+1 yılHediyelere hala fazla anlam yüklenmesini pek anlamıyorum 😂 bende özel günlerde sevdiklerimi mutlu etmek için küçük ya da büyük hediyeler alırım ama bence en önemlisi nasıl hissettirdikleri ya da hissettirdiğimiz. Özenle ilgilenip şefkatli kollarda olmak daha güzel 😋
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilim yok ama alsa beni düsündüğüne sevinirim sonuçta doğum günumü unutabilirdi de. Ayrıca pahalı hediyelere ne gerek var ki dimi? Çicek zaten dünyanin en guzel hediyesi eğer alınacaksa bir hediye illa ki...
10 Yorumla
+1 yılBenim için bu dünyada en değerli şeyler
-sevgi
-bitki
-hayvan
şeklindedir. Yani ikinci sırada olduğu için çok sevinirim ama koparıp onun canını almasındansa yapay çiçeklerden bir taç alabilir 🐳10 Yorumla
+1 yılDoğum günümü hatırlaması yeterli. Hem çiçeklerin ölmek için yetiştirilmesi ve öldürülmesi hoşuma gitmiyor. Bu yüzden beni tanıyan bana çiçek almaz zaten.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aslında sadece çiçek alacağı hiç aklıma gelmeyeceği için sürpriz bir hediye olur ve hoşuma gider..
10 YorumlaNiye düşüneyim çiçek de güzel bir hediye tabi anlayana onu kurutup güzel bir süs eşyasına çevirip değerlendirebilir kadın elinin değdiği herşey güzelleşir ☺️
10 YorumlaÇiçekten çiçeğe göre değişir. Mezarlıktan koparıp gelmişse ilişkiyi Bi gözden geçiririm. Amma ve lakin kızların asıl istediği çiçek böcek ya da pahalı hediyeler değildir. İçten ve samimi bir şekilde söylenen iki güzel söze de midemizdeki kelebekler uçuşur.
10 Yorumla
+1 yılDüşünürüm. Hediyenin maddi değerine asla önem vermemekle birlikte, beni tanıyıp özel bir hediye almasını her zaman için tercih ederim. Çiçek alacağına hiç almasın daha iyi.
10 Yorumladüşünmem, hatta daha zarif olur çiçeği de eğer saksıda alırsa benden mutlusu yok solmaması için hep sularım sürekli aklıma gelir
20 Yorumla
+1 yılSevdiğim çiçek ve bana bunu elle veriyorsa o zaman hediyenin maneviyatı olur ve bu onu değerli kılar. Bence önemli olan maneviyat.
20 YorumlaPapatyaya zaafim var o yuzden en guzel hediye papatyadir bana zaten
Bozulmam ayrica parasi yoktur insanlik hali..20 Yorumla
+1 yılHediye sevmem zaten ama Gül veya papatya alırsa çok sevinirim çünkü çiçekler hediyelerden daha güzel ve özel bence.
10 Yorumla
+1 yılDüşünmem içinden öyle gelmiştir almıştır aksine mutlu bile olurum ama saksıda alırsa daha iyi olur her çiçek dalında güzeldir
10 Yorumla
+1 yılYa bilmiyorm çiçek alınması bana hoş gelmiyor 3 gün sonra soluyor ve ondan bana bir hatıra kalmıyor aynı paraya değer başka küçük birşey alabilir
10 Yorumla
+1 yılDüşünmem çok beğenirim. İlle pırlantalı kolye mi alacak? Çiçek yeterli, beni düşündüğünü bilmek bile yeter hatta
10 YorumlaNee çiçek mi pardon ağlarım sinirden çiçek ne ya kıruyup gidicek ne önemi var bemim için paraya yazık mk hediye alsın lütfen
10 Yorumla
+1 yılAsla, düşünmesi yeter.. Mümkünse papatya alsın bana, zira en sevdiğim çiçektir kır papatyaları ve beyaz olsun papatyalar 🌼🤍😊
10 Yorumla
+1 yılBasite kaçtığını düşünmem. Zaten hediyenin benim için değeri veren kişi kadardır. O çiçeği sonsuza kadar saklardım.
10 Yorumla
+1 yılBen kendi doğum günlerimi unutuyorum, o hatırlayıp üstüne üstlük çiçek aldıysa; helal olsun.
20 Yorumla
+1 yılÇiçeği bizzat kendi getirse, güzel bi hikayesi varsa beğenirim. Ama kargocu getirirse gocunurum
20 Yorumla
+1 yılbenim annem hatırlamadı sevgilim hatirlamasa ne olur.
20 Yorumla
+1 yılYoo düşünmem çünkü aynı ayda sevgililer günü de var 😂😂😂 onun cebine de yazık
10 Yorumla
+1 yılDüşünmesi ve hatırlaması yeter bence, içinden hiç bişey almamakta gelebilirdi
10 Yorumla
+1 yılBence görüş meselesi bazılarında göre sıradan bazılarına göre iyi
10 Yorumla
+1 yılEğer sevdiğim ciceği kendi toplar getirirse daha anlamlı hediye olamaz benim için.
10 Yorumla
+1 yılÇiçek sevmem pek onun yerine ufak bir pasta alsa kafii
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilikten beklentim bile, bi imza bi yüzük bi çiçek yani kısacası yüklü bi masrafa karşıyım.. çiçeğin tohumlarını gömerim toprağa, yepyeni çiçekler çoğaltırım ondan:))
Düşünmesi yeter.10 Yorumla
+1 yılHiçbir şey almasa umrum olmaz da çiçek alması canımı sıkar.
14 Yorumla- +1 yıl
Niye abi
- +1 yıl
Sırf bir canlının hediye edilmek için koparılması hoş değil. Hediye edilecekse işe yarar şeyler edilmeli
- +1 yıl
Hımm
- +1 yıl
Hmmm : )
+1 yıldüsünüp almis neden basit kacsin ki, önemli olan hatirlanmak degilmidir
10 Yorumla
+1 yılBasit mi kızlar, flörtüme orkide ve lavanta gönderdim de.
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim çiçeği biliyorsa gayet güzel olur basitlik değil incelik derim buna.
10 Yorumla
+1 yılhayır bu çok güzel hediye basit bulmuyorum zahmet edip almış
10 Yorumla
+1 yılHayır ama dalından koparılmış bir çiçektense saksıda bir çiçeği tercih ederim.
10 Yorumla
+1 yılHayır, düşünmem. Aslında sadece bir çiçek alsın.
Ben çiçekleri çok severim zaten.10 YorumlaDüsünmem önemli olan hediyenin maddi masrafi degil düsünülmüs olmak hatirlanilmis olmak
10 Yorumla
+1 yılİstese hiçbişey almasın böyle salak günlerin kutlanmasından nefret ediyorum
10 YorumlaIcinden gelen bisey olsun sorun degil sadece o gun goruselim yuruyus yapalim demesi bile yeter
10 YorumlaMerhaba.
Hayır hoşuma gider. Hediyenin basiti çoğu azı yok. Onu yapamayan bile var.10 Yorumla
+1 yılOlay gözümde basite kaçmak olmazdı. Sadece aldığı bir çiçeğe bu kadar olumsuzluk yüksemezdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır tabiki çok mutlu olurum ama alan yok. Bulup da burun kıvıranlara bi tane çarpasım var. Zaten öyle kıymet bilmeyenlere alınır hep çiçekler böcekler😒
10 Yorumla
+1 yılgüzel bi yemek yapabilir birsey örebilir parayla arsba alsa sevmem emek lazım
10 Yorumla
+1 yılHayır çünkğ sevdiğim çiçek hiç de öyle basit bir tür değil.
10 YorumlaHiç sevgilim olmadı
Tabi ya hoşuma gider sarılırım hemen😊10 Yorumla
+1 yılSırf hediye ya da çiçek sizi mutlu ediyorsa olmamış o ilişki ☺️☺️
10 Yorumla
+1 yılDüşünüp incelik edip aldığı için teşekkür ederim:-)
10 Yorumla
+1 yılÇiçek yerine Magnum çakması aldorayla degisirirsek çok mutlu olurum. Dünyanın en güzel hediyesi 😂☀️
10 Yorumla
+1 yılNe basiti yiaaaa bana çiçek alan parmaklarını ısırırım onun😋😋
10 Yorumla
+1 yılHayır benim için ne aldığı önemli değil düşünüp alması yeterli
10 Yorumla
+1 yıl
Hediye nin şekli fiyatı vs beni ırgalamaz
Beni düşünmüş almış mı mutlu olayım diye almış. Ay canım ne güzel işte 😍00 Yorumla
+1 yılSevgilimin basite kaçtığını aldığı şeyden değil tavırlarından anlarım. Çiçeği uzatırken yüzünün aldığı şekil bile ipucu olur bu konuda. Basitliği maddiyatla ölçmemek lazım.
10 Yorumla
+1 yılÇiçekten çiçeğe tabii ki değişir ama bana daha önce hiç çiçek vs alan olmadı. Biri özel bir günde mesela doğum günümde düşünüp alıp gelse çok değerli olur eminim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim çiçekten hoşlanmadığımı bildiği için çiçek almaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğum günümde hediye almasına bile gerek yok bitek o gün mü degerliyim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır, asla. Düşünmesi yeterli ayrıca çok hoşuma gider.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır hediyeleri sevmem zaten kocaman olmadığı sürece çiçek hoşuma gider
10 Yorumla
+1 yılÇiçek sevmiyorum BEN ama solunca günlerce yas tutuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl00 Yorumla
+1 yılSevgilim doğum günümü 1 hafta önce unuttu çiçek alması değil de sade bir iyi ki doğdun demesi bile yeterli olurdu
10 Yorumla
+1 yılHayır. Sonuçta önüme pırlantalar yığmak zorunda değil.. Gerçekten onun sevgisinden eminsen sadece söylemesi Bile yeter
10 Yorumla
+1 yılhediyenin ne oldugu önemli degil nasil verdigi önemlidir emek vermesi, düsünmüs olmasi önemli olandir
10 YorumlaValla kimse yalan söylemesin bana şahsen almasa bozulurdum 😂😂ama papatya alırsa çok mutlu olurum 😍😍
10 YorumlaTabiki evet kızların cevap sayısına baksan anlarsın
20 Yorumla
+1 yıldüşünmem almasına da gerek yok samimi bi mesaj yeterli olur
21 Yorumla
+1 yılhayır benim için şiir okusa hiç bişey almasa o bana yeter
10 Yorumla- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler