AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
100 gram bile etmiyor
Mehir olarak yalıyı istiyim de şok olsunlar 😄
Çok fazla isteme karşıtarfın maddi imkanı var mı
Normal 1 milyon istezen azdır
Gelsin boşanmalar.
Az tabi yaa, adamın böbreğini de iste
O mehiri alanın aklını s
Damat ne iş yapıyor
Bilezik alıyorsun gayet normal
Karşı tarafın imkanı nasıl
La biz mehirsiz falan evlendik yaa 🤣
Allah'tan göz tokluğu iste 😂
Iste iste hitleri de al
22 ayar Altın kefen iste
İste askim ben de araba isticem
bunlar bu işi paraya çevirdiler
Sanki yeni bir şey. Gayet normal tabii isteyeceğiz
@allnightlonggg ne boş insansını mal olarak görmeye devam edin kendinizi :)
Mal sensin be hadsiz kudurma
@allnightlonggg bence ederin en fazla bir kilo bakır :) 331 TL ediyor külçe olarak veririm
Hoşt bana dünyaları sersen az. Sen benim standartlarimi istesen de karsilayamazsin
@allnightlonggg senin ben standartlarına sokam neymiş onlar söyel biliyim :) söyle bakiyim
şaka gibi para için mi evleniyorsun :D
Çulsuza karı yok
@allnightlonggg senin damızlık aday ne iş yapıyor
nereye kayboldun altın dedektörü sokak da bakire düzgün kadın kalmamış kadın dan bol ne var evde kalmış milyonlarca kadın var ilişkisi bozuk çulsuz okey de sadece bunlar yetmez yani veren kadınlar dolu etraf esc geçilmiyor sen çulsuzun da kalmışsın tuhaf
Git başımdan ve rahat bırak beni. Saçmalıklarına karnım yok
@allnightlonggg işine gelmeyince ağlıyorsun git cami avlusun da dilencilik yap açlık dan nefesiniz kokar zengin koca ararsınız :D
Senin gelmiyor. Asırlardır aynı terane; aynı kadın aşağılama, aynı sacma bakirelik bakiresizlik muhabbeti, aynı blöfler. Bildigimiz aşina olduğumuz gerici laflar. Yemiyoruz ve yemeyecegiz işte kesin artık.
@allnightlonggg anladığım kadarı ile patlakasın seni kimse almaz haberin olsun evde kalan zümreler den olursun :)
bak burada çok ağlıyan var bu konudan kimse benle ciddi düşünmüyor evlendim bakire olmadığımı öğrendi boşandı vs :)
Senden patlak olmiyim. Asıl ben kimseyle evlenmiyorum yani seçmiyorum sen kendi derdine yan bu culsuzlukla işin zor.
Siz de karınız sizi boşayınca ağlıyorsunuz. Haksızlığa uğrayan bir kadının ağlamasından daha doğal bir şey yok. Bu bir ayıp değil.
@allnightlonggg başkasının altın yatan kadın ile işim olmaz sen öyle misin hiç ilişkin oldu mu bir erkekle genelde evliliklerin düşmesi maddiyat deyil kadınların bozuk ilişkisi
Seninle zaten kimse evlenmek istemiyor merak etme.
@allnightlonggg evlenmek istiyen kadın çok ama iş odaklı takılıyorum soruma cevap vermediğime göre ilişkilerin bozuk zor evlenirsin bak burada milyonlar var ilişkileri bozuk olup kimse ciddi düşün müyor bazısı kandırıp erkeyi evleniyor bakireyim diye sonra öğrenince boşuyor çok var hartılarsan bir ara yarğı sistemi çöktü boşanma davların dan sebepleri bu başkası ile ilişkisi olup erkeyi kandırıp evlenen kadınlar buna cevap ver
Aynen aynen ben de böyle bir cevap vereceğini düşünmüştüm. Babanı kandır 🤣
Cinsellik karşılıklı bir fiildir kimse kimseyi kirletecek ve kirlenmez. Bakir olmamak nasıl bir ayıp değilse bakire olmamak da ayıp degil ve bakirlik bskirelik evliligin şartı değil ve olamaz. Kimse de kimse bakirim bakireyim diye özellikle belirtmek zorunda değil zaten erkekler buna gerek duymuyor kadına gelince mesele ediyorlar , edemezler. Bağnaz erkekler evlendiği ksdin bskire çıkmasını için boşanma yoluna gidiyor diye bu normal ve doğru olmuyor. Biten evliliklerin bir kısmı erkeğin aldatması yüzünden oluyorken bunu yok sayman senin gerçekten uzaklığını ve tarafliligini kanıtlar nitelikte.
Bakire çıkmadığı için boşanan erkekler de kandirilmayi hakediyor bu yüzden zar diktirmeye başvurulur çünkü siz buna layıksınız. Dürüstlük size fazla. Size dürüst olunmasını haketmiyorsunuz. Dürüst olanları evlendikleri nankör adamlar boşayınca kimse kadının dürüstlüğüne konuşmuyor. Müstahak size.
@allnightlonggg soruma cevap ver ilişkin oldu mu biri ile olmadı mı mesele zar deyil konuda temiz düzgün kadın zaten böyle olsalar evlilik artar sorum cevap ver ilişkin oldu mu olmadı mı
Sanane be hadsiz. İster evlenir ister evlenmem isteyen evlendin isteyen evlenmesin bu benim derdim değil sen çok dert ediyorsan kendine çeki düzen ver kimseye karışma. Karışamazsın da. Ben gidiyorum sen de buradaki herkes gibi bir şeylere ağlamaya devam et.
@allnightlonggg bunu o takıldığın erkeye söyle başkası ile ilişkin olduğunu sonra rezil olma başkası ile ilişkisi olan bir kadın ile bir erkek bağ kuramaz çok zor deniyenler nafaka cinayetler boşanma davaları haberler verilere aç bak
Ancak böyle rezil erkekler kadınların talep ettiği mala mülke altına pırlanta laf eder. Değerini bilen kadın işinize gelmiyor kudurmaniz bundan. Size inat özgür olucaz size inat değerimizi bilicez ve bildiricez. Canımızın istediğini yapicaz erkeklerin istediğini değil. Cinayete kurban giden erkekleri de görüyoruz senin başına gelince de haketmistir der geçeriz kendine hic güvenme.
@allnightlonggg özgürlük demek eskort olmak deyil sende ne var bunları istiyorsun bakire misin? senin ne özeliğin var
zaten özgürlük adı altın da namusuz ahlaksızca yaşıyan kadınlar evlenemiyor kime göre özgürlük kelepce zindanlar da mı yaşıyorsun yobaz ne batı ne avrupa ne türk normlarını bilmezsin gelir burada havadan sıkıyorsun kadınlık vasfın onun bunun altına yatmak bilen özgürlük diye geçinen varoş kitlesiniz eskort ile evlen aynı biri bedava veriyor sevgili olup öteki para ile ne fark var
ülkede bütün kadınlar özgürlük diyip onun bunun altına yatıyor bunu erkekler görmüyor mu sanıyorsunuz neden bu ülkede sokak da orası burası açık eskort bile beter giyinen kadınlar evlenemiyor sizin gibi aptallar kullanırlar böyle küreselci yahudiler mesele türk nufusunu yok etmek kadını ahlaksızlaştırıp yobazlaştırıp sen doğmamış kızın bile hakkına giriyorsunuz yatacak ne burada ne öteki taraf da yeriniz var ben birde din dar deyilim kafatascı türküm :) böyle zaten evlilikleri düşürdüler mesele türk türkü yok etmek bu topraklarda bir nevi ahlaksız yaşamanız ırkınıza milletinize ihanet sizin gibi yobazlar yüzünden milyonlarca erkek evlenmiyor her gördüğü kadına eskort gibi davranıyor ciddi ilişki düşünmüyor ülkede yediğiniz bok bu birde türk erkeklerine laf edersiniz suriye den gelme kekolar ile yatar kalkarsınız sonuçları bu özgürlük diyor kim yutar bunu karşında aptal mı var görücü usulü evlilikler artmış millet ülke kadını istemiyor yabancı evlilikler zirve yapmış sen halen daha altın sopa tahta peşindesin aw ruh hastasısınız ama bunun vebalini çekersin hem burada hem öteki taraf da küçük kızlara kötü örnek oluyorsunuz her pisliği yiyip özgürlük diyorsun beni bile yarğılamaya çalıştın benim bütün epic bu yazılar üzerine kadın isen kadınlığını bil kadın demek eskort gibiy giyinip oranı buranı açmak deyil biri ile ilişkiye girmek deyil türk olduğun buradan belli olur türk kadını namuslu yaşar türk müsün diyil misin bana onu söyle fark ettin mi neden sokak da erkek den çok kadın var neden bunlar ile evlenemiyor kim onun bunun altına yatmış kadından çocuk yapar evlenir bir düşün
Sen bana ve kadınlara laf edecek adam değilsin . Haddini bil kendi işine bak. Ben evlenmeye meraklı değilim ve istemiyorum sense istiyorsun ama mecburiyetten evlenemeyeceksin. Siz her haltı yemekte özgürseniz kadınlar da özgür ve özgürlüğü sadece fikfikten ibaret gören sizsiniz biz değiliz. Kadınların özgürlüğüne karşı olan sizsiniz. İstediğimin altına yatar zevkle inlerim kimse de karışamaz sefam olsun. Her kadını eskort olarak gören erkekler bedavaya tattırmayinca bozulmasın. Bedava yok. Madem eskortuz hakkını verelim.
hiç bir millet kadını ile sınan masın bu kadar namsuzu eskort gibi kadınlara sahibiz yabancı eskort çetelere bile türkiyeye kümelenmiş mal malzeme çok diye eşya kıyafet satan firmalar hep açık kıyafet satıyor düzgün yok bu direk türk saldırı türk bu topraklarda yok etme projesi erkek basitir bozamazlar bir milleti sadece kadın üstün den çürütürler kadını yok olan bir toplum yok olur nufus düşer evlilik düşer aile yapısı kalmaz sokaklar cinayetler tacizler ölümler artar ve bunlar hepsi oluyor izle haberler de sosyal çürüme bir iler ki safası can güvenliğin olmucak özgürlük aramaya devam et sizin gibi vatan hainleri dolu ülke toplumun aile yapısını bozdunuz artık millet isyan ediyor sokak eskort görmek den açık giyinen hayat kadını görmek den insanların özgürlük haklarını elinizden alıyorsunuz kadına nefret ülkede zirve üstüne zirve yapıyor devam edin sonunuz ne olucak izlersiniz
özgürlüğün kelime anlamını bilmiyorsun senin kafada binlerce kadın gördüm evlenemiyor namusuz ahlaksız ilişkilerinden gelen kullanıyor giden kullanıyor serseri kurşun gibi yaşıyorlar sonra bir kekonun elinde ölüyor kadın düşmanı olmak bu mu olur zekasız erkek yaparsa diyor erkek ile kadın bir diyil bütün dini metinler neden kadın kustal der soy kadından millet kadından varolur kuzum devlet kuruduğu görlmedi daha :) özgürlük diyip kendi ahlaksızlıklarını perdiliyemessin erkekler söyle böyle diyip kendi pisliklerini örtemesin arkadaş onun ile bunun ile yatan kadınlar ile kimse evlenmiyor anla aile sana ahlak bu yaşa kadar öğretmediyse yaşama git öl
Biz sizi kullanip kullanıp evlenmiyoruz. Evlenecek kadın bulamıyorsunuz kimse evlenmiyor artık kolay kolay sizle.🤣 Yabancı kadınların kulu köpeği olan erkeklere laf etmeyen milliyetçiyim diyor yok dindarım diyor Müslüman değilim diyor ne olduğun belli değil. Begenmediginiz Suriyelilerin daha beter ve yobazsiniz kendinizi ayırmanın gerek yok. Ortadogulusunuz işte kafanız ortadogu. Ruslara avrupalilara eskort demeyip kendi ülkenizin kadınlarına baskı kurmaya çalışıyorsunuz bu yüzden sözünüzü kimse dinlemiyor ve dinlemeyecek. Bu zaten böyle olmalı. Bize ahlaklı olum diyeceğinize siz ahlaklı olun adam olun haddinizi bilin.
burada senin gibi o kadar kadın gördüm ki içler acısı durumu diyor ki kadın benle 4 yıl sevgili kaldı benden ayrıldı 4 ay sonra biri ile evlendi neden böyle oldu diye ağlıyor piskolojim bozuldu vs filan kadına tek bir soru sorum bunla sevgili olmadan önce biri ilişkin oldu mu dedim bunu sordum evet dedi :) ben aslın da kadınlara çalışıyorum kendi hayatınızı kendiniz bok ediyorsunuz erkeklerin sözüne güvenmcieksin evlilik yoksa ilişkiye girmiceksin girersen zaten evlenen olmaz takılanlar olur sözler laf ile kandırır benim dediklerim yalan olsa evlilikler düşmez sokak da bu kadar çok kadın olmaz kimse tercih etmiyor dünya güzel bile olsun kadın değeri yok dediğim gibi kimse eskort ile evlenip çocuk yapmaz eskort para ile siz bedava veriyorsunuz misal bu dönem de bir erkeyin kadın sorunu olmaz burada bir çok kadın ilişki teklif etti ilgimi çekmiyor onunun bunun altına yatmış bir kadını değeri yok bana göre takılmak için katlanmak ile uğraşmam para var zaten :) dimi gerek duymam ama böyle arz talep dengesi düzgün kızlar çatır çatır evleniyor özgürlükcü eskort kadınlar evde kalıyor üzücü bir durum ilerki yaşlarda sonları ne oluyor görüyoruz 30 yaş üstü kadınlar ruh hastası gibi yaşıyorlar izle etrafı hayel dünyan dan çık
Ya defol be bağnaz kafalı ortadogu erkeği. Türk olmayan sensin Türkler kadınına değer verir yüceltir sen kafa yapısı itibariyle yüzde yüz arapsın.
Yallah yallah hadi
Yallah habibi yallah. Tohuma kaçmış konuşuyor ya
@allnightlonggg ben eskort gibi yaşıyan kadını neden yüceltiyim dimi orta asya daki türk kadınlarına bak birde sana bak özgürlük diyen görmedim sizin gibi açık gezen görmedim nasıl türk kadını oluyorsunuz 20 yıllık türk tarihi dünya tarihi birikimim var 1920 1970 kadar kadınlar nasıl giyiniyordu bir bak kadınlar kendilerine prenses diyor en çok buna gülüyorum prensesler açık giyinmez oturmasını kalkmasını bilir sen hiç birini altına yatan prenses gördün mü :D sizi yücelticek ne kaldı bir baksanıza eskort gibi yaşıyorsunuz evlenicek keriz çıkmaz sizin gibiler ile
@allnightlonggg ben doğulu milletler den nefret ederim ama sen onlar ile takılıyorsun mahir parası filan türk geleneklerinde yok :D zekasız kültür desen yok büyük ihtimal kasada çarık çürük ilişkiler bozuk sen burada koca aramaya devam et güldüm haline az geliştir kendini cahil :) çok cahilsin
Katil keko defol.
Kadınlar istediği gibi giyinecek ağlayarak günlüğüne yaz bunu .
@allnightlonggg kadın açık eskort gibi giyinemez sana arap mülteciler gibi kapan demiyorum buna da karşıyım türk geneleklerine göre giyin yaşa anladın mı tehşircilik yapmayın edebinizle yaşayın kılık kıyafet kanunu var avrup da bile böyle gezemezsiniz suç
Sen bana hicbirsey diyemezsin zaten. Erkek olarak haddini bil.
Biz altın kemer de taktik geline
Az olur ya hiç olur mu 1.000.000'luk istesin o az
O kadar iyiyse ev araba isteyin siz en iyisi… 😅
Geçen 600 bin isteyen gördüm gayet normal 3 bilezik alsan 400 bin zaten
Sen ona ne alacaksın?
Bisey almasına gerek yok zaten. Bilmiyormuş gibi yapmaya gerek yok
Durumu iyiyse araba işte çok daha iyi 😄
İyidir iyi. Oluyosa daha olsun tabi
Siz iyisini bilirsiniz
Yalıyı 😂
🤣🤣🤣
Umre iste bebegim
Ona evlendiğimiz ay balayı yerine gideriz ❤️
Balayi yerine hacca gidin
Linç sorusu yaptın demek🤣 büyük cesaret
Bence altın al sade şık set al yeterli 400 bin
İste, bol bol iste
Sana biz mehir olarak ne istersen verebiliriz
1000000000000000 TL iste
Ne bilelim biz
S. alak yemin ederim bu🤣
Evde kalmışlık koktu burası. Nişanlısı bu gece kime vuruyor acaba
2 tane araba yaz ve kişlik ve 3 tane ev
Çok olur kız bende var onda var iki araba oluyor zaten e ev de var yalıda var napiyim
Hshsh bırak onu ben evlenim senle
Sağlam sallıyor.
O kadar parası olan insan dokuz ay gecindiricek mehir oarasini hesap eder zaten.
Niye çok mu zoruna gitti
E aşkım ayrılmıyoruz ki niye hesapliyim sen kendı mehirini hesapla bana boş yorum atma
Şu yazdıgın yoruma bak hele. Kurguda bir numara.
Yalı
Var zaten
O zaman güle güle kullan
Araba iste
Araba var zaten
Uçak iste a
üç kilo ekler
9 Ay geçindirebilecek bir şey
üç ay da bi kilo yersen neden olmasın
Az o 20 milyon $ iste
abla adamı sımdıden pısman etme döşsödşsd
İste gitsin
Bence yeterli abartmamak lazim
4 milyon iste
mehir ne demek
Yok ağırlığınca altın iste.
Sana kalmış ha bir de ekonomik durumunuza
Çok az
Bu öyle istediğimi isterim gibi bişey değil😂😂
bence 2m den az isteme bu zamanda
Abi bazıları abartior be
Bizim burada 1 kg altın isteniyor 4 milyon ediyor
Oğlanı Yormadan iste
21. yy mehir nedir yaaaa,
Az knk sen bi kilo altin iste jfjfjfjf
250 gramına karşılık bir şey iste
öyle şeyler kaldımı
1000000 iste
Güzel hikaye
Malı görmeden fiyat veremem abla
Ben mehir olarak altın vibratör yaptıracağım.
Yaprak
Sen ye yaprak
Ağla 😛
Normal