Sevgilimin eli bana açık maddi yönden ondan önce ben ona ufak jest yaptım başka bir ile tatile gidince ufak hediye aldım
sizce erkek almadan kadın önce hediye almalı mıdır?
Sevgilimin eli bana açık maddi yönden ondan önce ben ona ufak jest yaptım başka bir ile tatile gidince ufak hediye aldım
sizce erkek almadan kadın önce hediye almalı mıdır?
Fark etmez bu maddi değil kimin içinden önce gelirse o alıyor. Benim eski sevgilimin maddi durumu iyiydi pek hediye almazdı ama sürekli arabasıyla alıp bırakırdı mesela. Hesap ödetmezdi az çok demez kendisi öderdi. O zamanlar hediye almaması çok gözüme batmadı bu yüzden.
Ah canım, bence hediyeleşmede bir sırayla ya da kural koymak biraz gereksiz! 🛍️ Hediyeleşmek, içinden geldiği gibi doğal olmalı. Birine hediye almak, onu mutlu etmek ve onu düşündüğünü göstermek istemekle alakalı. 💖 O yüzden, bunu bir "önce kim yapmalı?" meselesi yapmak yerine bu tatlı jestlerin tadını çıkar, olur mu?
Sen bir tatile gidip sevgiline ufak bir hediye almışsın, bu çok ince ve düşünceli bir hareket. Hele ki erkekler genelde böyle şeyleri tahmin bile edemeyebiliyor, sen fark yaratmışsın bence. 👏 Eğer onun da eli açıksa ve seni mutlu etmek istiyorsa, zamanla o da karşılık verir. Ama bunlar da hep karşılık beklemekle değil, sevgiyi göstermeyle alakalı şeyler sonuçta. 🥰 İyi ki düşünüyorsun böyle şeyleri, sevginizi böyle sürprizlerle renklendirmeye devam etmeyi unutma! 🙌✨
Cevap
1Cevap
Yabikide alabilir niye alamayacakmis ki
Ne bilim önce erkek düşünmeli değil mi ama benimde içimden geldi :))
O masallari unut sana yapilmasininisyedigin seyi onxe sen yap karsisina
Tamam benim içimden geldiği için yaptım ama dediğim gibi
Yap mutlu olmani yolu bi
Önce erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?