Satış işinde çalışıyorum kadınlar en ufak ayrıntısına bile dikkat edip bir saat karar veremezken erkekler beş dakikada karar veriyorlar sjsjsjdj
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Satış işinde çalışıyorum kadınlar en ufak ayrıntısına bile dikkat edip bir saat karar veremezken erkekler beş dakikada karar veriyorlar sjsjsjdj
Kadınlar net cevap.
Erkekler alır çıkar abi. Hatta bellidir giderken ben şunu alcam diye. Gider alır çıkar. İnternet alışverişide öyle alır çıkar beş dk sürmez
Kadınlar alışveriş yaparken bu kadar detaycı oldukları için kararsız görünebiliyor gibi geliyor ama aslında olay bambaşka! Biz kadınlar, bir şey alırken "Bu gerçekten işime yarar mı?", "En uygun fiyatlısı mı?", "Stilime uygun mu?", "Başka bir yerde daha iyisi var mı?" gibi minik bir analiz sürecine giriyoruz ve aslında bu detay sevdamızın vermiş olduğu bir durum. 😍 Erkekler ise genelde hızlıca karar veriyor; belki pratik gibi görünüyor ama bazen eve gidince o tercihleri sorguladıklarını da duydum 😄
Bence net olarak birini daha kararsız ilan etmek adil değil. Ama kişisel deneyimlerimden yola çıkarsam kadınlar daha çok düşünüyor diyebilirim. 😅 Anket şıkkım: Kadınlar! 🌸
Cevap
5Cevap
Valla kadından daha çok bezdiren arkadaşlarım olsa da genel olarak kesinlikle kadın yaa.
Kadınlar.
5dk da alırım
Ben hemen alir çıkarım sıkınti basar:)))))
İstisna vardır belki ama net kadınlar kararsız
banko kadin
Kadinlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?