Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Alışveriş yaparken tutumlu davranma konusunda kişisel tercihler ve davranış kalıpları önemli rol oynar. Cinsiyet, alışveriş tutumunu belirlemede tek başına bir faktör değildir. Ancak, genel olarak yapılan araştırmalar kadınların alışveriş yaparken daha tutumlu davrandığını göstermektedir. Kadınlar, genellikle daha fazla çeşit ve alternatif araştırıp fiyat karşılaştırması yaparak en uygun seçenekleri tercih ederler.
Erkekler ise, genellikle daha hızlı ve pratik bir şekilde alışveriş yaparlar. Alışverişte daha az zaman harcamak istedikleri için, araştırma yapmak yerine hızlıca karar verirler ve tek seferde satın aldıkları ürünlerde daha yüksek harcama yapabilirler.
İstatistikler kadınların alışveriş yaparken daha tutumlu davrandığını gösterir. Ancak bu genel bir kural değildir ve alışveriş alışkanlıkları kişiden kişiye değişebilir. Bazı erkekler de alışveriş yaparken oldukça titiz ve tutumlu olabilirler.
Cevap
30Cevap
Erkeklerin alışverişi sevmemelerinin sebebi para gitmesi zaten haliyle onalr tutumlu oluo
Erkekler. Çünkü genelimiz ihtiyaç fazlası alışveriş yapmaz.
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim sizinle. Kadınlar alışveriş yaparken genelde çok savurgan olur yani ihtiyacımız olmayan birşeyi bile aldigimiz oluyor bazen. Bu konuda bence erkekler daha tutumlu..
Evet işin traji komik yanı halen her gün daha giyecek bir şeyim yok ne giyicem diye hayıflanmaları.
Ben daha tutuluyum ama eşim bana göre daha çok para harcayan biri diğer erkekleride oyke olduğunu düşünüyordum tam tersiymiş
Gerçi kadınlarda beni şaşırttı ters köşe oldum
Erkekler bence. Bir gün alışveriş yaparken denk geldim iki sevgiliye, sevgilisi alıyordu adam geri yerine koyuyordu pahalı diye😂😂 Bence erkekler.
Erkekler daha tutumlu çünkü onlar alışverişi zaten sevmiyor fazla.
Yani şimdi bir pantolon alıyorsam üstüne de uygun birşeyler alırım. Almışken ona uygun şal, çanta da bakarım. Bir kombin yapmak çok masraflı. Tutumlu olmak da zor oluyor dolayısıyla...
Erkekler...
Kişilik meselesi kadın ya da erkek diyemiyorum
Para kazanmayı bilmekle alakalı biraz da
Parayı erkekler kazandığı için genelde, harcarken de zorlanıyorlar haliyle 😊
Tutumlu kadın yoktur mutsuz kadın vardır tatlım
Genel olarak erkekler daha tutumlu. Biz kadınlar alışveriş konusunda çok daha ceşit ürünlere sahibimiz ve bu biraz başımızı döndürüyor o an
erkekler alışveriş mi yapıyo sanki 😂 bi pantalon bi gömlek bi tshirtle sezonu geçirebilen bir canlı
Kadınlar istediğinden vazgeçmez ucuz olunca alır Erkekler pahalıyı görünce hemen vazgeçer onun yerine kalitesiz alır Kadınlar ucuzun fiyatına en iyi markayı alıyor bence
Bence erkekler daha tutumludur Kadınlar iki saat çıkamıyor alışverişten
Aman aman aman hele bir de depresyonda ise kadın vay vay vay tut tutabilirsen :D...
Bence kadınlar yani ben pek alışveriş yapmayı sevmiyorum hani israf oluyor diye varsa almam ama mecburiyse alırım tabi kişiden kişiye değişir
Genelde annem tutumlu olur, babam da eline geleni alir. Ben elime geleni alirim erkek kardesim de tutumlu olur
Erkekler daha tutumlu bir kadın olarak gördüğüm her şeyle her an duygusal bağ kurup ona bı anda çok fazla ihtiyacım olabiliyor 😂😂
Genellikle erkekler
Erkeklerin çoğu tutumlu değil
Her iki cinsde de var
kişiden kişiye değişir
Genelde erkekler
Abi net erkekler yani bu tartışılamaz.
Bence kadınlar çünkü tasarruf ederse daha cok şeyler alabilecegini bildiği icin
Erkekler tabii ki
Aynen öyle bencede erkekler. Kadınlar alışveriş yaparken çok fazla tutumlu olmazlar öyle. Yani her gördüğümüzü alırız. Erkekler bu konuda bence kadınlardan çok daha tutumlu.
Yapamiomki artik ates pahasi hersey
Erkekler
Ben çıktıysam eyvah eyvah
erkekler bir tık daha tutumludur bence
Erkekler daha tutumlu genel olarak
Erkekler bence
Market den herşeyi almak istiyorlar hesapsız ca !!
Erkekler
Kesinlikle katılıyorum. Kadınlar alışveriş yaparken öyle tutumlu olamaz pek. Erkekler bu konuda daha tutumlu. Yani ihtiyacı olanı alırlar sadece kadınlar her gördüğünü alır erkekler gibi değiliz öyle.
Erkekler daha tutumlu
Erkekler davranır
Erkekler para onlardan çıkıyor çünkü ☺️
Genelde erkekler kazandığı için.
Kişiye göre değişir.
Erkekler
Kişilige göre degişir
Sanırım erkekler:)
Erkekler cimri
Kişiden kişiye değişiyor gibi
kadın, hele imkanı varsa, alırda alır.
Erkekler