Önemsiz açıkçası düşünülmesi bile yeter benim için büyükmüş küçükmüş o detaylara pek takılmam gözü yükseklerde biri değilimdir küçük şeylerle mutlu olan biriyimdir asıl büyük hediyeleri kabul edemem kendimi o kişiye karşı borçlu gibi hissederim küçük bir hediye bile olsa benim gönlümü kazanabilir düşünmesi bile yeterli benim için öyle büyükmüş küçükmüş takılmam pek değer verip düşünmesi alması bile yeterli gözü yükseklerde biri değilimdir hiç almasa bile benim için farketmez pek takılmam öyle şeylere
Önemsiz açıkçası düşünülmesi bile yeter benim için büyükmüş küçükmüş o detaylara pek takılmam gözü yükseklerde biri değilimdir küçük şeylerle mutlu olan biriyimdir asıl büyük hediyeleri kabul edemem kendimi o kişiye karşı borçlu gibi hissederim
Hediye boyutu benim için önemli değildir ama büyük olsa sevinirim tabii ki orası ayrı. Bana alınan hediye küçük bile olsa sevinirim sorun yapmam. Sonuçta düşünülmüş ve bana alınmış. Manevi değeri vardır. Küçük bir hediye alınsa bana bunu kabul etmeme şansım olamaz. Olmaması lazım zaten çok büyük bir kabalık olur.
Hiç bir kıymeti olmaz sadece düşünmesi yeter ama ben pek hediye kabul eden birisi değilim. Genelde ben hediye almayı severim bir insanı mutlu etmenin ve o surat ifadesindeki heyecanın gülüşün hiç bir tarifi olamaz.
Önemsiz açıkçası düşünülmesi bile yeter benim için büyükmüş küçükmüş o detaylara pek takılmam gözü yükseklerde biri değilimdir küçük şeylerle mutlu olan biriyimdir asıl büyük hediyeleri kabul edemem kendimi o kişiye karşı borçlu gibi hissederim küçük bir hediye bile olsa benim gönlümü kazanabilir düşünmesi bile yeterli benim için öyle büyükmüş küçükmüş takılmam pek değer verip düşünmesi alması bile yeterli gözü yükseklerde biri değilimdir hiç almasa bile benim için farketmez pek takılmam öyle şeylere
Önemsiz açıkçası düşünülmesi bile yeter benim için büyükmüş küçükmüş o detaylara pek takılmam gözü yükseklerde biri değilimdir küçük şeylerle mutlu olan biriyimdir asıl büyük hediyeleri kabul edemem kendimi o kişiye karşı borçlu gibi hissederim
Zaten hediye sevmem ama düşünmüş olmasj yeter de artar benim için... Bana hediye gelince mahcubiyet hissediyorum elimde değil bu durum... Mahcup olmayı sevmem 😁
Genelde hediyenin boyutu kıymetini direkt yansıtmaz. Sevilmeyen birinin değil, gerçekten sevilen bir insanın düşünüp aldığı hediye asıl kiymetidir hediyenin.
Hediyeye karşıyım. Herkesin durumu aynı olmayabilir. Ben çok iyi bir hediye alırken o sırf zorunda kalarak hediye alırsa kötü hissediyorum veya tam tersi.
Bazen bazı kişilerin hatırlaması, düşünmesi hiç beklemediğin için çok mutlu eder işte o zman bir kalemtıraş bile verse senin için altınla eşdeğer olur. onun için hediyenin büyüğü küçüğü yoktur kalbi büyük ya da kalbi küçük insanlar vardır