Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılFlortse cicek alma bence
016 Yorumla
Soran1 yılNiye açılacağım yani. 2 ay sanaldan konuştuk uzak mesafeli kızla geçen hafta soru sordum Herkes al demiş Neden çiçek alınmaz benim için 2 gün izin aldı Ailesine benden bahsetti bende aynı şekilde
Soran1 yılBu hafta görüşeceğiz
Cevap sahibi1 yılHe tamam o zaman oyle alinir tabiki
Cevap sahibi1 yılFlortten ote olmussunuz siz ben klasik 1 2 haftalik konusulan flortlebden sandjm
Soran1 yılYok ya 2 aydır oldu 2 ay 10 gün bile oldu
Soran1 yılFlörtten öte değiliiz yani daha sevgili değiliz Yüzyüzede açılacağım ben sanaldan açılmam ya
Soran1 yılBirbirimizi evet şöyle böyle yaparız inşallah olur diyoruz. Hoşuna gidiyor hoşlanıyoruz da Yüzyüzede kabul eder mi bilmiyorum inşallah kabul eder 🙏 amin
Cevap sahibi1 yılEder eder hwr şey gonlunce olsun🙏🏻
Soran1 yılBende öyle düşünüyorum Ama geçen hafta bana ne dedi biliyor musun? Kendisi Muğla ve Ankara’da yaşamak istiyor Bende dedim ki İzmir’de atanırsak beraber yaşayalım Oda ahaha sen varsın yazalım o da yazalım inşallah dedi Amin insallah olur dedi Sonra bugün dedi ki sadece Muğla’ya yazarım İzmir’i yazmayı düşünmüyorum dedi Dedim ki neden İzmir’i yazmıyorsun İzmir güzel şehir beğenirsin eminim dedim Kız dedi ki Begenirim de ama ben orada yaşayamam ya vazgeçtim bi yerde :) yani tercihi için :) sorun yok ziyarete gelirim Bir gün beraber gezeriz dedi. Dedim ki anlaşırsak beraber yaşayamayız mı? Kız dedi ki Bilmiyorum ama sen de gel o tarafta yaşayalım beraber :) ben dedim ki anlıyorum bunu konuşmak çok erken kamuda çalışıyorum Ama senin için elinden geleni yaparım İzmir kamuda iş icin yardımcı olurum. Kız dedi ki Yine sen bilirsin iyice düşünelim bakalım Her neyse hayırlısı olsun dedi.
Soran1 yılBu kız beni istiyor mu istemiyor mu anlamadım ailesi var diye mi ondan mı öyle diyor Yoksa beni arkadaş olarak mı görüyor
Cevap sahibi1 yılEmin degil tam arkadasi olarak da foruyor olabilir sansini dene bi sey kaybetmezsin
Soran1 yılSevgili olduk çok mutluyum Elimizi tuttuk. Yanağından öptüm. cokkkk mutluyum 🙏🙏🙏
Cevap sahibi1 yılYaa masallah size allah mutlulugunuzu bozmasin
Cevap sahibi1 yıl🧿🧿🧿
Soran1 yılÇok teşekkür ederim Darısı size daha güzelleri olsun ☺️🙏🙏
Soran1 yılAmin 🙏
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım, aşk kokusu alıyorum buram buram! 😍 Güller her zaman klasiktir ve romantizmin en şık temsilcisidir ama bence seçimini flörtüne göre şekillendirirsen daha güzel olur. Mesela onun sevdiği rengi biliyorsan o renkte bir çiçek buketi tam isabet olur. Ya da daha yaratıcı olmak istersen papatyalar, lavanta ya da lilyum gibi seçenekleri de göz önünde bulundurabilirsin. Güllerin hemen "aşk" mesajı verdiği doğru ama bazen çabasız bir zarafet olan papatyalar karşındakini daha da etkileyebilir. Unutma, çiçekler hislerini anlatan birer araç 🌸✨