Beni suçlamaya çalıştı aklında
2 aydır konuştuğum flörtüm link atıp "bana bunu al" dedi. Bir erkek neden böyle yapar?
Beni suçlamaya çalıştı aklında
2 aydır konuşuyoruz. Daha önce birkaç kez yemekhanede parasını ben ödemiştim ama o bana sık sık ‘sen ısmarlasan yerim’ gibi şeyler söylüyordu. Hiçbir zaman ondan bir şey istemedim. Bugün de Trendyol’dan 800 TL’lik kulaklık linki atıp ‘bunu al bana deneyeyim’ dedi. Alamam deyince ‘hiç mi paran yok, ne kadar yok’ diye üsteledi, hatta inanmıyorum dedi. siz olsanız ne dersiniz? Ayrıca kandisi çalışıyor.
Yaptığın ayıp. Nolmuş yani link attıysam çok pahalı bir şey de değil halbu ki. Ben istesem kendime alamazmıydım? Alırdım. Ama istedim ki sen benim için bir şeyler yapmış ol. Yazıklar olsun bunu buraya yazıp beni böyle reklam yapman hiç hoş olmadı. Burada herkesin önünde bu şeyleri konusmak hiç hosuma gitmedi. Haberin olsun.
her erkek külhanbeyi değil arkadaş bunu bir kafanıza sokun önce. cicim aylar geçince fantezi aşamalarına gelince bir bakıyormuşsun ki oğlanı prmaklıyorsun rimming yapıyorsun falan. hepimiz insanız ve eşitiz ilerde bunu deneyimleyince belki oğlanı dehlersin bilmem ama sen bir ilişkide eşit olmak yerine ben barbiyim herkes bana hediye alacak ben hep pasif taraf olacağım diyorsan o ilişkide heyecan olmaz haberin olsun
Bana hediye almasını istemedim kendisi daha bir çiçek bir jest bile yapmadı bana, ama benden fedakarlık bekliyor sonuna kadar
Seni asla sevmeyen önemsemeyen ve asalak erkekler ancak öyle yapar. Gerçek ve bu dediğim şeylerin tersi olan erkekler yoklukta bile kadın parası yemez aksine kadına almak için para bulmaya çalışır. Erkekler düz varlıklardır seviyorsa her şeyi yaparlar sevmediklerini de böyle yontarlar.
Haklısınız ama insan belki yanılıyorumdur diyor, başta o yüzünü göstermemişti...
şu an zaten kesinlikle konuşmayı kesecegim
Güncellemeyi şimdi okudum. Yalandan ölünseydi bu çocuk kesin ölürdü. Erkekler böyle saçma denemeler yapmaz. Kadınlar bunları yapan taraf olur genelde. Erkeğin böyle bir denemeye ihtiyacı yok. Yani sen kimsin ki beni deniyorsun derler adama. Sanki çok zengin bir şey çok zengin olsa yine anlarım. Resmen çulsuz denebilecek heriflerin milyarderlik havalarına hastayım. Seni illa bir şeyde denemek istiyorsa manevi deneyebilirdi. Sana değer vereni hayatına al. Kimseye de harcama yapma. Onlar sana yapsın sen değerinden bir şey kaybetme.
Genç arkadaşım Siz Olanı biteni görmüyor musunuz bu adam size para harcatıyor Üstelik çalışıyor diyorsunuz siz hala bu adamla Konuşuyor musunuz gerçekten? bunu burada sormanıza bile gerek yok direkt terk etmeniz gerekiyor :)
Ah, canımm, 2 ayda hediye isteme seviyesine nasıl gelindi? Açıkçası bana hiç normal gelmedi onun tavrı 🙄 Partnerler birbirine hediye alsın, tabii ki bu çok tatlı ama bu işler samimiyetle, içtenlikle olur, istekle değil! Hele ki böyle para muhabbetine girmesi hiç hoş değil. Altında yatan düşünceyi sorgulamak gerek. Çünkü ilişkilerde maddi dengenin bu şekilde baskıya dönüşmesi hiç ama hiç hoş değil.
Eğer seni rahatsız ediyorsa açıkça ifade et, duygularını paylaş. Hep birlikte yemek yemişsiniz tamam, ama bu "Beni sürekli sen besle, bana kulaklık al" anlamına gelmiyor. Bir ilişki hediyeleşmek için değil, paylaşmak için olmalı. Sen zaten harikasın, kendini üzme 💖
Cevap
53Cevap
Yok artık kendini kullandırma derim. Onun yemeğini de ısmarlamak zorunda değilsin. Bir sen bir o şeklinde gitmeli. Eğer o hiç sana ismarlamiyorsa sen de ismarlamayi bırakmalısın. Çocuğun derdi seni çok beğenmek aşık olmak flört etmek değil yani
Onun da ısmarladığı oldu ama ben daha çok
Ismarlamayi degil oğlanı birakmali
@Elaizmireela bence de
Yedekte birisi vardır seni de ne kadar sömürsem kardır diye bakıyor olabilir
Kadını sömüren erkekler kadınlara daha eril geliyor bu bir gerçek. Kadını anlamayan, kadını dinlemeyen, kadını kullanan erkekler, fiziksel şiddet uygulayan erkekler vs.
Türkiye bir Ortadoğu ülkesi ve burada kadınlar ahlakdisiligi benimser, erkekler de parayı kovalamak zorundadır.
burada kadın hakkını arar, genelevdeki kadını kinar. Ama kendi para karşılığı bedenini sunmayı kabul eder. Fifti fifti
Nerede bir çöp ruhlu yaratık var mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz, sonra da gelip burada ders sıçıyorsunuz. Müstahaksiniz yavrum müstahak. Çok mu arıyorsunuz lan bunları...
He he he
@Shiningdiamond Mantığa bak, sen nesin peki?
gold digger dedikleri cinsten bir şey. Hemen uzaklaş. İlerlerse kredi de çektirir senin üzerine. Ayrıca flört değil nişanlı da olsanız senin para harcama zorunluluğun yok bunu iyi bil. Toplum normları vs diyebilirsin fakat eğer bir erkek bir kadınla evlenmek istiyorsa ekonomik olarak onu rahat ettirmeli. Varını yoğunu versin pahalı hediyeler alsın demiyorum. En azından kadının kesesine dokunmamalı ve temel ihtiyacını karşılamalı.
Kanka at bakalım çanta linki bunu al esnafsın paran yok mu inanmıyorum de napacak merak ediyorum yaz bize
Az önce de çanta da lazım dedi bana, gerçekten onun yerine ben utandım...
Ya bırak hala neyi bekliyorsun
Beleşti bi arkadaş var tanıdığım aynı onun gibi bu sjjdjdjsj bide gay olma olasılığı yüksek jsjsj
Xbdisksjisjdxnnde
Gurursuzdur, kendini erkek sanıyodur. İnsan utanır. Karım olsa ben böyle bir şey diyemem ya herif 2 aydır konuştuğu kıza demiş bunu. Ne gevşek insanlar var
İki sorum var
İki aylık flört mü olur hoşlanıyosan hoşlanıyosundur bu tanıma evresi çok değişik bı hal aldı artık bence
İkincisi bu seni yoluyo yanjy
Adı kondu aslında ama daha tanıma aşaması diye flört dedim
Okey
Para avcısı erkek modeli. En sevmediğim. Senden geçinmeye çalışıyor aklı sıra paranı yiyecek. Açıklama bile yapmadan engelle gitsin
Bunları yapan kadın olsa görgüsüz aç köprk diye tekmeyi atarım. Seninki de öyle işte. Bildiğin dolandırıcı.
Utanın kız bulamayan erkekler millet kızı buluyor birde enayi gibi kullanıyor siz para yedirecek kız bulamıyorsunuz 😂😂😂
Böyle erkekler sömürücü erkek profilleridir arkana bakmadan kaç bence.. normal erkek bunu yapmaz bunun amacı sömürebildiği kadar sömürmek..
Damızlık arayan bir asa. lak. Yüz görümlüğü de ister misin deyip engelleseydin shdhd
Güncelleme daha da komik. Sorsan tabi ki denemek için der shdhd komedi.
Esprili olabilir mi bende bazen arkadaşlarıma bir şey atıp bana bunu alsanıza falan diyom
Yüzsüzdür kızdan geçinmeye çalışır başka da ne denilir bilemedim. İnsan kıza ısmarlar veya hediye alır ama bazı erkekler uyanıklık yapıyorlar.
Açıkçası
" Bi **** git a--m----k aç köpek" derdim ona sonra da engellerdim 😎😎
Paranı yiyordur düşme bu duruma. Ayrıl gitsin. Ama yeni ilişkilerde kimse kimseye aşırı bir maddi harcama yapmamali ama yapacaksa da o bu değil
Aç köpeğe bak sen kullandırtma kendini, yol ver omurgasıza...
Sağda solda karılara para harcamıyorum onlara ödettiriyorum diye laf yapacak cücük beyniyle
Kesinlikle...
Ay çok sinir oldum sen bana alda ben deniyim nasılmış deseydin beğenirsem bende sana alırım deseydin
Hiç bir açıklama yapmadan , bütün iletişim kanallarından engellemenin tavsiye ederim
Onu haklı duruma düşürmez miyim, bişey istedim engelledi diyecek
Kesinlikle böyle bir durum olmayacak , diyelim öyle olsun, ne farkeder senin bu kişiden kurtulman gerekiyor.
Üzerinden geçinmeye çalışan erkek en sevmediğim benim gönlümden geçerse alırım hediye zaten itici devam etme asla iletisime
Bazı insanlar durumu iyi olsa bile pinti ve saygısız olabiliyor. Yani ricada bile bulunmamış.
Yani flörtün şaka yapıyor diyeceğim, hesabı sen ödemişsen o zaman geriye tek bir şey kalıyor: ayrılmak.
Öyle yüzsüz erkekler var maalesef şekerim. sakın alma :d kendi çalışssın alsın yüzsüz küpek. kljkl uzak dur yol ver.
Fırsatçılarla flört bile edilmemeli, değil sevgili olmak. Kendi parasını ödemeyen erkek gerçekte erkocandır.
Ne kadar saçma bu senin muhasebeci olarak yanında işe almak istiyor ay ne kadar ezikti Bu arada kadının da böyle yapması saçma
Çok kötü alıştırmışsın. Bu ne yüzsüzlüktür. Bırak da biraz o sana bir şeyler alsın.
Ya 2 ayda nasıl böyle olur demek ki karakteri böyle olabilir, ben zaten takılmam gerçekten parası olmasa
ar ederim keder ederim kendimden utanır içme kaçarım bir erkek bunu yapıyorsa tamamen hayasız ve insan değildir
Malın önde gideni e denk gelmişsin acilen kurtul o maldan
Seni kullanıyor bide erkek olacak yol ver gitsin
Bunu yapan erkek mi, ay ok kötü konuşam ya bu ne
Değişik tip kızın parası yenilir mi içinden gelirse ayrı ama böyle ayıp
Yiyici tip gibi yoksa nerde olsa kadına hesap bile ödetmez
Sende makyaj takımı alet edavat atsana bana bu lazım de hahaha ayrıl ya ayrılırdım davardan
Ben öylelerine erkek demiyorum. Vur tekmeyi yaaa erkeğimsiler
Karektersizligin nirvanasi. hey Allah'ım ya kaç kurtar kendini hemen. her yerden engelle.
Senin yerinde olsaydım "biraz omurgalı olmanı tavsiye ederim" der gönderirdim.
Nereden buluyorsunuz bunları ya ulan şu mallar kadar olamıyoruz
Azcık zekanı kullan gönder gitsin. Aptalca insnalara boyun eğme
Tanımadığım dilencilere sadaka vermiyorum ben başka kapıya hoşt de sal başından. Böyle tipleri nerden buluyorsunuz. Hala konuşman bile hata
Canım güncelleme yapmışsın soruna, inanma ya sen vermek istemediğin için itibarını kurtarmaya çalışıyor itibarsız p... ic. Adam kadın kullanıyor kime tutturursam.2 ayda ne fadakarlığıymış. Sipariş ile fedakarlığın ne alakası var ayrıca, kullanamayınca sallıyor. Akıllı bir kadın asla inanmaz ve kendini kandırmaz.
Aynı anda kaç kadına aynı mesajı atıyor kim bilir. Kime ne tutturduysa artık diye şansıni deniyor
Sen de bana alacaksan olur de
Olur mu öyle saçma şey
Yüklenme herseyi bidaha hep senin üzerine kalır
Bir kıza hediye aldıran erkeğe erkek demem, bunun düşüncesi farklı bence biran önce bundan ayrilman lazım bu ve bunun gibi (aç gözlü ) insanlardan hayır gelmez benden söylemesi.
tuhaf olnmuş erkek milletinin bi bayandan para istemesi kötü
Bir kuruş atıp al aç köpek hayrın olsun diyip engelli bas ne ugrasiyon nshshshsbs
Ayyyy ayrıl kızım deli misin paranı yiyor resmen hemen çıkar hayatından bela bile olur sana azıcık aklın varsa derhal hayatından çıkar adam diye ortalıkta gezmesinler ya!
bir iki kere ısmarlarsın anlarım. ama bu sürekli hale geldiğinde daha fazlasınj ister. o hiç ısmarlamıyorsa artık sen de ısmarlama ve madem çalışıyor niye sen alasın bırak şununla konuşmayı bence
Disardayken o ödüyor, bu bahsettiğim staj yerimizin öğle aralarında yaşandı
Keşke ben de böyle yapsaydım. Değerim bilinirdi.
Konuşmanı kes ve yoluna bak zaman kaybı direkt yani denendi onaylandı seven erkek kendini bu duruma düşürmez zaten
hadi ordan gitsin böylelerini seni yemeye çakışıyor
Paranı yiyor. Bunun kadını erkeği yok. Gözünü aç kızım
Gerçekten erkeklerle kadınlar yer değiştiriyor hfhf
Bunlara erkek demeye bin şahit lazım ben kız halimle kimseden bişey istemem, katile bu kadar yerlerde..
Kalite
Seni anası babası bellemiş daha ne istiyorsun ahashjk
Onu da oluruz dhshxhw
Cimri ve utanmaz biri belli ki böyle şeyler istenmez. Uzak durmakta fayda var
Karektersizmis yolu biran once ayir ondan bisey cikmaz
Bir erkek böyle yapıyorsa flört konusunda bir daha düşün
Pardon 😹😹😹 cinsiyetle alakasız kimse kimseden bir şey talep edemez
Tekmeyi basmak için neyi bekliyorsun daha ne gibi işaret lazım
Utanmaz ve vasıfsız bir dingil olduğu için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?