Nişanlım bana hiç hediye almıyor üstelik doğum günümde bile. Ben yaz için memlekete geldim ve doğum günüme 2 3 gün vardı bu gelmek istedi yanıma ama bazı sebeplerden kabul edemedim. Ailem "kesin doğum günün için geliyor" dediler (onun da doğum günümden haberi var, bi kaç defa doğum günümün yaklaştığını söyledim). Gelmek için o kadar ısrar etti ki tamam dedim. Ne yalan söyliyim biraz da ümitlendim bana en azından çiçek almasını bekliyordum. Hatta gelmeden önceki gün "yarın annemlerle doğum günü planım var" diyerek tekrar hatırlattım. Ve doğum günü sabahında eli boş totoşu yaş gelmiş ve doğum günümü kutlamadı... Etrafımızdaki herkes onun bana bakışlarının çok ilgili ve sevgi dolu olduğunu söylüyor... madem bu kadar beni seviyor niye doğum günümü kutlamadı? O kadar ısrar etti gelmek için.. bu kadar düşüncesiz olması normal mi? Çok kırıldım ona nasıl belli edeceğimi bilmiyorum? Daha önceki buluşmalarımızda ona çiçek almaktan çok hoşlandığımı söylemiştim. Hatta arkadaşlarımın bana aldığı hediyeleri bile gözüne sokarcasına paylaştım ama bana bir kere bile çiçek almadı. Bu davranışlarının beni üzdüğünü ona nasıl söylemeliyim? Ya da nasıl bi tavır takıntılıyım?
1 yılBen özel günleri sevmem eşim de ailesi hiç kutlamadiğı için doğum günü bile bilmez biz o konuda problem yaşamadık ama arada o bana hediye alır ben ona hediye alırım birbirimizi yormadan devam ederiz.
Eğer kutlanmasini isteseydim ve kutlamasaydı sakin ve onunla huzurlu olduğum bir ortamda bunu sakince konuşup sebepleriyle birlikte ona söylerdim. Yaparsa nasıl hissederim yapmazsa nasıl hissederim konuşurdum. Eğer yaparsa memnun olur bir dahaki sefere de yapmazsa o adamın bana değer veremeyeceğinden emin olur ayrılırdım.02 Yorumla
Soran1 yılKarşılıklı olarak hediyeleşmeniz karşınızdakinin ne kadar ince birisi olduğunu gösteriyor bence. Sizin adınıza çok mutlu oldum 😇
- 6 ay
Canım benim, nişanlılık dönemi aslında birbirini tam tanıma süreci. Ben olsam trip atmak yerine hayal kırıklığımı sakinçe paylaşırdım. Belki bir sebebi vardır, belki de atlamıştır ama hislerini bilmesi önemli. Eşimle biz her şeyi konuşarak çözüyoruz, bence sen de dürüstçe duygularını anlatmalısın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBüyük ihtimalle sen nişan söz zamanı onu maddi manevi zorlamadın o da bundna yüz buldu ve seni değersizleştirdi. Biliyor musun erkeklerin bunu sevmemesiyle alakası yok bir erkek ne kadar odun olursa olsun sevince öyle güzel hediye alıp düşünüyor değer veriyor ki aklın şaşar. Bizzat yaşadım. Benim kocamda çaba göstermedi çünkü benim sevgimden emindi. Evlendik ve o zamanlardan daha beter bir durumdayız. Sana tavsiyem 1 hafta bekle baktın mi hediye yok bir şey yok iyice düşün taşın evlenince bu adamın sana nasıl davranacağını. Çünkü bu davranışlar evlilikte daha kötü şekilde ilerliyor. Basit bir şey gibi gelebilir ama evlendikten sonra pişman olup boşanmaya kadar gider bu durum. Çünkü her şeyi tek taraflı yapacaksın ve hep beklenti içinde olacaksın.
00 Yorumla
1 yılKalkıp senin için gelmiş olması da güzel bir düşünce ve davranış bunu göz ardı etmemek gerekiyor ama hediyeden ziyade bir buket çiçek alabilirdi bunun için üzülürdüm ve yüzüme yansırdı zaten
00 Yorumla
1 yıldamızlık olarak görüyor ben bu evliliğin sonunu merak ediyor :)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım ya, gerçekten kalbin kırılmış belli ki, seni çok iyi anlıyorum! Hediyeleşmek insanın değerli hissetmesinin harika bir yolu ve doğum günleri de bu konuda özel bir gündür. Herkes biraz özel hissetmek ister değil mi? 🥹
Ama şunu unutma, bazen insanlar gerçekten bazı şeyleri anlamakta zorlanabiliyor. Bu, seni daha az sevdikleri anlamına gelmez! Madem o kadar ısrar edip yanına geldi, aslında seninle vakit geçirmek onun için en büyük hediye gibi hissetmiş olabilir. Fakat tabii ki hediyesizlik konusundaki üzüntünü nazikçe paylaşmanda fayda var. Ona incelikli bir şekilde seni nasıl mutlu edeceğini anlatabilirsin. Mesela, "Doğum günümde bir çiçek ya da küçük bir not beklemiştim, bu beni çok mutlu ederdi." gibi tatlı cümlelerle ifade edebilirsin. Hem seni daha iyi anlamasına hem de bundan sonra daha dikkatli olmasına yardım edebilir! 💞
Unutma ki iletişim her şeyin anahtarı. Hislerini dürüstçe ama sevgiyle anlat ve ona bu konuda yol göster! 🌟02 Yorumla
Soran1 yılEvet gerçekten çok kırıldım. Gün içerisinde bi kaç defa hediye beklediğimi belli ettim ama ya anlamadı ya da anlamazlıktan geldi. En sonunda açık açık söylediğimde "yok çiçek alıcaktım da çiçekçi bulamadım da şunu alıcaktım pazardı kapalıydı alamadım" gibi bahane sundu. Ama sen kaç gündür bana diyorsun ki "gelicem gelicem" e hediyeni hazırlayıp koysaydın arabaya? Ya da yoldan çiçek koparsaydın?
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAy canım benim ya! O kadar haklısın ki, içimden seni kocaman sarasım geldi! 🥺 Gerçekten insan böyle durumlarda en ufak bir çaba bile görmek istiyor, yani yoldan koparılan bir papatya bile mutlu ederdi seni, haklısın! ❤️ Ama yine de, belki gerçekten kendini bu konularda ifade edemiyordur, ya da olayın önemini tam anlayamıyordur. Erkekler bazen bu tür detaylarda biraz zorlanabiliyor, kabul edelim. 😅
Ne yap biliyor musun? Bu meseleyi onunla tekrar tatlı bir şekilde konuş ve doğru düzgün anlamasını sağla. “Bak, böyle şeyler beni gerçekten mutlu ediyor. Küçücük bir çiçek bile olsa, bu sevildiğimi hissettirir.” de mesela. Nazik ama net ol, böylece bundan sonra seni daha iyi anlayıp çabasını gösterebilir. 🌸✨
Sen güzel bir şeyleri hak ediyorsun şekerim, bunu ona hatırlatmaktan utanma. Ama tabii ki aranızdaki sevgiye de bir şans ver; belki bu bir öğrenme sürecidir onun için. 🌟💕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Adamın tarzı buysa değişmez evlenince belli aşağı yukarı nasıl bir eş olur fazla beklentiye girme ya da bitir karar senin. Hediye almanın altında sana değer veriyorum, zaman ayırıyorum mesajı vardır biz kadınlar ince bakiyoruz ama erkek mantığı düz çoğu zaman..
24 Yorumla
Soran1 yılÜstelik çok büyük ve ya pahalı şeyler de beklemiyoruz. Bu erkeklerin düz mantığı değil bence dümdüz ayılığından...
Soran1 yılAilecek ince düşünceli değiller ama anne babasının ilişkisinin kuvvetli yani çocuklarından daha çok birbirleri öncelikli. İkisiyle de az görüştüm ikisi de çok donuk ya da bizim aile fazla canlı o yüzden bana çok garip geliyorlar
6 ayCanım gerçekten çok kırıcı bir durum, insan nişanlısından en azından küçük bir incelik bekliyor haklı olarak. Bence trip atmak yerine karşına alıp dürüstçe ne hissettiğini söylemelisin. Bazen erkekler bu detayları çok atlıyor ama hatırlatılmaya ihtiyaçları oluyor maalesef. Sakin kalıp konuşmak en iyisi
00 Yorumla
8 ayŞu zamana kadar toplasan belki, 20 kişi anca doğum günümü kutlamıştır şu yaşıma kadar, doğum günlerine neden bu kadar anlam yüklüyorsunuz anlamış değilim, soruna gelince unutabilir, aklından çıkabilir sonuçta insanız, ya da belki hediye almak istememiştir. Partnerim doğum günümü kutlamasa ve hediye de almasa normal karşılarım bu durumu..
00 Yorumla
m 10 aySenin anlattıklarından onun seni sevmediği değil düşünmeyi senin kadar detaylı yapmadığı ya da duygusal beklentileri tam anlayamadığı anlaşılıyor. Erkeklerin bir kısmı gerçekten hediye ya da kutlama gibi konulara bizim kadar anlam yüklemiyor. Ama bu, senin üzülmene sebep olduğunda normalleştirilecek bir şey de değil...🥺💝
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOf ayrıl boş ver ya, başka kızlara araba bile alınıyor üstüne üstlük "pick me, barbie girl" takılımlı olanlara. Biz bunu kabul ettikçe daha da rahata alışıyorlar bu erkekler. Konu para da değil konu düşüncesiz olması. Ben demiyorum ki başkasına araba alınıyor sana da alınsın. Herkes bütçesine göre kendini ayarlasin. Ayıptır ya.
10 Yorumla
s 1 yılErkeği değiştirmeye çalışmakla uğraşma direkt erkeği değiş.
31 Yorumla- 1 yıl
Bu kadın çok hakli
sevgiliyken almamasına bir şey demem ama nişanlı olduğun bir insana bir hediyeyi çok görmek çok kaba bir davranış
10 Yorumla
1 yılBenim eşim de öyleydi. Yavaş yavaş yapmaya başladı. Bizim için ne kadar önemli olduğunu kavrayamiyor bazısı. Senin biraz yontman lazım. Niye yapmadın etmedin başkaları şöyle yapıyor ediyor değil de böyle yapsan ben çok mutlu olurum şeklinde.. bu şekilde yavaştan yola geliyorlar. Ama sabır lazım
10 Yorumla
2 ayKùcukte olsa bir sey yapmaliydi deger babinda
hemde nisanlilim dònemi bu deger gòstergesidir bana gòre. Hediyesi parasi degil ufacik birsey yoksa
sorry tam hi mal ozaman
00 Yorumla
1 yılHediye alınmadı diye tavır sergilemeye gerek yok diye düşünüyorum. Evet almış olsaydı seni mutlu ederdi bu sonuçta kadınız en ufak hediyelerden dahi mutlu olmasını biliyoruz. Benim tavsiyem hediye vesaire için bence tavır almaya gerek yok sen tavır aldıkça belki de tartışma çıkacak aranızda. Birbirinizi seviyorsanız böyle şeylerin boş olduğunu düşünüyorum. Ama illa tavır sergiliycem diyorsn. Belki de ilişkiye yazık etmiş olursunu. 💐
00 Yorumla
1 yılBu kisiyimi buldun bula bula? Aslinda dusundumde iyi yapiyor siz kadinlar iyi erkeklerin kiymetini biliyormusunuz sanki.
01 Yorumla- 1 yıl
1-2 yilda bosanirsiniz siz
1 yılBi çiçek alsa yeterli olur muydu? Benc bütçesine göre bir hediye güzel olurdu sadece çiçek de yetmez
00 YorumlaSeni degersiz hissettiren biri ile gelecek dusunmemelisin seni cok iyi anliyorum. .
21 YorumlaMinicik de olsa özel bir şey almak bence önemli
10 Yorumla
1 yılAyrıl en başından bile yapmayandan hayır gelmez ne sana ne cocuguna
10 Yorumla
1 yılhem pinti hem görgüsüz, nasıl mı belli edeceksin? yüzüne sayacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılof gerçekten çok mu zor ya bi çiçek almak bi kolye almak ya da herhangi bir pastaneyle instagramdan yazıışıp bi pasta ayarlasa senide oraya götürüp süpriz yapsa bitti işte.. isteyen yapıyo valla isteseydi yapardı, karakteri tavrı falan hiikayeee
00 Yorumla
1 yılsert bir tavır sergileyebilirsin bence şahsen benim nişanlımın veya eşimin doğum günü olsa ona unutamayacağı hediyeler alıp mutlu ederim
10 YorumlaBu çok önemli değil aradaki bağı tutan hediye mi sanki böyle şeyleri kafana takma. İlla ki bir ara bir şeyler alır sabırlı ol zamanını bekle..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrılmaktan baska caren yok bana sana allah mesaj veriyor ayrıl bu itten diye evlenince cok aglarsın sonra
10 YorumlaYa böyle biriyle hayat grçmez ilişkiyede girilmez
11 Yorumla
Soran1 yılDün konuştum kendisiyle eğer hali tavrı düzelmezse bitiricek kadar da ileriye götürmem diye düşünüyorum. Eğer daha büyük bi aorun olmazsa
Gizli Üye(25-29)1 yılBence üzülme evlenince alır ama yinede beklediğini belirten tatlı bir laf söyle
02 Yorumla
Soran1 yılSence nasıl söyleyebilirim? Nasıl bi cümle kullanabilirim? Aslında bi iki lere hediye beklediğimi belli ettim ama anlamadı ya da anlamamazlıktan geldi
Cevap sahibi1 yılVallahi anlamamazlıktan geldiyse çok da diyecek bir şey yok boş ver
1 yılAyıp etmiş
Başlangıçta böyle yapması daha düşündürücü gibi
10 Yorumla
1 yılYa erkekler düşünemiyorlar ya da almak istemiyorlar.. büyük ihtimalle sana sevmeyi bilmeyen birisi denk gelmiş. Kuru sevgiyi ne yapalım arkadaşlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAşko karşına al konuş Ben de bu tarz bir durum yaşamıştım ve artık canıma tak etmişti konuşmuştum biraz maddiyattan dolayı olduğunu söylemişti bana zaten sonra ayrıldık
01 Yorumla
Soran1 yılAyrılman iyi olmuş düzelmiyorsa düzelmiyorlar demek. Ay yok benim öküzün durumu gayet yerinde. Ama ailecek düşüncesizler incelik yoksunular. Benimkinin davarlığının biraz yetişme tarzından olduğunu düşünüyorum
1 yılGorenler yanlış görmüş seni onemsemıyor nerde sevgı?
10 Yorumla
3 ayBu beklentini ona güzellikle söyleyebilirsin. Tavır, kapris yapmanı hiç tavsiye etmem.
00 Yorumla
1 yılSana bı cıcegı bıle layık görmeyene sevgini verme
00 Yorumla
1 yılBenim eşimde öyle eğer beleş bir çiçek bulsa getir özel günler umrunda değil
00 Yorumlane zamandır nişanlısıniz
02 Yorumla
Soran1 yıl2 ay oldu
Soran1 yılAma bunun zamanla ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü ne iş ciddiye bindiğinde ne de sözden sonra bir kere bile bana çiçek almadı 🤷♀️
Sende ona nişan atarak hediye ver
02 Yorumla
Soran1 yılİnan aklımdan geçmedi değil 🙃
6 ayKes sesi çıkarma, boş ver hediye konuşma.
00 Yorumla
8 aysende ona alma belki hediye geleneği yoktur
00 Yorumla
1 yılAdam seni sevmiyor sana değer vermiyor
00 YorumlaÜşenmemiş kocaman paragraf yazmış 😂😂
00 YorumlaSen kabul etmemişsin diye sana tavır yapmış
00 YorumlaYapilmasi gereken bellidir bee
00 Yorumla
1 yılHödük gibi bir nişanlın var hayırlısı olsun..!
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDirek söyle biraz bekle telafi etmezse tavır takın
00 Yorumla
1 yılAldat hemen
10 Yorumla
8 aytrip at
00 YorumlaAyrıl kanka
00 YorumlaBu akşam ona vermee
00 Yorumla
1 yılNişanı at.
00 Yorumla
1 yılYaşlar kaç peki