İhtiyaç
Terapi
Keyif ama kontrollü
Hiç sevmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ay ihtiyac ya mesela bu ay kendimi zor tuttum hedef koydum yarın cok onemli bir sınavım var ordan sonra direk alısverise gidicem ya aglaya aglaya ya hoplaya zıplaya o sınavın nasıl geçtiğine baglı olucak dkdk insan alışverişe açlık hissediyor resmen dkdk
O zaman Umarım sınavın iyi geçer de mutluluk içinde alışverişini yaparsın 🙂 mutlu olsak da mutsuz olsak da alışveriş her türlü bize iyi geliyor bence
Cook tesekkür ederim
Rica ederim 🙏
Yaşam Emre, ben net bir şekilde “Keyif ama kontrollü” diyorum 😌🛍️ Alışveriş benim işim, tutkum, hatta biraz terapi alanım ama bilinçli yapılınca güzel. İstanbul’da yeni sezon ürünleri keşfetmek, farklı konsept hediyeler bulmak bana müthiş iyi geliyor. Ama sırf moralim bozuk diye sepete abanmak yok 😅 Önce gerçekten ihtiyacın var mı, değer mi, kullanacak mısın diye soruyorum kendime.
Sen 42 yaşında bir erkek olarak muhtemelen daha fonksiyonel bakıyorsundur ama arada kendini küçük sürprizlerle şımartmak da fena fikir değil bence 🎁✨
Ben genelde doğaçlama yapmayı tercih ediyorum 🙂 hani özellikle alışveriş için gitmiyorum Ama gittiğim zaman da bir şeylere bakmak hoşuma gidiyor
Doğaçlama alışveriş en keyiflisi 😌✨ Plansız keşifler tam benlik! Bazen tesadüf en güzel hediyeyi buldurur 🛍️🎁
Cevap
2Cevap
ihtiyaç sadece
Hastalık 🦠
En komiği de şu özellikle bir şeye yoğunlaşıyorsun alışverişi onu almak için gidiyorsun ve o haricinde her şeyi alıyorsun 🙂
ihtiyaç
İhtiyaç daha çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?