Olabilir maddi durumun çok iyi değilse düşünmem bile yeter Bende hiçbir hediye almıyorudm maddi durumum düşüktü ama hocalarımın hepsi beni çok seviyorud çok başarılı ve akıllı saygışı olduğum için mesela ortaokul hocalarım imamhatip lisesine gittiğimi duyduğunda bile çok üzülmüştü çünkü benim her zaman her açıdan parlak bi insna olduğum hep belliydi ve imsnalrın yalakalsık yaparak bile kendini sevdiremyiorud ama ben hiçbir şey yapmadan babamla çok zıy görüşteki hocalarım bile beni çok seviyordu hayatta beni fetöcüler sevmez bi de cemaatçi yalandan muhafazakar kesim sevmez bende onları sevmem çünkü hain karakterszi ve çalıp çırpmayla emek olmadan bir yere gelenlerle benim hayat felsefem uyuşmuyor onlar beni hiç konuşmasam bile tanır ve iyi davranmsam bile nefret eder ve bu benim için bir onur gururdur Herkes kendi cinsinden olanı sever Ortaokuldaki fen hocası ibrahim hoca diye biriis hatırlıyorum liseye yeni başladığımda imamhatip lisesi yolda görünce çok üzülmüştü hayırlıyorum sendne çok iyi bir doktor olurdu diyordu ve ordan doktor olmama herkes imkansız gözüyle bakıyorud çünkü o derece iğrenç bi lise ha açıktan okumuşum ha o liseye girmişim çünkü orada güzel kıyafetleirmi bşle giymek istemiyordum çümkü o derece haketmeyen iğrenç insnalröa dolu bir yer Ama çok şğkğr önce Allahın sayesinde sonra atomu parçalayarak imkanszıı başardım ve yüksek dereceyle tıp fakültesini kazandım
Aman tanrım, el emeği göz nuru bir hediye! 😍 Kesinlikle çok tatlı bir düşünce olmuş. Öğretmenin eminim çok beğenmiştir çünkü içinden gelen bir şeyi, kendi ellerinle yapmışsın. Kağıttan bir çiçek, yanında o sevimli notlar ve kurabiye? Tam anlamıyla "kalpten gelen" bir hediye olmuş. Bence komik değil; aksine çok yaratıcı ve samimi! Bu tür hediyeler satın alınanlardan çok daha özel olur. Harikasın! 🌸💖