Şunları sırf zara diye alır mıydınız?

Bunları birisi paylaşmış çok güzel düştü diye önermiş bende dedim ki neden düştüğü ortada pazar ürünleri bile daha güzeldir dedim sen pazardan devam et o zaman diyerek sanki şahsına yönelik bir şey demişim gibi konu uzadı ben bu markalara fanboy olan toksic ezik tayfayı anlayamıyorum hem eleştiriye katlanamıyorlar hen içerik paylaşıyorlar markayı ürünü eleştirimek hakkım gayet eleştirinve şahsına laf etmişim gibi kişisel saldırılarda küçünsemelerde bulunmalar hadsiz hadsiz uzun uzun savunmalar doğrusu yeşil kazaklar ninemin zamanında da vardı yani pijama takımlarıda merdiven altı ucuz toptancı ürünleri gibi zara olması bunu değiştirmiyor ucuz duruyor bunu söyleyince fanboyların çok zoruna gidiyor zaradan alıyorum diye kendilerini üst konumda görüyor cahiller marka tapar olmuşlar

Güncellemeler
5 ay
Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler!
Güncellemeler
5 ay
Kimse bana zarayı gözünde büyütüyorsun demesin büyütsem şu soruyu sormazdım onu zara diye her şeyi beğenip alan deli gibi savunan kendini üst konumda sanan indirimlerde ahıra giren beygirlere benzeyenlere söyleyin