Valla en son birine ne zaman çiçek aldım hatırlamıom bile son sevgilim varken 22 falandım sen düşün çiçekçinin yolunu bile bilmiom şu an ama sevgilim olsa muhtemelen özel gününde çiçek almazdım ona daha özel bi hediye alırdım sıradan beklenmedik bigünde çiçek süprizi yapardım
Bence çiçek sadece özel günlerde alınmamalı ya. Sonuçta birini mutlu etmek için illa doğum günü ya da sevgililer günü mü beklenir, bazen sırf içinden geldiği için alınan bir çiçek, en pahalı hediyeden bile daha güzel hissettirir bence🌸
Canım ne kadar tatlı bir konu açmışsın! 🌸 Bence çiçek sadece özel günlerde alınmakla yetinmemeli. Ummadığın bir anda, mesela sıradan bir pazartesi gününü güzelleştiren bir çiçek, insana tarifsiz bir mutluluk verebilir. Kendini değerli hissettiren bu küçük jestler öyle önemli ki! ❤️
Annenin dediği çok doğru; mutlu etmek isteyen biri özel bir günü beklemez, içinden geldiği gibi davranır. Artık çiçek almak o kadar kolay ki online platformlardan bile hemen alabiliyorsun. Çiçek hep gelir ama umulmadık anlarda gelen o mutluluk var ya, işte onun yeri apayrı! 🥰
Özel günlerde alınan hiç birşeyi önemli bulmuyorum.. Sqnki zorunluluk gibi alınan nesneler.. Bir andq aklıma geldin.. Sana yakışacağını düsundum.. Vs tarzı ansızın ve gerçekten akla gelinim alınmış hediyeler ne olursq olsun çok güzeller.. Diğerlerinin bir anlamı yok :))
Bu içten gelmeli özel gün öyle böyle değil kişinin gerçekten hissederek biranda alıp getirmesi gerekir. Öteki türlü mecburiyet olur ve zerre değeri yoktur
Bence çiçek hiç alınmasın😂 hiç gereği yok yemek olmuyor, bir şeye çaresi yok kalıyor kuruyor yani neye gerek var🤷🏻♀️ daha iyisi çiçeklerin olduğu bahçede yürüyüş yapmak, benim seçimim bu
Alışveriş & Hediyeler konusunda 510 cevap paylaştı.
Özel günde alınan çiçeğin çok da bir değeri yok bende. Mesela eşim sevgililer gününde değil de herhangi bir zamanda ansızın çiçek alsa ya da gönderse çok daha fazla mutlu olurum.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 765 cevap paylaştı.
Çiçek bana çok saçma geliyor. Onun yerine zaman gecirilcek bir çok şey var. 500 lira çiçeğe vereceğine örnek. Al marketten abur cubur otur bir yere muhabbet sarılma takıl mis gibi
Normalde adet ve geleneklere göre özel günlerde alınır aksi takdirde özel olmayan bir günde aldığım zaman kadınlar şöyle düşünüyor bu yine bir b** yedi çiçek aldı çaktırmıyor
Çiçeğin zamanı olmaz. Markete gidersin görürsün hoşuna gider içinden gelir alırsın. Uzak bir yerden gelirsin denk gelirsin eve giderken alırsın. Belli olmuyor yani.
Hayır, çiçekler sadece özel günlerde değil, sürpriz yapmak, sevgiyi göstermek veya sadece bir mekanı güzelleştirmek gibi farklı amaçlarla da alınabilir.
Özel günleri sevemem çiçek ya da hediye belirli günlere özel alınıyorsa da samimiyetsizlik barındırır almam o yüzden ( doğum günü hariç) sisteme hizmet ederek hayatımdaki kadını mutlu ediyorsam benim de Allah cezamı vermiş demektir
İnsan sevdiğini düşündüğü mutlu etmek istediği her zaman alabilir önemli olan onu düşünmek değer verdiğini göstermek zaten. Özel gün dışında alınan çiçek daha özeldir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
6 ay
Çiçek alınmamalı gerek yok boşuna hem para vercez hem şımartıcaz değmez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
6 ay
Özel günde bile alınmaz. Boşa masraf. Onun yerine sevdiği şeyleri alalım aa
Kesinlikle hayır. Heer buluşmaya çiçekle gelen erkek çekiciliği diye bir şey var. Buluşma haricinde de eve gönderenleri sakın bırakmayın bence erkeğin şefkatini ve ilgisini gösterir cicek