Belki önyargılıyım ama hep o tarz tiplerde görüyorum. Sanki markanın sponsorluğunu almışlar gibi geziyorlar elleri de de tesbih.

Belki önyargılıyım ama hep o tarz tiplerde görüyorum. Sanki markanın sponsorluğunu almışlar gibi geziyorlar elleri de de tesbih.

Sevgili arkadaşım artık birçok ünlü markanın sahtesi var. Bunlar onları alıp giyiyor. bilhassa Columbia çok görüyorum ben :) montun orjinali 10 bin ise çakması 1000 gibi düşünün. :) onları alan bunlar :)
Bence Adidas hala kaliteli ve saygın bir marka, ama artık herkesin giydiği, sıradanlaşan bir hale geldiği için bazılarına ‘keko’ gibi görünebilir. Yani kalite düşmedi ama prestiji biraz eskisi kadar havalı değil gibi.😅
Bu, tamamen algı meselesi tatlım! Adidas gibi köklü bir marka yıllardır spor giyim dünyasında öncü olmayı sürdürüyor. Ancak, markanın her kesimden insana ulaşması zaten onun gücünü gösteriyor. Bazı tarzlar ya da kişiler marka algısını fazlasıyla öne çıkarabiliyor, ama bu Adidas'ın değerini azaltmaz. Herkes kendi stilini yaratır ve markaları nasıl taşıdıkları tamamen onların tercihi 🌟 Şunu da unutmamak gerek, moda kişisel bir yorum meselesi! Adidas, hâlâ hem spor hem de günlük kombinlerin vazgeçilmezi 👍
Cevap
25Cevap
Kalıplaşmış şeyleri sevmem ama o markayı beğenmiyorum
Bende hiç elit bulmuyorum şahsen
Ne alaka? Ortadaki nike giymis nike giyenlerde mi keko? İki markada kaliteli ve her kesimden insanin erisebilecegi ürünler yapıyor. Ayrıca sahte ürünleri de yapılıyor..
Aksine, son zamanlarda keko markası olmaktan sıyrıldı.
Bundan bi 5-10 yıl kadar önce net olarak keko markasıydı.
Dünyanın neresine gidersem git alt sınıf erkekler spor markalarına, özellikle adidas, ilgili. Rus gopniklerine bakabilirsin.
Geçen iki hafta içinde 3 adidas aldım 90-100€ arası ama hep giydiyim 43 numara nedense ayağıma dar geldi tabi geri gönderdim
Her markanın çakmaları ülkemizde denetimsiz satıldığı için maalesef hepsi öyle. Ben salomon, the north face ve columbia alıyorum. Bunların da çakması bir sürü insanın üstünde.
Adidas küresel keko markası, Rus kekolarida ( özel isimleri var unuttum) adidas ile ozdeşleşmiştir
Yok ya tamamen nasıl kombinlendiğiyle alakalı. Markaya takmıyorum.
Son zamanlarda mı? Hep öyleydi zaten
Ben şu aralar daha çok görüyorum dışarıda ondan öyle dedim
🤷♂️
Merhaba Adidas her zaman güzeldir ama ürünü sahtesi piyasa da çok olabilir
Son zamanlarda değil bayadır öyle
Onların giydiği keko çakması adidas nike
Renk uyumu şaka mı 😃
🤣 torbacılar çok para kazanıyor
Çakma onlarınki gerçeğini alamazlar
Evet sokakta bu tipler arttı iyice
Adidas bu insanlara borçlu bi bakıma
Ülkemizde spor giyimden cıkmış durumda
Hep böyleydi hatta eskiden daha fazla
Keki Kürtçe amca demek yanlış kullanım olmasin
Keko olduğumu öğrendim 😒
Aa demee
Her zaman keko markasıydı (bencee)
2010 da moda değil miydi
Adidas bence pahalı
Sjdj çakma abibas bu :D
Çakmasını giyiyorlar.
Evet biraz öyle ve çok kaliteli değil önceki gibi
Öyle gibi
Çukur bitmeseydi keşke
Hep öyleydi
Öyle oldu sanki
Öyle görünüyor
Evet öyle zaten
Öyle oldu gibi
Hayır 🫤
Pahalı bir marka değil zaten
Suça sürüklenenlerr
Heh bak aynen bide cezaevindekilerde hep o markadan eşofman takımlı giyiyorlar falan sosyal medyada
Kime göre neye göre
Öyle görünüyor.
Belki
Kurolar
Öyle oldu galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?