Arkadaşlar sizin fikriniz nedir?

Herkese merhaba arkadaşlar ben bundan yedi ay önce Çok severek evlendim ailem karşı çıkmasına rağmen sevdiğim adamla nikah masasına oturdum fakat kaçarak evlendim yani ailemden gizli diyebilirim öyle söyleyeyim ama düğünüm olmadı nişanım olmadı kınam olmadı istemem olmadı sonra dan aileler tanıştı ve barışıldı. Zaten ben bunları isteyen biri değilim ama eşim bana evlilik teklifi dahi etmedi aylardır diyorum ki ya evlilik teklifi et bana da çocuklar olunca ileri de bi anımız olsun videomuz olsun sadece nikah fotoğrafı var elimiz de o kadar ve kendimi o kadar eksik hissediyorum ki anlatamam size yani 7 aydır dil dökmeme rağmen adam da tık yok bu durum beni o kadar üzüyo ki kavga dahi ettik defalarca ama kendi değerim o kadar düştü ki kendimden utanıyorum bu kadar aciz biri gibi olduğum için ama çok istiyordum gerçekten yaşım 27 ve ne bileyim hayalimdi ben ondan organizasyon ya da eğlence beklemiyordum sadece bi evlilik teklifi onun dışında her şeyi zaten kabul ettim paramız yoktu eşya bile alamadık 1+1 eşyalı eve çıktım ve bu fikir dahi benden çıktı ben istedim ama zora girmeyelim diye hadi onu geçtim balayına gitmedik ne bileyim tatil denen bir şey yapmadım sanki kendimi ikinci kez evlenmişim de bir şeyi hak etmiyorum gibi hissediyorum eşime yakınınca yok etmiycem diyor ya da annelerimiz babalarımız teklif ile mi evlendi tarzı konuşuyor sizce kim haklı ve ne yapayım ben artık üzülüp beklentiye girmekten çok yoruldum.

Arkadaşlar sizin fikriniz nedir?