 euryo 4 euro falandi ama dusunulmus hediyelerdi
- 3 ay
Tabiki. Toka ne ya. Bı de çirkin yani. Pahalı olması gerekmez. Bı anahtarlık alırsın ya da biri bana alsa teşekkür ederim düşünmen yeter derim. Düşüne düşüne bunu mu düşündün. Köydeki kıza ver hediye olarak takmaz bunu.
Bu ne ki
15 Yorumla
Soran3 ayKelebek toka.
Cikolata getirseydi daha iyiydi
Soran3 ayKullaniyorum da paket lastigi de kullaniyorum ben mesela bunu vermek paket lastigi vermek gibi bir sey
Soran3 ayAma mobbing yapan yoneticilere memleketten zeytinyaglari, baskalarina 10 binlik yemeklere goturmeler vs yapiyor bana bunu almasi cikarcilik hesapcilik ve menfaat listesindeyim de bir de son siradayim gibi hissettirdi
Bu kadar da olmaz bence
17 Yorumla
Soran3 ayCikolata getirseydi ya bunu hediye diye getirene kadar di mi
Soran3 ayBi de gunler oncesinden soyledi bi de sevinip sarildim ben ona püh
Soran3 ayBak aklima ne geldi bu kisi aslinda hediye kulturu olmayan biri degil biliyor musun
Bir baskasini yenege goturmek icin 10 bin lira para harcadi. Bana bunu almissa belki onun isine bu kadar geldigimi dusundugu icindir cunku onun icin diyordu ki cocuklarina dershane bulmus belki onun gizundeki ederim bu kadardir, hicbir sey almasa aklima gelmezdi alip bunu alinca aklima geldi vallahi
Soran3 ayHayir kadin arkadasim
3 ayBence düşünülmek önemli
01 Yorumla
Soran3 ayBilemedim keske dusunmeseydi boyle dusunecegine.
bunu alan kisi is yerinde herkese mobbing yapan yoneticilere, samimi olmadiklarina da hediye dagitiyormus, memleketinden zeytinyagi getiriyormus mobbingci yoneticilere.
Bana da bunu getirince ben bir cikar listesindeymisim de cikari buyuk degil ve bunu metalarla ifade ediyor gibi geldi, mobbinci yoneticilere zeytinyagi, cocuklarin ogretmenlerine 10 bin liralik yemek, bana ise bunu aldiysa degerli degilimdir. Almasaydi ya da cikolata alsaydi
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayDüşünmesi de önemli
10 Yorumla
3 ayNe o ki
04 Yorumla
Soran3 ayKelebek toka
- 3 ay
Ne güzel düşüncesi yeter dimi
Soran3 aysoyle bir sey var bunu alan kisi is yerinde gayet herkese mobbing yapan yoneticilere, samimi olmadiklarina da hediye dagitiyormus, memleketinden zeytinyagi getiriyormus mobbingci yoneticilere.
Bana da bunu getirince ben bir cikar listesindeymisim de cikari buyuk degil ve bunu metalarla ifade ediyor gibi geldi- 3 ay
boş ver kafana takma
Gizli Üye(30-35)3 ayBu ne a*m*k ver üstünü otursun bunu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayOlsun. Teşekkür etseydin en azından
03 Yorumla
Soran3 ayEttim hatta sarilmistim bile.
Ama yadirgadim cunku baskalarina 10 bin liralik harcamalar yapiyor.
Soyle dusun. Sen, sevgisini insanlara hediye vererek ifade etmeyi tercih etmis biriysen, insanlar aldigin hediyeye bakip onu sevmedigini dusunmekte ya da baskalarina aldigin pahali hediyelerle kiyaslamakta haksiz mi olurlar? Evet birini daha cok sevebilirsin ama sosyal hayat icinde kimseye kor goze parmak sokar gibi seni daha azvseviyorum demiyorsak, gosterisli yollarla ifade de etmeyiz, yeterince guzel bir duygumuz yoksa sukunet gostermemiz gerekir. Cikolata alsa ya da bir sey almasa. gozume daha samimi gelirdi ama birine 10 binlik alip bana bunu getiriyorsa ben de demek ki benim ederim bu senin gozunde derim
Cevap sahibi3 ayBunu bu şekilde ona sorsana. Buraya yazdığın gibi
Cevap sahibi3 ayVeya daha uygun kelimelerle
3 ayİçinde ne var
04 Yorumla
Soran3 ayBu kadar hediye 🤣
- 3 ay
Ne o
- 3 ay
Süper
- 3 ay
Özgür ol demek istemiş lelebekle
Detaylı bilgi