Arabam için kasko teklifi 37 bin lira, sizce yaptırmaya değer mi yaptırsam mı?

Arabam 2020 model bmw 320i normalde zenginsin abi bu fiyat sana koymaz vs diyebilirsiniz ama kazın ayağı öyle değil. Ben aslında aylık 12 bin lira maaş çalışan bir personelim. Arabayı da 2020 senesinde fiyatlar fırlamadan korona yeni başladığında almıştık. Anne babamla yaşıyorum aile desteği ve kendim de kredi kullanarak bu aracı aldım ilk sene ve geçen sene fiyatlar tolere edilir düzeydedi ama şu an aklımı kaybettim sanki. Üstelik bunun sigortası ve servis ücreti de var. Benzinini de koyarsak tamamen arabaya çalışmış olacağım. Tamam anne baba destek oluyorda nereye kadar.
kasko sgorta fiyatları yüksek olunca kaskoyu geçtim sigortasız gezen araç sayısı bile aşırı çoğaldı kaza anında suç karşıda olsa bile sigortasız birine denk gelirsen paramı alcam diye uğraşır durursun, arabaların fiyatları aynı şekilde araban çok güzel kasyo yaptırmalısın bence ama gelirine göre giderin çok fazla olacak. en iyisi aracı sat reno fiat vs normal bir araç al daha masrafsız olacak şekkilde
merhaba, aracının fiyatı ne kadar? evet kasko pahalı ama aracının perte çıktığını düşün! o kaybı göze alabilir misin? evet, o kayıp çok önemli değil diyorsan yaptırma kasko. göze alamıyorsan -ki bende o parayı riske atmak istemezdim- fiyata takılma aracını kasko yaptır hem de en kapsamlısından ;)
Görüş
4Görüş
10 yıldır araç kullanıyorum 4-5 kere değiştirdim ve hep sıfır daha iyi araçla. Daha hiç kasko yaptrmadım. Sigorta mecbur tabiki. Sen millete bakma. En son aldığım yerde nasıl kaskosuz mu bineceksiniz diye çok şaşırmışlardı gerek yok bence. Ha kaza olur hurdaya çıkar onlar risk ama gerçekten boşa verilen bir para var ortada
Dostum uzun yıllar bmw 'nin bir çok çeşidini kullandım. Sürekli motor arızası veriyor. 50-60.000 kenarda olacak ki arıza verince altından kalkabilesin. kazasiz günlerde. Saygılar.
Bence arabayı sat ciddiyim yoksa ilerde büyük sıkıntılar seni bekliyor. Arabayı zengin birine sat nakit direk kendinde daire satın al zaten ekonomi çok kötü her şey pahalı olacak biliyorum belki sende binmek istiyorsun ama çok sorun yaşarsın
Çok büyük para
Bence yaptır
En İyi Görüş