Sevdiklerinizi de düşünüp onların hoşuna gidecek küçük şeyler de almak aklınıza geliyor mu acaba 

Evcil dostlarımla birlikte yaşıyorum. Onların ihtiyaçlarını elbette düşünüyorum.
Mesela muhabbet kuşumun salıncağı kırılmıştı. Yeni bir salıncak aldım ama hala alışamadı. Galiba eski salıncağını daha çok seviyordu.
Hayır bir şeyi beğendiğim zaman bu kardeşime, anneme, babama, arkadaşıma yakışır gibi düşünür alırım. Bana hediye alınmasını severim, birine hediye almayı ayrı bir severim.
Alışverişe ne için çıktığım önemli saatlerce alışverişle uğraşmayı sevmediğim için çabucak alıp eve ya da nereye gitmem gerekiyorsa oraya gidiyorum
Evet geliyor tabiki.. 😍 Bugün alışverişte çocukların hepsine aldım mesela.. 😂
Teşekkür ederim canım.. ☺️
Cevap
2Cevap
Evet kendim gittiğim için sadece kendi ihtiyaçlarımı alıyorum.. hediye vs durumu yoksa.
Ben kendime alışverişe diye çıkıp herkese bir şey alır kendimi unutur geri geliriö
Bak hediyeleşmeyi çok seven bir insanım mutlaka her alışverişimde kızım, eşim, annem, arkadaşım falan farketmeksizin mutlaka birilerine bir şey alıyorum.
Başka kimi düşüncem🤔 küpe bakarken bunu kardeşim görse çok beğenir deyip almıştım hususi düşünmem o an görüp onu hatırlamışsam alırım
Bazen kendime diye çıkıyorum kıza bir şey alıp çıkıyorum:)
Isterdim ama sevdiklerim baska ülkede hep inşaAllah bir gün nasip olur 🤲🏻
Ben şey sevdiğim ksiyide düşünürdüm hep😄😄😄
Hayır öncelikle oğlumu düşünürüm hızlı büyüdüğü için sürekli ihtiyaçları değişiyor. sonrasında eşimi ve kendimi düşünüyorum.
Evet genelde öyle oluyor
Yok genel ihtiyaçları düşünürüm.
geliyor
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?