Güncellemeler
+1 yıl
Bahsettiğim fiyatın üstüne su an 30 bun lira zam gelmiş bulunmakta arkadaşlar. Yaklaşık 13 gün kadar bir süre içinde
26 tane yetkili bayiye telefon açtım. Arac ellerinde yok ayrıca kapora almıyorlar herhangi bir şekilde söz de vermiyorlar. Bir kaç ay sonra arayın ya da gelin diyorlar. Arayın ya da gelin dedikleri tarih için bile garanti vermiyorlar. Şimdi bu aracı almasam o tarihte zaten zamlı olarak alacağım eğer alabilirsem tabi. Değişen bir şey olmayacak. Ayrıca kasko ve sigortayı daha yüksek fiyata yaptıracağım. Bu sebeple pazartesi günü noterde buluşup aracı alacağım siz ne düşünüyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Enayilik olur hele galericiden almak dupeduz mallık olur
İyi de bayi arac yok diyor. Nisan ayına kadar da sie sıra geleceği hakkında garanti veremem diyor. Nisan ayına kadar bu araca kaç defa zam gelecek üstelik Nisan ya da Mayıs ayında ben arac bulabilecek miyim onun da garantisi yok.
2. el temiz audi al geç bilader
Alacaksan al, bekleme. Bende kararsizdim 2 hadftada 5 arabayi kacirdim. Piyasa cok hizli, sstilmadan git al hemen
Al gitsin sonra hiç alamazsın. Malum hiçbir şey yerinde durmuyor. Yılbaşı sonrası zamlanacagı için kimse kapora almıyor.
Al yılbaşı sonra uçar
alınmaz