Ayrılık sonrası alınan hediye geri alınmalı mı kızdan?

Arkadaşlar ya bu 31 yaşında bir insan denizli'den kalktık İzmir'e beni görmeye geldi dün bir sıkıntı yaşadık bunun eski erkek arkadaşı buna yazmış WhatsApp'tan engelle ama normalden değilmiş benimle numaramı normalden silmişti bunun kimdi sonra beni kaydetti Hadi beni babası yakalamasın diye kaydetmedi tamam hadi eyvallah bunun eski erkek arkadaşı nedense bu İzmir'e geldiğinde buna yazıyor engelliyoruz kız benim ona dememle şey yazıyor benim bir erkek arkadaşım var bana yazma ben daha yazma birader dedim bu onu farklı numaradan gece 3 4'te geri aradı biz kavga ettik tanışalı 2-3 hafta oldu çokda ciddiydik ben emniyette çalışıyorum vs
Nermin eski erkek arkadaşı buna yazdı diye ben bunu evden kovdum git babanın yanına Hani bir daha gelme istemiyorum dedim bu birinci soru ne yapsam
2 sorudan bana bir telefon almıştım o kadar borcumun içinde ben telefonu bundan geri aldım alsam mı bence hak etmiyor

Güncellemeler
5 ay
ona aldıgım telı geri aldım 2 ncisi exi neden yazıyor aldatan kişi o kadar yol çekip gelmez üzüldü ama ne yapayım bugun bana kımse yazmıyodu dedı ama yazmışlar müsait misin bir şey soracağım yazmıs kız cevap vermemiş bugun böyleyse yarın daha beter oluruz
Ayrılık sonrası alınan hediye geri alınmalı mı kızdan?