Zevk için yaparım
İhtiyaç için yaparım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Zevk için alışveriş mi yapılıyormuş 😏 çok ayıp
Biz ihtiyacı geç zorunluluktan dolayı alışveriş yapıyoruz, yani don zorunluluktur şimdi giymeyeyim mi 🤔 pantolon da zorunluluk onu da mı giymeyeyim 🤨 sonra sapık diye beni kovalasınlar di mi 🙃🙃
Yani genelde kadınlar stres atmak için alışveriş yapmayı çok sever. Erkekler için aynı şeyi diyemem tabi onlar genelde çok çabuk sıkılırlar. O yüzden zevk için genelde kadınlar alışveriş yapar.
Ah bu kadınlar
Ben Alış verişi gerektiği için yapıyorum çünkü ihtiyaç duyduğum eşyaları almak istiyorum sadece. diğer türlü zevk için yapmam için yanımda sevgilim ya da arkadaşım olması lazım o zaman ancak keyif alabilirim. yoksa tek gittiğim zaman zaten alışverişten zevk alamıyorum. bu yüzde de sadece ihtiyaç duyduğum zamanlarda gidip alışveriş yapmak benim için daha güzel bir seçene oluyor diyebilirim. yani öyle sürekli indirim kovalayan tiplerden değilim hiç bir zaman. zaten genelde teknolojik ürünleri almayı ya da gezmeyi seviyorum. çoğu zaman da içecek sevdiğim için markete gidip içecek reyonunda zaman geçirmek benim için daha güzel geliyor.
Aynen öyle bende genelde alışverişi ihtiyacım olduğu için yaparım. Yani hadi bugün canım sıkıldı alışveriş yapayım biraz demem. Tutumlu biriyimdir ben normalde. Öyle param falan varsa biriktiririm.
İhtiyacım olduğu zaman alışveriş yaptığımda daha fazla zevk alıyorum. Hem İhtiyacım olan bir şeyi almış oluyorum hemde gereksiz yere para harcamamış oluyorum. Bu da beni mutlu ediyor
Aynen öyle ihtiyacın olduğu zaman hem çok para harcamamış oluyorsun hemde ihtiyacın olan bir ürünü almış oluyorsun. Ben anca ihtiyacım olduğu zaman alışveriş yapmayı severim. Yani zevk uğruna alışveriş yapayım demem öyle.
Bu devirde zevkine alışveriş yapan var mı bilmiyorum ama zevkine alışveriş bir yerden sonra israf gibi geliyor bana o yüzden ihtiyacım oldukça yapmayı tercih ediyorum 🙃
Aynen bende ihtiyacım olduğu zaman alışveriş yapıyorum sadece. Yani öyle paramı har vurup harman savurmam bu konuda oldukça tutumlu biriyim. Zevk uğruna alışveriş yapmam yazık günah.
Cevap
22Cevap
Bu devirde zevkine alışveriş yapmak dolap yenilemek tarz değiştirmek mümkün mü ihtuyaç icin bile alamıyorum eskiden zar zor alırdım geçen seneyi bile aratıyor
Aynen öyle. Zevkine alışveriş yapan gerçekten eskiye kıyasla daha azdır. Yani genelde artık insanlar eskisi gibi bir şey alamıyor üzerine. Çünkü her şey olmuş ateş pahası. Artık insanlar yeni kıyafetler almak yerine eski kıyafetlerini giyiyor.
Ben alışverişi zevk için yapiyorum 😄
Fiyatına hiç bakmadan ürün almaya bayılıyorum. Dün sırf canım sıkıldı diye 670 chf harcadım.
Yani alışveriş yapmayı seven biri için bence fiyat pek önemli olmaz. Yani her kadın alışveriş yapmaya bayılır. Kimi kadınlar için alışveriş yapmak adeta bir tutku bir hobi gibi. Kimisi için ise çile.
Çok komik hala kendini nimetten sayıyorsun ya kesin alıyorsundur alıyorsanda o paranın kaynağını Allah bilir artık ve depiştirebilirsin bir yerlerine ve inşAllah yokluk döneminiz geliyor tadını çıkar 😉
Evet alışveriş yapmayı sevmeyen bir arkadaşım var 😅 ama sadece 1 tane geri kalanına alışverişe gidelim dedim mi nereye diye bile sormaz çoğunluğu 😂
İkisini de yapamıyorum çünkü param yok.
Sırf eski kıyafetlerime girebileyim de masraf çıkmasın diye diyet yapıyorum dinine yandığım.
Aynen artık gerçekten alışveriş yapmak kendine yeni ürünler almak neredeyse çok zor. Yani iki parça ürün alıyorsun çok tutuyor. O yüzden ben gereksiz harcama yapan biri değilim. O yüzden ihtiyacım var ise alırım sadece.
İhtiyaç için tabii ki zevk için sadece gezebilirim
Yani evet genelde ihtiyaç için alışveriş yapılır. Ben şahsen ihtiyacım olmayan bir ürün için saatlerce gezmem. Yani zevk için gezmem ben genelde ya. Ya ihtiyacım olur o şekilde gezerim ya da öyle işte.
İhtiyaç için yaparım. Artık ekonomi kötü zevk için yapılacak bir ekonomi yok.
Aynen öyle. Artık öyle zevk için alışveriş yapmak nerede. Eskiden olsa canımız her sıkıldığında alışveriş yapardık. Şimdi maalesef artık öyle değil. her şey olmuş ateş pahası bir ürün almaya kalkıyorsun kaç para tutuyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende öyle genelde birşeye ihtiyacım var ise alışveriş yaparım. Yani öyle canım her alışveriş yapmak istediğinde alışveriş yapayım demem. Gereksiz yere para harcamayı seven biri değilim zaten.
Zevk ne alaka 🤷♂️ ihtiyacım olan bir şey oldu mu gider alırım hemde biraz gezmiş olurum
Yani genelde insanlar alışveriş yapmayı çok severler ve bu onlar için adeta bir hobi ve zevk. Yani bazısı için ise ihtiyaç olabilir. Benim için alışveriş yapmak zevk değil ihtiyaçtır genelde. İhtiyacım olmayan biri ürünü zevk için almam mesela.
ihtiyaç için yaparım ama bazende zevk için yaptığım olur.
Yani evet genelde bende ihtiyacım olduğu için alışveriş yaparım. Yani öyle canım sıkıldı alışveriş yapayım demem. Gereksiz para harcamayı seven biri değilim. Zevk için alışveriş yapsaydım o zaman evin yolunu bu fiyatlardan sonra zor bulurdun bence.
Bakkal yiyeceklerinin çoğunu sevmem bu yüzden ihtiyaç
Yani evet genelde yediğimiz yiyecekleri zaten ihtiyacımız olduğu için alırız. Yani o genelde zevk için yapılan alışverişe pek girmiyor. Yani biz istesekte istemesekte alışveriş yapmak zorundayız yani bu biraz zorunlu gibi.
İhtiyaç için yapmak önceliğimdir onun dışında maddi yönden sıkıntım yoksa canım istedi diye alışveriş yaptığım zamanlarda olabilir.
Hem ziyaret, hem ticaret misali. İhtiyaçlarımı karşılarken zevk almış oluyorum aslında
Aynen öyle. Yani genelde kendimize yeni ürün alırken hem ihtiyaçlarımızı karşılamış oluyoruz hemde zevk için yapmış oluyoruz. Zaten insan kendine alışveriş yaparken severek isteyerek yapar ee buda zevk için alışveriş olmuş olur.
Bazen zevk çogu zaman ihtiyac
Yani evet bazen ihtiyacın olduğu için alışveriş yaparsın bazen ise zevk için. Genelde ben en çok alışverişi ihtiyacım olduğu zaman yaparım. Yani zevk için alışveriş yapmam ben hiç
İhtiyac için yapıyorum
Yani evet genelimiz zaten alışverişi ihtiyacı olduğu için yapıyor. Yani ihtiyacım olmayan bir ürünü sırf zevk uğruna almam mesela ben. Yani benim için ihtiyacım olması daha önemli. Öyle kafamın her estiği zaman alışveriş yapayım falan demem Yani.
Hem zevk hem ihtiyaç için
Evet yani insan hem zevk için alışveriş yapabilir hemde ihtiyaç için. Bende genelde ihtiyaç için yaparım alışverişi. Yani öyle gereksiz harcama yapan biri değilim. O yüzden gereksiz alışveriş yapmayı sevmem.
Bazen ihtiyac bazen zevk 😊
Aynen öyle. Bazen hani ihtiyacın olur alışveriş falan yaparsın. Ama bence artık zevk için alışveriş yapmak çok zorlaştı. Çünkü artık her şey ateş pahası olmuş. Bir ürün alıyorsun dünya kadar para ödüyorsun
%80 zevk için ,%20 ihtiyaç
Genelde zaten kadınlar alışveriş yapmaya bayılır. Bende alışveriş yapmayı seven biriyim ama öyle çok sık alışveriş yapmam. Genelde ihtiyacım olduğu zaman alışveriş yaparım genelde. Yani zevk için alışveriş yapan biri değilim sadece ihtiyacım olursa.
alışverişi sevmem beceremem de :D
Yani zaten genelde erkekler alışveriş yapmayı seven biri değil. O yüzden bence onlar için alışveriş yapmak biraz işkence olabilir. Genelde bu gibi durumlarda bence alışverişe yalnız çıkmayın yardımcı plan arkadaşlarınızı alın yanınıza.
İhtiyaçtan zevke sıra gelmiyor
Aynen öyle. Artık nerede öyle canının istediği her ürünü almak. Yani artık canımız her istediği zaman alışverişe çıkıp alışveriş falan yapamıyoruz. O yüzden alışveriş yapmak sadece bir ihtiyaç haline geldi bence zevk değil artık.
İhtiyacım olmadan bişey almayı sevmiyorum
Evet bende aynı şekilde. Eğer ihtiyacım var ise alırım. Yani eğer ihtiyacım yok ise almam. Zevk uğruna alışveriş yapmayı seven biri değilim ben. Gereksiz harcama yapan biri değilim. O yüzden ihtiyacım olduğu zaman yaparım.
İhtiyaç için yaparım tabiki
Aynen genelde herkes alosverisi ihtiyacı olduğu için yapar. Bende öyle genelde ihtiyacım olan bir ürünü alırım yani ihtiyacım olmayan bir ürünü almam genelde. Yani zevk için alışveriş yapan biri degilim ben.
Gereksiz ve anlamsız olmamalı hiç bi eylem
Kesinlikle katılıyorum. Bence ihtiyacın olduğu için alışveriş yapmak daha doğru olur. Alışveriş yapmak benim için sadece ihtiyaç. Yani ben paramı öyle gereksiz şekilde harcayan biri değilim.
Günümüzde yokluk yok lüks eksikliği var sadece boş hevesler uğruna köle oluyorlar
Zevk için yapanı falakaya yatırın
Yani genelde kadınlar çok bayılır alışveriş yapmaya falan. Herkese göre değişir bence bu. Bazısı alışveriş yapmayı sevdiği için zevk olarak görür. Bazısı ise sadece alışveriş yapmayı ihtiyaç olarak görür.
Anlayabilene aşkolsun
İhtiyacım varsa alırım.
Aynen bende öyle genelde ihtiyacım var ise alırım yok ise almam. Öyle zevk için alışveriş yapan biri değilim ben. Yani ihtiyacım olmayan bir ürünü asla almam. Gereksiz bir harcama olur o zaman benim için.
Genelde ihtiyacım için yaparım.
Evet genelde insan alışverişi ihtiyacı olduğu için yapar ayni şekilde bende öyle. Genelde sadece ihtiyacım olduğu için alışveriş yaparım. Yani öyle zevk uğruna alışveriş yapan biri değilim ben geneldem
Zevk için harcayacak para mı var
Aynen öyle herkes aynı dertten muzdarip gerçekten. Kimse artık eskisi gibi dolu dolu alışveriş yapmıyor gerçekten. her şey çok pahalı birşeyin yanına yaklaşılmıyor. İhtiyacımız olunca yaparız en fazla zevk için artık zor.
zevk için yapacak kıvama yeni yeni geldim anca...
Yani aslında daha gelemeyen insanlarda var. Yani eskisi gibi artık istediğimiz herşeyi alamıyoruz maalesef. O yüzden ben sadece ihtiyacım olan bir ürünü alırım. Zevk için alışveriş yapan biri değilim.
İhtiyaç için yaparım.
Evet bende ihtiyaç için alışveriş yaparım. Yani öyle ihtiyacım olmayan bir ürünü zevk uğruna almam yani. Eğer gerçekten o ürüne ihtiyacım var ise alırım. Ama ihtiyacım yok ise almam tabiki.
🙂🙂🙋🏻♀️
Hem ihtiyaç hem de zevk için.
Aynen genelde kadınlar için ihtiyaç olmasa bile bence alışveriş yapılır. Kadınlar alışveriş yapmaya bayılırlar. Yani illa bir ihtiyacı olmasına gerek yok kadınların. Kadınlar zevk içinde alışveriş yaparlar.
Bu aralar ihtiyaç için
Yani evet genelde ihtiyacımız olan bir ürün için alışveriş yaparız. Bende aynı şekilde ihtiyacım olan bir ürün için alışveriş yaparım. Yani öyle gereksiz harcama yapan biri değilim. Zevk için alışveriş yapmam.
İhtiyaç boşuna niye para mı harcayım🙄
Aynen öyle. Bende sizinle aynı fikirdeyim. Boşu boşuna para harcamayı seven biri değilim ben genelde. Anca ihtiyacım falan olursa alışveriş yaparım. Yani ihtiyacım olmayan bir ürünü sırf zevk olsun diye almam.
👍
genelde ihtiyaç nadiren zevk
Yani evet genelde ihtiyacımız olduğu için alışveriş yaparız. Ben genelde ihtiyacım olduğu için alışveriş yaparım. Yani gereksiz harcama yapmayı sevmem. Yani zevk için alışveriş yapmayı pek sevmem çünkü gereksiz bir harcama bence.
şu dönemde ihtiyaç için
Aynen bu dönemde gerçekten hepimiz ihtiyacımız olan ürünleri alıyoruz. Zaten kimse artık zevk için alışveriş falan yapmıyor. Herkes artık ihtiyacı olan şeyleri alıyor. Yani bir ürün almaya korkar oluyoruz birde zevk için mi alışveriş yapalım
Kapitalizmin uşağı mıyız zevk için alışveriş yapalım.
ihtiyaç için😖
Evet bende ihtiyaç için alışveriş yaparım genelde. Yani ihtiyacım olmayan bir ürünü almam sırf zevk için. Gereksiz harcama yapmayı seven biri değilim ben. O yüzden zevk için değilde ihtiyacım olduğu için alışveriş yaparım.
🙏👍
İhtiyaç tabi ki para çok mu bizde
Aynen öyle. Bende ihtiyaç için alışveriş yaparım genelde. Para sonuçta kolay bir şekilde kazanılmıyor o yüzden dikkat etmek lazım. Yani ayağımızı bence yorganımıza göre uzatmamız lazım.
İhtiyaç ama bazende zevkine yaparim
Para şıcıyoz zevkine yani sjhsh
-sıralama;
-İhtiyaç/zevk.
Zevkli bir ihtiyaç alışverişi.
Her ikiside
Yani evet genelde kadınlar hem ihtiyaç için alışveriş yapar hemde zevk için. Ben şahsen ihtiyacım olduğu için alışveriş yaparım. Yani ihtiyacım olmayan ürünü sırf hoşuma gitti diye almam gereksiz bence
İhtiyaç kesinlikle
Aynen öyle. Bende ihtiyacım var ise alışverişe çıkarım. Genelde ihtiyacım olmadığı zamanlar zevk için alışverişe çıkmam yani ne gerek var boşu boşuna para harcamaya falan. Benim kcin gereksiz olur.
Zevk için daha çok.
Yani evet zaten kadınların yarısı alışveriş yapmaya bayılır. Bazısı ise o kadar değil. Bende severim ama yerine göre bence. Gereksiz harcama yapmayı sevmem genelde. Yani ihtiyacım olmadığı zaman alışveriş yapmam ben genelde.
İhtiyaç.
Evet genelde bende ihtiyacım olduğu için alışveriş yaparım. Yani genelde ihtiyacım olmayan bir ürünü almam. Çünkü genelde tutumlu bir yapım var. O yüzden paramı gereksiz harcamayı sevmem.
ikisi için de yaparım ben
Aynen bende. Bazen ihtiyacım olan bir ürünü alırım bazen ise zevk için alışveriş yaparım. Ama genelde ihtiyacım olan bir ürünü alırım. Çünkü gereksiz harcama yapmayı pek sevmem o yüzden zevk için fazla yapmam.
İhtiyaç için yaparım
Evet bende ihtiyacım olduğu için yaparım genelde. Yani ihtiyacım olmayan bir ürünü almam asla. Yani zevk için alışveriş yapmayı seven biri değilim. Bende yazık günah parayı har vurup harman savunmadaki lazım diye düşünüyorum.
Sevk için tabiki
Yani evet geneli zevk için kendini mutlu etmek için yapar. Ben tam tersi ihtiyacım olduğu için alışveriş yapmayı tercih ederim. Çünkü gereksiz bir harcama yapmayı seven biri değilim o yüzden zevk için yapmam.
İhtiyaç
Bende genelde ihtiyaç olduğu için alışveriş yaparım. Yani gereksiz harcama yapan biri değilim zaten o yüzden sadece ihtiyacım olduğu zaman alışveriş yaparım. Zevk için alışveriş yapmam ben gereksiz bence.
zevk için..
Yani evet bazısı zevk için yapar alışverişi bazısı ise sadece ihtiyaç için. Ben mesela gereksiz harcama yapmayı seven biri değilim. Yani eğer ihtiyacım var ise alışveriş yaparım yok ise asla yapmam.
İhtiyaç.
Evet genelde ihtiyaç için alışveriş yapılır. Yani bazısı genelde alışverişi ihtiyaç için yapmaz çok sevdiği ve alışverişten büyük keyif aldığı için yapar. Ben asla ihtiyacım olmayan bir ürünü almam mesela.
Canim sıkıliyor diye alisveris mi yapılır yaaaa
Yani genelde evet yapan var. Canı sıkılınca kendini durmadan alışverişe atan insanlar var. Yani bazısı can sıkıntısı için alışveriş yapar bazısı ise sevdiği için yapar. Bu kişiden kişiye değişir aslında.
Zevk için yaparım
Yani bazı kadınlar zevk için yapar genelde. Kadın milleti alışveriş yapmayı sever ve uzun saatler alışverişte vakit geçirir. Eğer sizde alışveriş yapmayı seven biri iseniz bence o alışverişten çok büyük keyif alırsınız.
Zevk bir ayda 30 bin harcamışım
Yani ayda 30 bin bence çok yüksek bir miktar. Bu kadar kötü bir ekonomide artık eskisi gibi dolu dolu alışveriş yapamıyoruz. İnsanlar bu kadar para ile günlerce idare edebiliyor. Yani bence gereksiz bir harcama olur 30 bin az bir miktar değil çünkü.
tabiki zevk
Yani bazı kadınlar gerçekten alışveriş yapmaya yrni şeyler almaya bayılır. Bende çok severim alışveriş yapmayı kendime yeni şeyler almayı ama gereksiz bir alışveriş yapmam tabiki. Eğer ihtiyacım var ise alışveriş yaparım ben sadece.
Zevk almadan istemsizce ihtiyaç için yaparım
İhtiyaç için tabiki
Aynen öyle genelde insanlar zaten ihtiyacı olduğu için alışveriş yapar. Artık zevk için alışveriş yapan insan bence çok az. Çünkü malum her şey çok pahalı o yüzden eskisi gibi herşeyi bol alamıyoruz öyle.
Zevk için
Her ikiside.
İhtiyaç
Evet bende genelde ihtiyacım olduğu için yaparım. Yani öyle gereksiz harcama yapmayı falan sevmem. İhtiyacım var ise alışveriş yaparım. Eğer ihtiyacım yok ise sırf zevk olsun diyede alışveriş falan yapmam.
İhtiyaç için.
Kesinlikle genelimiz ihtiyacı olduğu için alışveriş yapıyor. Yani zevk için alışveriş yapan neredeyse artık yok gibi. Çünkü malum fiyatlar ortada artık eskisi bol bol alışveriş yapamıyoruz ne yazık ki. O yüzden ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız lazım diye düşünüyorum.
Galiba zevk için yapıyoruz sşöldölöhlöl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?