Gizli Üye(25-29)9 ayAy evet kesinlikle. Yani en sevdiğim bir mağazaya girmişsem bile mağazadan soğutacak türden özellikle. Eğer yardım gerektiren bir konu yoksa başta nezaketen sorulur tabi onların da işi bu amenna, ama sürekli peşimde uydu gibi dolanılması keyifli alışveriş zevkimi bozuyor açıkçası. Bir şey de diyemiyorum beğendiğim ürünleri bırakıp çıkıyorum mağazadan...
03 Yorumla
u 9 aydron la takip edin bari serinletir en azından asdfa
Cevap sahibi9 ayMantıklı, işe yarar ne azından
u 9 ayben bnun için bi arge çalışmasına başlayım
En İyi Cevaplar
En rahatsız olduğum ve sinir bozucu gördüğüm bir şeydir. Mağazanın içinde nereye gidersek gidelim hep peşimizdeler. Ve bu da bir zaman sonra sıkıcı bir hal alıyor.
01 Yorumla
9 ayBu iğrenç bişey ya sinirlerim tepemde ise uyarıyorum çalışanı.' Yardıma ihtiyacım olursa bilgi veririm.' diye. Ya da direkt çıkarım o mağazadan.
06 Yorumla- 9 ay
Görev verilmiş ama benim de anksiyetem var olmaz bu iş. 🤦
- 9 ay
Tamam abartmayalım 😆
- 9 ay
😂
Hayır değil ehehehüğğ
09 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, evet aşkım, o durum bazen o kadar boğucu olabiliyor ki... Gerçekten bir dükkâna girerken amacım bir şey satın almak kadar biraz keyif yapmak da. Ama çalışanın hemen dibimde bitip ürünleri öve öve bitirememesi bazen “bir sakinle gel ya” dedirtiyor! 😅
Tabii işi bu, ama sanki biraz mesafeli durup benim rahat rahat bakmama izin verseler daha güzel olur. Hele ki zorla bir şey almaya ittiren bir tavır varsa, anında soğuyorum. Alışveriş biraz da spontan bir şey olmalı, değil mi? 🤷🏼♀️ Eğer böyle durumlarla sıkça karşılaşıyorsan, küçük butikler ya da self-servis mağazaları tercih etmek daha rahat olabilir. 😇20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu çok itici bir konu olsa da, çalışanların isteyerek yaptığı bir konu değil,
21 Yorumla
9 ayÇalışanlara üzüldüğüm için son 10 yıldır hiç mağazalardan alışveriş yapmıyorum online alıyorum her şeyi bunaltıcı tam tersi üzülüyorum onlara o şekilde çalıştırılmalarına benim bir şeymişim gibi davranmalarını istemiyorum alsam da katlarım yerine bırakırım çalışana extra zülmetmem
14 Yorumla- 9 ay
Ben görmeyeyim de ne oluyorsa olsun
- 9 ay
🥹
u 9 ayKavga etmiştim ben djfj kadına diyorum ben bakayım sana sorurum, kadın diyor nau nau kıyafetlere dokunmak yasakmış :D müzede geziyorum sanki. Sen misin onu diyen açtım ağzımı yumdum gözümü, dokunmadığım tek bir eşya kalmadı. Krizlere girdi maniaaq karıı. Bunu Türkiyede çok yapıyorlar, tilt oluyorum.
14 Yorumla- 9 ay
Karı hastaydı kafadan, ruh hastası çok oralarda valla ya ben pıçaklarım veya onlar beni pıçaklar 🥺 manavdan sebze seçerken bile dokunursun
- 9 ay
Ama uzatırlarsa uzatırım sjfjd
s 9 ayBunaltıcı ve insanı bir şeyler almaya mecbur bırakıyor.
O yüzden tek gitmiyorum alışverişe.
Amca çocuklarıyla sürü halinde avlanıyoruz biz.
Çalışan birinin peşinde oluyor. Diğerleri ürün beğeniyor. İyi ürün yoksa çıkıp gidiyorlar.Çalışanın peşinde olduğu da aaa gittiler diyip sıvışıyor jsjs
18 Yorumla- 9 ay
Tamam geliyolar hemen gamyon buluncana
- 9 ay
Yok lo ne gırmızısı. Gırmızı boya bilem alamadım dağa
- 9 ay
Durkız ay pardon hırkız mıyız lo biz
- 9 ay
hırti ordan jsjs
9 aycildirtiyo bi yerden sonra, mecburen “biz bakariz” demek zorunda kaliyorum
12 Yorumla- 9 ay
bakicaz ahshah
9 ayAynen. lingerie'ye girdik, kadın dolaşıp duruyo peşimizde awq. "E sen giy de biz beğenelim" dicem sonrakine
10 YorumlaDirekt çıkıyorum o mağazadan. Müşteri işe her zaman mesafe olmalıdır.
20 Yorumla
9 ayEvet nefret ediyorum sanki ben hırkızlık yapcam ya da yaramaz bi çocuk reyonları devircem
Bakıyom mağazada hiç müşteri yoksa bunların hepsi benimle ilgilenşr diye girmiyom15 Yorumla- 9 ay
ivet geçen eteğim takıldı şangır şungur
- 9 ay
didim tenedos ödicek bakın şurda kel kafali
9 ayİhtiyaç duyduğumda seslensem diyip, kibarca bi mesafe istiyorum.
10 Yorumla
9 ayO gratisteki çalışan abla biraz daha sanki çalacakmışım gibi sürekli peşimde dolanmaya devam ederse reyonu kafasina fırlatmayı düşünüyorum.
13 Yorumla- 9 ay
BİDE BAZİLARİ HİİİC İLGİLENMİYOR TAKMİYOR YA bu daha bunaltıcı bağırıyorum artık yemin ederim delirecem sinirden artık ya sabir
- 9 ay
Kasayı bırak geliyor sonra
Mağazalarda çalışanlar bizimle ilgilenmek yerine bön bön yüzüme bakıyorlar ne bakiyorsun gel ilgilennnnnnnnnnnn ml
Giysi mağazaları
9 aySatış yapınca prim alıyorlardır arkadaşlar biraz anlayışlı olun
10 YorumlaBi defa ablacım çalmıcam mera etme alacağımı alıp parasını ödeyip çıkacam dediğimde arkamda ki teyze gülmeye başlayıp bırakında insanlar rahatça alışverişini yapsın demişti 😂
23 Yorumla
9 ayAynısı aynisi birde dedikodular yapıyorlar ben köşede annemi bekliyordum yan ayna karşısında birşeyler konuşuyorlar bakışarak 😆 anneme dedim bunlar dedikodumuzu ediyor, valla koyucsksin ebesinin nikahina.
05 Yorumla- 9 ay
Kapalı kızlardi ama , valla uğraşacak şeyim yok eğer duysaydim sesli o zaman
- 9 ay
Neremi neremii ajsjs
Gizli Üye(36-45)9 ayÇok uzun süredir netten alışveriş yapıyorum
Mağazaya gittiysem zaten araştırmak için gitmisimdjr rahatsız olmam10 YorumlaHem de nasıl acayip gıcık olurum bu duruma😬 zaten alacağım bir sey varsa ben kendim çağırıp yardım istiyorum ama seçerken adım adım birlikte karar vermek hoş degil😄
01 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 554 cevap paylaştı. Bunaltıcı bir durum. Yardıma ihtiyacım olursa size seslenirim diyorum uzak duruyorlar. Onlarda peşimizde gezmeyi istemezler ama yönetim kararı işte.
00 YorumlaKesinlikle bunaltıcı. Ben ‘teşekkürler yardıma ihtiyacım olursa söylerim’ diyerek kibarca kovuyorum yanımdan. Başka türlü olmuyor çünkü 😄
01 Yorumla
u 9 aykibar insan
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 353 cevap paylaştı.
9 ayRahatsız edici, o nedenle dikkatimi çeken bir ürün olursa yardım isteyeceğimi söyleyip rahat bırakılmayı rica ediyorum.
03 Yorumla- 9 ay
Öyle ama o da onların görevi, emekçilere diyecek bir şey olmuyor. Sistem sorunlu.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 300 cevap paylaştı. Hiç sevmiyorum. Belki sadece ne var ne yok bakmaya geldim. Bi bluz bakıyorum hemen "bedeniniz ne ben çıkarayım" diyo.
02 Yorumla
9 ayO çalışan da mecbur ne yapsın ekmek parası. Onlar da kimseye bayılmıyorlar. Ben eğleniyorum hoşuma bile gidiyor fikir bile alıyorum.
01 Yorumla
9 ayBen de sinir oluyorum dede sürekli peşimde dolaşıyorlar bi şeye ihtiyacım olursa seslenirim diyorum o gidiyor yerine başkası geliyor
06 Yorumla- 9 ay
İse yarar mı sence hfjjgd
- 9 ay
Senin sözünle kuyuya inilmez kalsin sjjhs
- 9 ay
Yok almiyim dedecik
9 ayNiye be ne güzel işte sen işaret et o çıkarsın açsın ürünü hayatınızda ilk kez köleniz olcak daha ne istiyonuz 🤣🤣🤣
09 Yorumla- 9 ay
Niyeki insanların işini yapmasına izin verdim diye mi öyle demeseler belki fırça yiycekler patrondan 🙂
- 9 ay
Sende kölesin bende 🤣
- 9 ay
İşin aslı 8 milyar insan dolaylı olarak birinin kölesi 🙂
- 9 ay
Sahipsiz kimse yok ki sen efendini tanımıyon diye kendini özgür mü sandın 🤣🤣🤣
- 9 ay
Niye 🙂
Evet sıkılırım ben alışveriş yaparken kendimle başbaşa olmalıyım bir ürün alırken bin kez kendimle tartışmaliyim smjd
04 Yorumla
9 ayBöyle çalışanı olan mağazaya yanlışlıkla girmissem koşarak çıkıyorum.
13 Yorumla- 9 ay
😂😂 doğru diyon aynasızları takmasınlar pesime sonra
9 ayKendim bakarım teşekkür ederim diyorum daha gelmiyor nazikçe uyarın 💁🏼♀️
11 Yorumla
9 ayBırakın rahat dolaşalım ama iş verende haklı zorla bir şey satilmaliki para girişi olsun kasaya
10 Yorumla
9 ayEvet bunaltıcı
14 Yorumla- 9 ay
Nerede açayım mağazada mi 😂
- 9 ay
😂
Alışveriş & Hediyeler konusunda 614 cevap paylaştı. Böyle yerler genelde godamanların gittiği yerler oluyor
01 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u 9 ayBulatici ben beni rahat bırakmasını istiyorum
01 Yorumla
9 ayAslında değil, işimi kolaylaştırıyorlar. Alışveriş daha hızlı bitiyor. Ben memnunum durumdan
03 Yorumla- 9 ay
Siz delirmişsiniz dostum fjd
Kesinlikle öyle, bir öteye git de rahat rahat ürün bakalım 😂
02 Yorumla
9 aySormadığım halde peşimde dolanınca rahatsız olurum elbet o da onun işi ama rahatsız edici
03 Yorumla- 9 ay
Sinir bozucu dhdh
Senin gözünle mi görüyorum diye vurcan tokadı
01 YorumlaKavga etmişliğim var bu yüzden birine yumruk bile atmıştım
02 YorumlaAlacağım varsa da vazgeçiyorum bunlar yüzünden, sank hırsızlık yapcaz gbi pesimizdeler
01 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 419 cevap paylaştı. Eğer aşık olmuş gibi olursa evet bunaltıcı 😄
01 Yorumla
9 ayAyy iğrenç bişey yemin ediyorum ya gelmişim bakmak istiyorum ne dolanıyorsun aşırı rahatsız oluyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayÜrün kakalamaya çalışiyorlar. Ben bakıyorum sadece diyorum bazen. Sen de ben bakarım yardıma ihtiyacım yok de anlar.
02 Yorumla
Cevap sahibi9 ayDe tabii demeszsen peşinden ayrılmazlar.
9 ayEvet bende çok bunalıyorum.
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı.
9 ayEvet çok can sıkıcı
10 Yorumla hemen çıkıyorum o mağazadan ya da her nereyse
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 326 cevap paylaştı. Ben bu yüzden mağazaya gitmeyi sevmiyorum ya jsjs
112 Yorumla
9 ayEvet ben de hiç sevmiyorum
01 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 451 cevap paylaştı.
9 ayBen kibarca kovuyorum.
03 Yorumla
u 9 ayçantandan sustalı çıkartırsın sen öyle kovarsın
- 9 ay
avm ye almıyorlar kelebek işte sorun o ahdh
u 9 aybambudan yapalım sana iş görür deler
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 377 cevap paylaştı.
9 ayTokatlayasım geliyor 😒
02 Yorumla
u 9 aydöverler seni
- 9 ay
Beni mi 😅
9 ayEvet illa gel beni döv dayak istiyorum diyorlar
01 YorumlaÇok bunaltıcı hemde bazen bırakıp çıkıyorum
01 YorumlaEvet
10 Yorumla
9 ayEvet.
10 Yorumlabunaltıcı
10 Yorumla
9 ayEvet öyle
10 Yorumla
9 ayEvet ben çok rahatız oluyorum
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 344 cevap paylaştı.
9 ayBenim peşimde dolaşmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayevet çok bunaltıcı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayEvet öyle
10 YorumlaNapsın işi o
01 Yorumla
9 ayEvet
10 Yorumlaevet daralıyorum
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!