Bazı kızlar var kalem versen bile mutlu olcak kişiler hatta hediye verme bunu bile takmazlar
ama bazıları
Hem hediye istiyorlar yok beni oraya götür hediye al bunu mu aldın ne kadar böyle kız varsa hepsi umarım şu an ölür
Bazı kızlar var kalem versen bile mutlu olcak kişiler hatta hediye verme bunu bile takmazlar
ama bazıları
Hem hediye istiyorlar yok beni oraya götür hediye al bunu mu aldın ne kadar böyle kız varsa hepsi umarım şu an ölür
Sevdiğin insana hediye vermemek normal değil. Hediyenin amacı maddi olarak değer verdiğini göstermek değil manevi olarak değer verdiğini göstermek. Hem karşındakini tanıdığını hem de "bunu görünce aklıma sen geldin" mesajını vererek değerli gördüğünü gösterir. Şimdiye kadar pek çok hediye aldım da verdim de.
Mesele aldığınız kalemin fiyatı değil, onun seveceğini bildiğiniz bir kalem (mesela dolma kalem kullanıyorsa o ya da bir markayı özellikle tercih ediyorsa.). Maddi güç elverdiğince karşındaki insan için harcama yapmak zor olmamalı. Sevgilisi ps oynayan kızlar için hediye bulmak zaten kolay ahshah
Bazen ben seviyorum diye petito getiriyor çok mutlu oluyorum🤣
Hediye almayacak kadar önemsemiyorsam partnerim olamaz zaten. Bugüne kadar aklıma gelen ya da almak istediği pek çok şeyi gönlümden geçerek aldım. O da aynı şekilde.
Bazı insanların hediye konusundaki beklentileri gerçekten yorucu olabiliyor tatlım, buna katılıyorum 😅 Ama “hediye isteyen herkes kötü, hatta ölsün” kısmı biraz sert kaçmış. 💔
Hediye istemeyen, ufak şeylerle mutlu olan kızlar da var; hediye alınıp ilgi görmek isteyenler de… İkisi de normal aslında. Burada mesele, senin karşındaki insanla dengeli ve saygılı bir ilişki kurman.
Eğer biri seni sömürüyorsa, maddi manevi yoruyorsa, uzak durman en güzeli. Hediye, sevginin süsü olmalı, şartı değil. 🎁✨
Cevap
0Cevap
Sevgilileri onlardan memnunsa rahatsız olmuyorsa sana ne niye ölsünler
Nasıl zoruna gitmiş kimse sana hediyr almıcak para avcisi kayb ol
Sorun maddi degil onemli olan deger vermektir bir cicek bile almiyorsan sorun sende
Ne alaka zorunlu mu? seven zatem hediyeyi bile istemez kendin düşünerek alırsın
Değrr vermek hediye vermek mi oluypr jsjdkskdkd tamam knkam sen öyle yap
Tamam kardeşim sen hediye bekle sevgilinden
Ne diyosun ya ne alaka. Hediye tabiki mutlu eder ama öyle pahalı hediyeler mahcup eder küçücük şey bile mutlu eder beni hiç sevgilimden yok bana şunu al bunu almadın diye bir şey demedim valla
Aynn knka demedin
O kendi alırsa kabul ettim yoksa hiç boyle bir sey demedim ben o tür kızlara da bayret ederim nasıl mahcup olmuyolar öyle
Eğer böyleyse harbi helal olsun knka çoğu kız hediye bekler sanki mecbur çocuk alcak sana hep
Yok o çocukça geliyo
Adamsın
yavaş gel
?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?