Kirildigim bir konuyu anlatmak istiyorum haklı miyim sizce?

10 aylık sevgilim var. Ailesiyle falan tanışıyorum. Onun doğumgününden 2 ay önce başladım hediye araştırmaya. Orjinal forma mi alsam ya da 4 5 bin civarı saat. Çok kararsız kaldım. Balık tutmayı çok sevdiği için olta takımı dahi alacaktım. cunku seçici biri kendine alırken marka alır çakma dandik bişey almaz. Çelik bileklik almıştım önceden beğenmedi gümüş takarmis sadece. Arkadaşlarıma falan çok sordum hediye için ilk dogun günü o yüzden forma al sonra daha pahalı alırsın birden çok yüksek fiyatlı alma dediler. Seneye krampon halı saha almak için araştırıyordum hatta. Çalışmıyorum okuyorum bu sene stajim var staj maaşımla da hediye alayım diye düşündüm. Kendi paramı ona harciyim daha kiymetli diye. Neyse konuya geleyim. Dogun günümdü 2 gün önce. 0000 da kutlamasini bekledim 12 yi gecri ama kutlamadi. Kesin sürpriz yapacak bilerek kutlamadi diye düşündüm. Sabah mesaj atmış sadece. Fotoğraf paylaşmadı hikayede nazar değer falan dedi. Kaç saat dil döktüm sonra paylaştı benim yaptığım videoyu. Akşam oldu işte oturuyoruz heyecanla bekliyorum güzel bir çiçek almıştır kesin evden büyük çanta alsaydın eve götürürken iyi olur diye böyle şeyler düşünüyorum. Küçük bir oasta getirdi ufledim. Hediyemi verdi normal bir saat koluma taktım kızardı kolum hatta bujiteriye girip öylesine saat almış. Bunu söylememin sebebi normalde seçici değilim ama kendine gümüş takılar yakıştırırken bana gidip dandik hediye vermesi özenmeden. Yol üzerinde alması. Çiçeğim nerde onu ver bari dedim. Ne çiçeği dedi. Almamış bir kaç bahane uydurdu dinlemedim bile. O kadar kırıldım ki anlatamam 2 gündür ağlıyorum. Para sıkıntısı yaşayan biri değil kendine çok güzel harcama yapıyor. Habire geziyor zaten. Bu kadar özensiz olması beni çok kırdı. Konuşmak istemiyorum onunla. Başta bişey diyemedim pahali hediye istiyor gibi oluyor hissettim ama alakası yok. Özensiz başta salma kendie layık görmediği şeyi bana almasına kırıldım. Bir de son buluşmamızda yerde çiçek görünce bana çiçek kooartmayi düşündün demi şimdi falan diyordum onu kırmadan anlaması için. En son buluşmamızda direk söyledim bayadır çiçek almıyorsun normalde alırdın dedim. AA aşkım aklımda valla denk gelmiyor ffalan demişti. Bunu bile bile almadı çiçek. Hep ben söylüyorum bana nasıl davranması gerektiğini. Şöyle sürpriz yap böyle yap diye içinden gelerek hiç beklemediğim anda bişey olmadı.

Kırılmakta haklı mıyım sizce. Objektif şekilde söyler misiniz gerçekten çok üzgünüm. Gözlerim yumuk yumuk oldu ağlamaktan.

Güncellemeler
10 ay
Ben onun sevdiği şeylerle ilgili hediye aldım hep mutlu olsun diye. Benim kitapları çok sevdiğimi biliyor başka seylri de biliyor. Buna yönelik bir hediye alabilirdi yani bu kız bunları seviyor mutlu olur diyebilirdi. Demedi hiçbisey demedi. Kirildigimi söyledim. Samimiyetsiz şekilde tek mesajla ya aşkım haklisin kirilmakta dedi sonra uyudu
Kirildigim bir konuyu anlatmak istiyorum haklı miyim sizce?