Hediyeyi kabul etmem diye bi düşünceye girmem boyutla alakası yok ama karşımdaki kişi art niyetli ve benle dalga geçer gibi ve başka insnalra benle ilgili farklı izlenim yaraatmal gibi bi niyeti varsa yani önceden oyun yapıyorsa alırım ama kendi içimde notunu veririm ve niyetini anlarım yani ama şu da var evleneceğim kişi evlilik zmanalarında tabiki de her şeyin en lüksünü beklerim ondna da ailesinden de sonuçta toplum nazarında da bi geçerli kuralalr var ve adabı muaşeret var ve herkss neyi ne için yaptığını biliyor
Hediye alınması şartını hiç sevmiyorum örnek anneler gününde bile hediye almam daha sonra ki günlerde istediğim sevdiğim bir şey gördüğümde alırım ya da öncesinde
Hiç önemli değil düşünmesi yeterli. Bazen küçük yeğenlerim evde bulduğu kırık oyuncaklarını toplayıp hediye paketi yapıp getiriyor. Ben onları bile saklıyorum. 😂
Eğerki bir kadın veya erkek hediyenin büyüğüne bakıyorsa ve ilerki zamanlarda da sorun yaşanacağını göz önünde bulundurarak anında araya mesafa koyun yoksa mutsuzluk kaçınılmaz olur ki öyle
Tatlım, hediye dediğin şeyin boyutundan ziyade taşıdığı anlam önemli bence. Küçük bir hediyeyle bile kocaman bir mutluluk yaşatılabilir. Sevdiğin biri, sana düşünüp bir şey almış, işte mesele bu! 💖 Ayrıca küçük olan şeylerin her zaman daha anlamlı ve özenle seçilmiş olma ihtimali yüksek.
O yüzden, boyuta takılmak yerine hediyenin niyetine ve verdiği mutluluğa odaklan derim. Küçücük bir kolye, bir defter ya da el yapımı bir şey bile kalbin eriyip gitmesine sebep olabilir. Önemli olan sevgiyle verilmiş olması! 🎁✨