• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Alışveriş & Hediyeler

Mehir olarak 400 bin TL'lik takı istesem az mı olur, daha yüksek bir şey mi istemeliyim? (Sayfa 2)

larau1234
larau1234 Takip Et
Xper 1 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
38
Yapay Zekaya Sor
Mehir olarak 400 bin TL'lik takı istesem az mı olur, daha yüksek bir şey mi istemeliyim?
Yüzük Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

59

Cevap

72

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • haddadi69
    haddadi69 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    9 ay

100 gram bile etmiyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Mehir olarak yalıyı istiyim de şok olsunlar 😄

0
    0 Yorumla
  • Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 91%
    9 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 453 cevap paylaştı.

Çok fazla isteme karşıtarfın maddi imkanı var mı

0
    0 Yorumla
  • kimsesizqwer
    kimsesizqwer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    9 ay

Normal 1 milyon istezen azdır

0
    0 Yorumla
  • mütesellî
    mütesellî Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    9 ay

Gelsin boşanmalar.

0
    0 Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    9 ay

Az tabi yaa, adamın böbreğini de iste

0
    0 Yorumla
  • qğplokjdhfjsklş
    qğplokjdhfjsklş Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 97%
    9 ay

O mehiri alanın aklını s

0
    0 Yorumla
  • SinatraFrank
    SinatraFrank Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    9 ay

Damat ne iş yapıyor

0
    0 Yorumla
  • KaRa-MaSKe-34
    KaRa-MaSKe-34 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    9 ay

Bilezik alıyorsun gayet normal

0
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    9 ay

Karşı tarafın imkanı nasıl

0
    0 Yorumla
  • Irisxx
    Irisxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    9 ay

La biz mehirsiz falan evlendik yaa 🤣

0
    0 Yorumla
  • jelyz
    jelyz Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    9 ay

Allah'tan göz tokluğu iste 😂

0
    0 Yorumla
  • şakacışirine
    şakacışirine Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    9 ay

Iste iste hitleri de al

0
    0 Yorumla
  • XLVIIIZephyr
    XLVIIIZephyr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    9 ay

22 ayar Altın kefen iste

0
    0 Yorumla
  • minnoskedi1308
    minnoskedi1308 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 56%
    9 ay

İste askim ben de araba isticem

0
    0 Yorumla
  • yaralıdavsan
    yaralıdavsan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    9 ay

bunlar bu işi paraya çevirdiler

0
    44 Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Sanki yeni bir şey. Gayet normal tabii isteyeceğiz

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

@allnightlonggg ne boş insansını mal olarak görmeye devam edin kendinizi :)

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Mal sensin be hadsiz kudurma

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

@allnightlonggg bence ederin en fazla bir kilo bakır :) 331 TL ediyor külçe olarak veririm

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Hoşt bana dünyaları sersen az. Sen benim standartlarimi istesen de karsilayamazsin

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

@allnightlonggg senin ben standartlarına sokam neymiş onlar söyel biliyim :) söyle bakiyim

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

şaka gibi para için mi evleniyorsun :D

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Çulsuza karı yok

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

@allnightlonggg senin damızlık aday ne iş yapıyor

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

nereye kayboldun altın dedektörü sokak da bakire düzgün kadın kalmamış kadın dan bol ne var evde kalmış milyonlarca kadın var ilişkisi bozuk çulsuz okey de sadece bunlar yetmez yani veren kadınlar dolu etraf esc geçilmiyor sen çulsuzun da kalmışsın tuhaf

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Git başımdan ve rahat bırak beni. Saçmalıklarına karnım yok

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

@allnightlonggg işine gelmeyince ağlıyorsun git cami avlusun da dilencilik yap açlık dan nefesiniz kokar zengin koca ararsınız :D

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Senin gelmiyor. Asırlardır aynı terane; aynı kadın aşağılama, aynı sacma bakirelik bakiresizlik muhabbeti, aynı blöfler. Bildigimiz aşina olduğumuz gerici laflar. Yemiyoruz ve yemeyecegiz işte kesin artık.

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

@allnightlonggg anladığım kadarı ile patlakasın seni kimse almaz haberin olsun evde kalan zümreler den olursun :)

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

bak burada çok ağlıyan var bu konudan kimse benle ciddi düşünmüyor evlendim bakire olmadığımı öğrendi boşandı vs :)

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Senden patlak olmiyim. Asıl ben kimseyle evlenmiyorum yani seçmiyorum sen kendi derdine yan bu culsuzlukla işin zor.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Siz de karınız sizi boşayınca ağlıyorsunuz. Haksızlığa uğrayan bir kadının ağlamasından daha doğal bir şey yok. Bu bir ayıp değil.

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

@allnightlonggg başkasının altın yatan kadın ile işim olmaz sen öyle misin hiç ilişkin oldu mu bir erkekle genelde evliliklerin düşmesi maddiyat deyil kadınların bozuk ilişkisi

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Seninle zaten kimse evlenmek istemiyor merak etme.

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

@allnightlonggg evlenmek istiyen kadın çok ama iş odaklı takılıyorum soruma cevap vermediğime göre ilişkilerin bozuk zor evlenirsin bak burada milyonlar var ilişkileri bozuk olup kimse ciddi düşün müyor bazısı kandırıp erkeyi evleniyor bakireyim diye sonra öğrenince boşuyor çok var hartılarsan bir ara yarğı sistemi çöktü boşanma davların dan sebepleri bu başkası ile ilişkisi olup erkeyi kandırıp evlenen kadınlar buna cevap ver

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Aynen aynen ben de böyle bir cevap vereceğini düşünmüştüm. Babanı kandır 🤣

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Cinsellik karşılıklı bir fiildir kimse kimseyi kirletecek ve kirlenmez. Bakir olmamak nasıl bir ayıp değilse bakire olmamak da ayıp degil ve bakirlik bskirelik evliligin şartı değil ve olamaz. Kimse de kimse bakirim bakireyim diye özellikle belirtmek zorunda değil zaten erkekler buna gerek duymuyor kadına gelince mesele ediyorlar , edemezler. Bağnaz erkekler evlendiği ksdin bskire çıkmasını için boşanma yoluna gidiyor diye bu normal ve doğru olmuyor. Biten evliliklerin bir kısmı erkeğin aldatması yüzünden oluyorken bunu yok sayman senin gerçekten uzaklığını ve tarafliligini kanıtlar nitelikte.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Bakire çıkmadığı için boşanan erkekler de kandirilmayi hakediyor bu yüzden zar diktirmeye başvurulur çünkü siz buna layıksınız. Dürüstlük size fazla. Size dürüst olunmasını haketmiyorsunuz. Dürüst olanları evlendikleri nankör adamlar boşayınca kimse kadının dürüstlüğüne konuşmuyor. Müstahak size.

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

@allnightlonggg soruma cevap ver ilişkin oldu mu biri ile olmadı mı mesele zar deyil konuda temiz düzgün kadın zaten böyle olsalar evlilik artar sorum cevap ver ilişkin oldu mu olmadı mı

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Sanane be hadsiz. İster evlenir ister evlenmem isteyen evlendin isteyen evlenmesin bu benim derdim değil sen çok dert ediyorsan kendine çeki düzen ver kimseye karışma. Karışamazsın da. Ben gidiyorum sen de buradaki herkes gibi bir şeylere ağlamaya devam et.

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

@allnightlonggg bunu o takıldığın erkeye söyle başkası ile ilişkin olduğunu sonra rezil olma başkası ile ilişkisi olan bir kadın ile bir erkek bağ kuramaz çok zor deniyenler nafaka cinayetler boşanma davaları haberler verilere aç bak

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Ancak böyle rezil erkekler kadınların talep ettiği mala mülke altına pırlanta laf eder. Değerini bilen kadın işinize gelmiyor kudurmaniz bundan. Size inat özgür olucaz size inat değerimizi bilicez ve bildiricez. Canımızın istediğini yapicaz erkeklerin istediğini değil. Cinayete kurban giden erkekleri de görüyoruz senin başına gelince de haketmistir der geçeriz kendine hic güvenme.

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

@allnightlonggg özgürlük demek eskort olmak deyil sende ne var bunları istiyorsun bakire misin? senin ne özeliğin var

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

zaten özgürlük adı altın da namusuz ahlaksızca yaşıyan kadınlar evlenemiyor kime göre özgürlük kelepce zindanlar da mı yaşıyorsun yobaz ne batı ne avrupa ne türk normlarını bilmezsin gelir burada havadan sıkıyorsun kadınlık vasfın onun bunun altına yatmak bilen özgürlük diye geçinen varoş kitlesiniz eskort ile evlen aynı biri bedava veriyor sevgili olup öteki para ile ne fark var

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

ülkede bütün kadınlar özgürlük diyip onun bunun altına yatıyor bunu erkekler görmüyor mu sanıyorsunuz neden bu ülkede sokak da orası burası açık eskort bile beter giyinen kadınlar evlenemiyor sizin gibi aptallar kullanırlar böyle küreselci yahudiler mesele türk nufusunu yok etmek kadını ahlaksızlaştırıp yobazlaştırıp sen doğmamış kızın bile hakkına giriyorsunuz yatacak ne burada ne öteki taraf da yeriniz var ben birde din dar deyilim kafatascı türküm :) böyle zaten evlilikleri düşürdüler mesele türk türkü yok etmek bu topraklarda bir nevi ahlaksız yaşamanız ırkınıza milletinize ihanet sizin gibi yobazlar yüzünden milyonlarca erkek evlenmiyor her gördüğü kadına eskort gibi davranıyor ciddi ilişki düşünmüyor ülkede yediğiniz bok bu birde türk erkeklerine laf edersiniz suriye den gelme kekolar ile yatar kalkarsınız sonuçları bu özgürlük diyor kim yutar bunu karşında aptal mı var görücü usulü evlilikler artmış millet ülke kadını istemiyor yabancı evlilikler zirve yapmış sen halen daha altın sopa tahta peşindesin aw ruh hastasısınız ama bunun vebalini çekersin hem burada hem öteki taraf da küçük kızlara kötü örnek oluyorsunuz her pisliği yiyip özgürlük diyorsun beni bile yarğılamaya çalıştın benim bütün epic bu yazılar üzerine kadın isen kadınlığını bil kadın demek eskort gibiy giyinip oranı buranı açmak deyil biri ile ilişkiye girmek deyil türk olduğun buradan belli olur türk kadını namuslu yaşar türk müsün diyil misin bana onu söyle fark ettin mi neden sokak da erkek den çok kadın var neden bunlar ile evlenemiyor kim onun bunun altına yatmış kadından çocuk yapar evlenir bir düşün

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Sen bana ve kadınlara laf edecek adam değilsin . Haddini bil kendi işine bak. Ben evlenmeye meraklı değilim ve istemiyorum sense istiyorsun ama mecburiyetten evlenemeyeceksin. Siz her haltı yemekte özgürseniz kadınlar da özgür ve özgürlüğü sadece fikfikten ibaret gören sizsiniz biz değiliz. Kadınların özgürlüğüne karşı olan sizsiniz. İstediğimin altına yatar zevkle inlerim kimse de karışamaz sefam olsun. Her kadını eskort olarak gören erkekler bedavaya tattırmayinca bozulmasın. Bedava yok. Madem eskortuz hakkını verelim.

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

hiç bir millet kadını ile sınan masın bu kadar namsuzu eskort gibi kadınlara sahibiz yabancı eskort çetelere bile türkiyeye kümelenmiş mal malzeme çok diye eşya kıyafet satan firmalar hep açık kıyafet satıyor düzgün yok bu direk türk saldırı türk bu topraklarda yok etme projesi erkek basitir bozamazlar bir milleti sadece kadın üstün den çürütürler kadını yok olan bir toplum yok olur nufus düşer evlilik düşer aile yapısı kalmaz sokaklar cinayetler tacizler ölümler artar ve bunlar hepsi oluyor izle haberler de sosyal çürüme bir iler ki safası can güvenliğin olmucak özgürlük aramaya devam et sizin gibi vatan hainleri dolu ülke toplumun aile yapısını bozdunuz artık millet isyan ediyor sokak eskort görmek den açık giyinen hayat kadını görmek den insanların özgürlük haklarını elinizden alıyorsunuz kadına nefret ülkede zirve üstüne zirve yapıyor devam edin sonunuz ne olucak izlersiniz

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

özgürlüğün kelime anlamını bilmiyorsun senin kafada binlerce kadın gördüm evlenemiyor namusuz ahlaksız ilişkilerinden gelen kullanıyor giden kullanıyor serseri kurşun gibi yaşıyorlar sonra bir kekonun elinde ölüyor kadın düşmanı olmak bu mu olur zekasız erkek yaparsa diyor erkek ile kadın bir diyil bütün dini metinler neden kadın kustal der soy kadından millet kadından varolur kuzum devlet kuruduğu görlmedi daha :) özgürlük diyip kendi ahlaksızlıklarını perdiliyemessin erkekler söyle böyle diyip kendi pisliklerini örtemesin arkadaş onun ile bunun ile yatan kadınlar ile kimse evlenmiyor anla aile sana ahlak bu yaşa kadar öğretmediyse yaşama git öl

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Biz sizi kullanip kullanıp evlenmiyoruz. Evlenecek kadın bulamıyorsunuz kimse evlenmiyor artık kolay kolay sizle.🤣 Yabancı kadınların kulu köpeği olan erkeklere laf etmeyen milliyetçiyim diyor yok dindarım diyor Müslüman değilim diyor ne olduğun belli değil. Begenmediginiz Suriyelilerin daha beter ve yobazsiniz kendinizi ayırmanın gerek yok. Ortadogulusunuz işte kafanız ortadogu. Ruslara avrupalilara eskort demeyip kendi ülkenizin kadınlarına baskı kurmaya çalışıyorsunuz bu yüzden sözünüzü kimse dinlemiyor ve dinlemeyecek. Bu zaten böyle olmalı. Bize ahlaklı olum diyeceğinize siz ahlaklı olun adam olun haddinizi bilin.

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

burada senin gibi o kadar kadın gördüm ki içler acısı durumu diyor ki kadın benle 4 yıl sevgili kaldı benden ayrıldı 4 ay sonra biri ile evlendi neden böyle oldu diye ağlıyor piskolojim bozuldu vs filan kadına tek bir soru sorum bunla sevgili olmadan önce biri ilişkin oldu mu dedim bunu sordum evet dedi :) ben aslın da kadınlara çalışıyorum kendi hayatınızı kendiniz bok ediyorsunuz erkeklerin sözüne güvenmcieksin evlilik yoksa ilişkiye girmiceksin girersen zaten evlenen olmaz takılanlar olur sözler laf ile kandırır benim dediklerim yalan olsa evlilikler düşmez sokak da bu kadar çok kadın olmaz kimse tercih etmiyor dünya güzel bile olsun kadın değeri yok dediğim gibi kimse eskort ile evlenip çocuk yapmaz eskort para ile siz bedava veriyorsunuz misal bu dönem de bir erkeyin kadın sorunu olmaz burada bir çok kadın ilişki teklif etti ilgimi çekmiyor onunun bunun altına yatmış bir kadını değeri yok bana göre takılmak için katlanmak ile uğraşmam para var zaten :) dimi gerek duymam ama böyle arz talep dengesi düzgün kızlar çatır çatır evleniyor özgürlükcü eskort kadınlar evde kalıyor üzücü bir durum ilerki yaşlarda sonları ne oluyor görüyoruz 30 yaş üstü kadınlar ruh hastası gibi yaşıyorlar izle etrafı hayel dünyan dan çık

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Ya defol be bağnaz kafalı ortadogu erkeği. Türk olmayan sensin Türkler kadınına değer verir yüceltir sen kafa yapısı itibariyle yüzde yüz arapsın.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Yallah yallah hadi

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Yallah habibi yallah. Tohuma kaçmış konuşuyor ya

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

@allnightlonggg ben eskort gibi yaşıyan kadını neden yüceltiyim dimi orta asya daki türk kadınlarına bak birde sana bak özgürlük diyen görmedim sizin gibi açık gezen görmedim nasıl türk kadını oluyorsunuz 20 yıllık türk tarihi dünya tarihi birikimim var 1920 1970 kadar kadınlar nasıl giyiniyordu bir bak kadınlar kendilerine prenses diyor en çok buna gülüyorum prensesler açık giyinmez oturmasını kalkmasını bilir sen hiç birini altına yatan prenses gördün mü :D sizi yücelticek ne kaldı bir baksanıza eskort gibi yaşıyorsunuz evlenicek keriz çıkmaz sizin gibiler ile

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

@allnightlonggg ben doğulu milletler den nefret ederim ama sen onlar ile takılıyorsun mahir parası filan türk geleneklerinde yok :D zekasız kültür desen yok büyük ihtimal kasada çarık çürük ilişkiler bozuk sen burada koca aramaya devam et güldüm haline az geliştir kendini cahil :) çok cahilsin

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Katil keko defol.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Kadınlar istediği gibi giyinecek ağlayarak günlüğüne yaz bunu .

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      9 ay

@allnightlonggg kadın açık eskort gibi giyinemez sana arap mülteciler gibi kapan demiyorum buna da karşıyım türk geneleklerine göre giyin yaşa anladın mı tehşircilik yapmayın edebinizle yaşayın kılık kıyafet kanunu var avrup da bile böyle gezemezsiniz suç

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Sen bana hicbirsey diyemezsin zaten. Erkek olarak haddini bil.

Yorumla
  • Հայերեն_և_քրդերեն
    Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    9 ay

Biz altın kemer de taktik geline

0
    0 Yorumla
  • alonewithsilence
    alonewithsilence Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    9 ay

Az olur ya hiç olur mu 1.000.000'luk istesin o az

0
    0 Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    9 ay

O kadar iyiyse ev araba isteyin siz en iyisi… 😅

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    9 ay

Geçen 600 bin isteyen gördüm gayet normal 3 bilezik alsan 400 bin zaten

0
    0 Yorumla
  • Freddy1616
    Freddy1616 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 95%
    9 ay

Sen ona ne alacaksın?

0
    1 Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      9 ay

Bisey almasına gerek yok zaten. Bilmiyormuş gibi yapmaya gerek yok

Yorumla
  • nedersem0
    nedersem0 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 102%
    9 ay

Durumu iyiyse araba işte çok daha iyi 😄

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    9 ay

İyidir iyi. Oluyosa daha olsun tabi

0
    0 Yorumla
  • mühürsüzkahraman
    mühürsüzkahraman Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 100%
    9 ay

Siz iyisini bilirsiniz

0
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    9 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Yalıyı 😂

0
    1 Yorumla
    • Falim1sakiz
      Falim1sakiz
      9 ay

🤣🤣🤣

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    9 ay

Umre iste bebegim

0
    2 Yorumla
    • larau1234
      larau1234
      9 ay

Ona evlendiğimiz ay balayı yerine gideriz ❤️

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Balayi yerine hacca gidin

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    9 ay

Linç sorusu yaptın demek🤣 büyük cesaret

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Bence altın al sade şık set al yeterli 400 bin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

İste, bol bol iste

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Sana biz mehir olarak ne istersen verebiliriz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

1000000000000000 TL iste

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

Ne bilelim biz

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

S. alak yemin ederim bu🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Evde kalmışlık koktu burası. Nişanlısı bu gece kime vuruyor acaba

Yorumla
  • MiniK187
    MiniK187 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20
    9 ay

2 tane araba yaz ve kişlik ve 3 tane ev

1
    7 Yorumla
    • larau1234
      larau1234
      9 ay

Çok olur kız bende var onda var iki araba oluyor zaten e ev de var yalıda var napiyim

Yorumla
    • MiniK187
      MiniK187
      9 ay

Hshsh bırak onu ben evlenim senle

Yorumla
    • Falim1sakiz
      Falim1sakiz
      9 ay

Sağlam sallıyor.

Yorumla
    • Falim1sakiz
      Falim1sakiz
      9 ay

O kadar parası olan insan dokuz ay gecindiricek mehir oarasini hesap eder zaten.

Yorumla
    • larau1234
      larau1234
      9 ay

Niye çok mu zoruna gitti

Yorumla
    • larau1234
      larau1234
      9 ay

E aşkım ayrılmıyoruz ki niye hesapliyim sen kendı mehirini hesapla bana boş yorum atma

Yorumla
    • Falim1sakiz
      Falim1sakiz
      9 ay

Şu yazdıgın yoruma bak hele. Kurguda bir numara.

Yorumla
  • Hjgffcc
    Hjgffcc Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    9 ay

Yalı

0
    2 Yorumla
    • larau1234
      larau1234
      9 ay

Var zaten

Yorumla
    • Hjgffcc
      Hjgffcc
      9 ay

O zaman güle güle kullan

Yorumla
  • eternity-a
    eternity-a Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 85%
    9 ay

Araba iste

0
    2 Yorumla
    • larau1234
      larau1234
      9 ay

Araba var zaten

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      9 ay

Uçak iste a

Yorumla
  • jjokeface
    jjokeface Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    9 ay

üç kilo ekler

0
    2 Yorumla
    • larau1234
      larau1234
      9 ay

9 Ay geçindirebilecek bir şey

Yorumla
    • jjokeface
      jjokeface
      9 ay

üç ay da bi kilo yersen neden olmasın

Yorumla
  • epope25
    epope25 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    9 ay

Az o 20 milyon $ iste

1
    0 Yorumla
  • semosssdeeeee
    semosssdeeeee Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    9 ay

abla adamı sımdıden pısman etme döşsödşsd

1
    0 Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 29 , eic 81%
    9 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı.

İste gitsin

0
    0 Yorumla
  • Femen35
    Femen35 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    9 ay

Bence yeterli abartmamak lazim

0
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    Mentor Yaş: 34 , eic 52%
    9 ay
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı.

4 milyon iste

0
    0 Yorumla
  • erenbaydar
    erenbaydar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    9 ay

mehir ne demek

0
    0 Yorumla
  • AnYoNe319
    AnYoNe319 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    9 ay

Yok ağırlığınca altın iste.

0
    0 Yorumla
  • KalpliKelebek
    KalpliKelebek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    9 ay

Sana kalmış ha bir de ekonomik durumunuza

0
    0 Yorumla
  • Clasals
    Clasals Takip Et
    9 ay

Çok az

0
    0 Yorumla
  • Pashaa_42
    Pashaa_42 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    9 ay

Bu öyle istediğimi isterim gibi bişey değil😂😂

0
    0 Yorumla
  • Sesola
    Sesola Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    9 ay

bence 2m den az isteme bu zamanda

0
    0 Yorumla
  • cuckoldserkek
    cuckoldserkek Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    9 ay

Abi bazıları abartior be

0
    0 Yorumla
  • mhggirffji
    mhggirffji Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    9 ay

Bizim burada 1 kg altın isteniyor 4 milyon ediyor

0
    0 Yorumla
  • Darkkklifeee
    Darkkklifeee Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    9 ay

Oğlanı Yormadan iste

0
    0 Yorumla
  • mokittaa
    mokittaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    9 ay

21. yy mehir nedir yaaaa,

0
    0 Yorumla
  • Galaxynur34Xx
    Galaxynur34Xx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    9 ay

Az knk sen bi kilo altin iste jfjfjfjf

0
    0 Yorumla
  • answered123
    answered123 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    9 ay

250 gramına karşılık bir şey iste

0
    0 Yorumla
  • Srknköse
    Srknköse Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 87%
    9 ay

öyle şeyler kaldımı

0
    0 Yorumla
  • Dudu_Bubu
    Dudu_Bubu Takip Et
    9 ay

1000000 iste

0
    0 Yorumla
  • hkrtss
    hkrtss Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 72%
    9 ay

Güzel hikaye

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Malı görmeden fiyat veremem abla

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    9 ay

Ben mehir olarak altın vibratör yaptıracağım.

0
    0 Yorumla
  • Redmyk2025
    Redmyk2025 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    9 ay

Yaprak

0
    2 Yorumla
    • larau1234
      larau1234
      9 ay

Sen ye yaprak

Yorumla
    • Redmyk2025
      Redmyk2025
      9 ay

Ağla 😛

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Normal

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Mehir olarak 400 bin TL'lik takı istesem az mı olur, daha yüksek bir şey mi istemeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

750 bin tlye altin alsam iyi bir yatirim olur mu? 3 cevap verildi
Galericiden sıfır araç alacağım. Liste fiyatının üstüne 40 bin lira fazla vereceğim. Sizce... 5 cevap verildi
400 bin liraya kadar 2. el araç önerebilir misiniz? 5 cevap verildi
400 bin e araba önerir misiniz? 34 cevap verildi
Aylik 400 bin dolar kazanc yuksek mi? 14 cevap verildi
1 milyon 200 bin TL'ye iyi bir araba gelir mi? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Laf anlatamadığınız da yapacağınız hamle ne olur 🤦‍♀️?
  • Yazın en sevdiğiniz meyveler neler, siz de karpuz kavunla öğünü geçiştiriyor musunuz?
  • Linux kullanıcısı olanlar var mı?
  • Akşamları sahile gitmeyi seviyormusunuz?
  • Soru cevap yapalım mo?
  • Kahve ile ne iyi gider sence?
  • Her özlemin bir sonu var mıdır?
  • Acı mısın , tatlı mı?
  • Aşkta önemli olan ne?
  • Dans etmek yaşlanmayı önler mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨