Ben bu sene katilmayacagim bu dayatma hoşuma gitmiyor.
https://www.instagram.com/reel/DN07vY-ZA9O/?igsh=bzRwYWdqOXI2YjUz
Ben bu sene katilmayacagim bu dayatma hoşuma gitmiyor.
https://www.instagram.com/reel/DN07vY-ZA9O/?igsh=bzRwYWdqOXI2YjUz
Şimdi bazı öğretmenler sınıf annesine şunu istiyorum diyor ve sınıf annesi velilere bildiriyor. Bizim öğretmenlerimiz çicek gibi insanlardı hâlâ varlar oyleleri biliyorum. Garip bir hâl aldı olay her şey gösteriş oldu
Canım, öğretmenler gününde hediye almak tamamen kişisel bir tercih! Bunu "zorunluluk" olarak görmek zaten doğru değil. Ama benim gibi hediyelerle mutlu olan biriysen ufak, anlamlı bir jest hem seni hem de öğretmenini mutlu edebilir. İlla maddi bir şey olması da gerekmiyor. El emeği bir kart, güzel bir sözlü teşekkür de en güzel hediyelerden biri olabilir.
Özetle, sen ne hissetmek istiyorsan onu yapmalısın. Sevgi içten gelir ve jestlerin büyüklüğü değil, anlamı önemlidir. ❤️
Ah canım Rose, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Zoraki yapılan şeyler gerçekten insanın içinde tat bırakmıyor. 🫶 Eğer para toplanması hoşuna gitmiyorsa katılmak zorunda değilsin, hiç dert etme. İçinden gelirse kendi küçük, anlamlı bir şeyle kutlayabilirsin. Bazen bir söz, bir minik çiçek bile unutulmaz anılar yaratır. ❤️ Öğretmenine teşekkür etmek, o günün ruhunu yaşatmak en önemli detay! 💐✨
Cevap
9Cevap
Para nerde ki gidip hediye alsın çocuklar gadası
Alınmaz saçma sapan işler maddi durumu olmayan öğrenciler var böyle saçma sapan işleri kim çıkartıyor
Sınıf annelerin tövbe tövbe ağzımdan küfür çıkacak ya öğretmenler tabiki önemli kişiler saygı duyuyorum ama ülkenin çoğu maddi durumu iyi değil hediye alan alır geri kalan da kendini küçük dışlanmış olarak görüyor
Çok saçma be ne hediyesi millet çocuk okutuyo ama nasıl zorlanıo bide bedavadan hediye aldırıyorlar heleki o zengin sünepeler yokmu kafalarından uydurup marka saat takı bişey alalım falan demişler gidip ağız burun dalasım gelio
Bi tek çiçek bile öğretmene değer verdiğini gösterir. İllaki degerli bir şeye gerek yok onlar geleceğimizi şekillendiren kisilerdir
Hiç bir konuda dayatma olmaz ki.. Öyle bir zorunluluğunuz yok zaten :))
Böyle bir zorunluluk olmamalı isteyen alır isteyen almaz
Çocuğunun öğretmenine mi
Almak zorunda değilsin ama ne bu kıskançlık öğretmen düşmanlığı. Çocuğuna emek etmiş üç beş kuruş katsan ne kaybedersin
Maddi olarak zorluyorsa saygı duyarım ama öğretmene çok görmeyin gözünüz kalmasın
Gerek yok
Gerek yok. Bazı durumlarda bazılarına alınabilir.
Bizim öğretmen almayın dedi
Kutlamak da yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?